Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

Miloševića će do šefa HDZ-a voditi Mačekov partner Kovačić

'11.09.2011., Muzej Mimara, Rooseveltov trg 5, Zagreb - Americko veleposlanstvo u Zagrebu obiljezilo je 10. godisnjicu napada 11. rujna 2001. Uz americkoga veleposlanika Jamesa Foleya na komemoraciji
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
20.01.2012.
u 08:00

Neće naši izbori biti kao američki predizbori da bi mi netko vodio kampanju. Teško mi je sam sve organizirati – kaže Milošević.

Miroslav Kovačić, poslovni partner bivšeg HDZ-ova glasnogovornika Ratka Mačeka s kojim je suvlasnik tvrtke MPR strateško komuniciranje, prijateljski će savjetovati Domagoja Ivana Miloševića kako da zasjedne u fotelju šefa HDZ-a. Iako je iz HDZ-a krenula informacija da je Milošević angažirao Mačeka za PR savjetnika, obojica su to demantirala.

Milošević je kazao da je zasad angažirao Rašeljku Maras Juričić, osnivačicu PR agencije Meritor media, jer je rastrgan na sve strane.

– Još ne znamo detalje o izborima u stranci, znat ćemo više idući tjedan. Neće naši izbori biti kao američki predizbori da bi mi netko vodio kampanju, no treba pričekati idući tjedan. Teško mi je sam sve organizirati – kazao je Domagoj Ivan Milošević.

Na pitanje zašto bi upomoć pozvao Kovačića za kojega se nagađa da je s Mačekom sudjelovao u "mutnim" poslovima, izvlačenju novca iz državnih tvrtki i potkupljivanju medija, Milošević je bio pomirljiv.

– Znam da se njih dvojica dugo znaju, malen je Zagreb. Što da sad radim? – kazao je kandidat za šefa HDZ-a.

Miroslav Kovačić kazao je da nije poslovno angažiran, no da će uvijek biti spreman pomoći Miloševiću.

– Mi smo dobri prijatelji. On je odličan kandidat, dobar lider. Uvijek sam mu spreman pomoći koliko mogu, kao, primjerice, pripremiti govor – rekao je Kovačić također spominjući usporedbu s američkim izborima.

Milošević je kazao da se nada da će kandidati imati slobodan pristup članstvu jer je poanta da stranka bude otvorena i za svoje članove i za narod.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
08:38 20.01.2012.

Namjesto da agitujete za ovog prijetvornog tipa, radije iznesite podatke o njegovom porijeklu, roditeljima i o desetak njegovih sumnjivih poduzeća, kakva im je bila i jest sudbina

OB
-obrisani-
09:12 20.01.2012.

prvo....promijeni prezime.........onda ćemo razgovarati...

VI
Vito
08:31 20.01.2012.

Miloševića će do šefa HDZ-a voditi Mačekov partner Kovačić umro milošević u Haagu... Živio milošević na čelu hdz-a...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije