Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zemunski klan

Miloš Simović otkrio da je Šešelj naručio Nikolićevo ubojstvo

simović miloš (1)
MUP
30.06.2010.
u 07:30

- Simović je tu informaciju prenio specijalnom tužitelju, čak je rekao i tko je naručio atentat i ime atentatora - potvrdio je Nikolić nad kojim je pojačano osiguranje.

Uhićeni „zemunac" Miloš Simović prošlog je petka u Zabeli ispričao tužitelju Jovanu Prijiću da je Vojislav Šešelj iz Haaga zatražio od Luke Bojovića organiziranje atentata na lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, piše današnji Press pozivajući se na, očito, dobre izvore bliske policiji i tužiteljstvu.

Kako doznaje Press, Simović je ispričao tužitelju Prijiću da je Šešeljeva supruga Jadranka prenijela poruku Luki Bojoviću da
treba ubiti Nikolića! Policija je jučer pokrenula istragu u povodu ovih informacija, a u provjeru je uključena i srbijanska sigurnosna agencija BIA.

- Simović je tu informaciju dao specijalnom tužitelju, čak je rekao i tko je naručio atentat i ime atentatora - potvrdio je Nikolić nad kojim je pojačano osiguranje. Jadranka Šešelj nazvala je „monstruoznim izmišljotinama" priču da je njezin suprug naručio ubojstvo i dodala kako se upravo vratila iz posjeta suprugu u Haagu, a on je na te informacije samo odgovorio "Ma, pusti te gluposti".

Direktor BIA Saša Vukadinović izjavio je da „BIA ima informaciju o ugroženosti sigurnosti Tomislava Nikolića i to se trenutačno provjerava". Vukadinović je rekao da je BIA ovu informaciju „dobila od jednoga državnog organa"

Komentara 11

UN
unknown99
07:56 30.06.2010.

Seselju je mjesto samo u Hagu..

IB
Irina_Brankovic
07:48 30.06.2010.

Najbolje da izađete na forume srpskih novina pa da vidite šta građani misle o ovome, čak su i komentari u Blicu nemilosrdni prema ovoj šaradi Borisa Tadića. Svi se u jednom slažu, Šešelja više ne mogu da drže u Hagu a vlast ga se plaši u Srbiji. Miloš Simović traži status svedoka saradnika i potpisaće šta god mu poture, da podsetim da je u odsustvu osuđen na 32 godine zatvora za učešće u ubistvu premijera Đinđića i na 20 godina za zločine „zemunskog klana\". Interesantno da je u Skupštini prošao zakon o prisluškivanju građana, očigledno nam sledi diktatura, ova vlast gubi kompas.

MA
Marko7777
08:13 12.11.2015.

nece mi bit jasno kako je seselj uspio dobit prekid kazne zbog bolesti,a onda po srbiji odrzava cetnicke skupove pali nase zastave i.t.d

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije