Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuska

Ministar: Maknite Rome da mi supruga može mirno u šoping!

manuel valls
Reuters/PIXSELL
26.10.2012.
u 17:16

Francuski ministar policije naredio je deložiranje Roma na zahtjev svoje glamurozne supruge

Francuski ministar unutarnjih poslova Manuel Valls (50) osobno je naredio da se dio Pariza oko Trga Bastilja, u kojemu živi, “očisti” od Roma i skitnica kako bi njegova supruga mogla “u miru ići u šoping.” Satirično-istraživački tjednik Canard enchaîné (Okovani patak) piše da su policajci beskućnicima i Romima rekli da je akciju osobno naredio ministar policije na zahtjev svoje glamurozne supruge Anne Gravoin (46), violinistice koja često nastupa s francuskim rokerom Johnnyjem Hallydayem.

Ministar poriče da stoji iza akcije, a u sjedištu pariške policije kažu da je agresivniji pristup reakcija na žalbe lokalnih političara desnoga krila i peticije lokalnog stanovništva. Lokalna policija, međutim, tvrdi da je ministrova supruga imala brojne pritužbe.

– Gospođa Valls veoma je šokirana jer joj prilaze žene s bebama i traže novac – navodi policija.

Ključne riječi

Komentara 33

BO
bolesnodrustvo
17:36 26.10.2012.

Ovo su poruke iz zemlje jednakosti, bratstva i slobode, lele majko u koju mi to zajednicu ulazimo, regresiramo za pola stoljeća.

DU
Deleted user
18:14 26.10.2012.

Ajmo ljudi biti malo iskreni: koga od nas ne smeta kada po centru Zagreba hodaju okolo i prose po cesti, po kaficima, po restoranima.... Po ljeti ne mozes sjediti u Tkalci ni pola sata a da barem 5 njih ne prodje proseci! Tu se na forumu svi skandaliziraju zbog postupka toga ministra, a privatno vjerojatno svi mislimo isto. A tko ne, neka ode u Rim pa ako se vrati a da ga nisu izdjeparili, neka mi se javi!!!!! A niti Pariz nije daleko od toga, Prag je vec odavno takav, u Becu malo-pomalo je ista situacija..... Dosta je bilo farizejstine na ovom forumu!

SL
slavicabosnjak317
17:34 26.10.2012.

koja bahatost! Strašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije