Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zemunski klan
Povratak na članak

Miloš Simović otkrio da je Šešelj naručio Nikolićevo ubojstvo

- Simović je tu informaciju prenio specijalnom tužitelju, čak je rekao i tko je naručio atentat i ime atentatora - potvrdio je Nikolić nad kojim je pojačano osiguranje.

Komentari 11

MA
Marko7777
08:13 12.11.2015.

nece mi bit jasno kako je seselj uspio dobit prekid kazne zbog bolesti,a onda po srbiji odrzava cetnicke skupove pali nase zastave i.t.d

VL
UN
unknown99
07:56 30.06.2010.

Seselju je mjesto samo u Hagu..

VL
IB
Irina_Brankovic
07:48 30.06.2010.

Najbolje da izađete na forume srpskih novina pa da vidite šta građani misle o ovome, čak su i komentari u Blicu nemilosrdni prema ovoj šaradi Borisa Tadića. Svi se u jednom slažu, Šešelja više ne mogu da drže u Hagu a vlast ga se plaši u Srbiji. Miloš Simović traži status svedoka saradnika i potpisaće šta god mu poture, da podsetim da je u odsustvu osuđen na 32 godine zatvora za učešće u ubistvu premijera Đinđića i na 20 godina za zločine „zemunskog klana\". Interesantno da je u Skupštini prošao zakon o prisluškivanju građana, očigledno nam sledi diktatura, ova vlast gubi kompas.

VL
OB
-obrisani-
09:12 30.06.2010.

Irina_Branković : Šešelja se kao Šešelja u Srbiji niko neboji, ali se narod boji njegovih gluposti i bahatosti i tome treba stati na put, ne samo njegovim glupostima nego glupostima svih kojekakvih Šešelja i njima sličnih duduka. Svedočenje Miloša Simovića će na površinu izbaciti raznorazne prljavštine vlasti u kojoj je i sam Šešelj bio deo, znači od raznoraznih mafijaških obračuna pa sve do ubistva premijera Djindjića. Možeš biti sigurna da se šešelj skoro neće vratiti, a da mu je tamo gde je mesto definitivno nije, jer mu je mesto u Srpskim zatvorima, iz razloga što treba ispitati njegovu ulogu u svemu što se izdešavalo u zadnjih 20 godina, kao i to kakvu agendu taj čovek krije, pa do pitanja koji je njegov pravi identitet?!!.

VL
IB
Irina_Brankovic
09:59 30.06.2010.

@Vendeta Da mu je mesto u Hagu bio bi osuđen za ovih 7 godina, činjenica je da mu nisu dokazali ništa. Miloš Simović je već osuđen na 32 + 20 godine, potpisaće šta god mu poture. Neko ko je osuđenn na 52 godine zatvora ne bi trebalo da postane svedok saradnik, pravo na takvu ponudu je mogao da ima pre sudskog procesa. Ovako će zemlja Srbija postati leglo pokajanih kriminalaca koje će vlast vaditi prema potrebi poput džokera iz rukava, kad god im zatreba obračun sa političkim neprijateljima. Šešelj ima pravo da se u Srbiju vrati kao slobodan čovek, a to da li će ga neko glasati na izborima nije tvoja ili moja briga. Mene brine što vlast po novom zakonu može da me prisluškuje, a neki novi klinac koji ubija po Srbiji može pred sledeće izbore postati svedok saradnik koji će tvrditi kako je neko iz opozicije tražio da smaknu Tadića. KOD NAS SVEDOCI SARADNICI SLUŽE DA SE OČISI POLITIČKA SCENA OD KONKURENCIJE, ako te to ne brine verovatno ne živiš u Srbiji.

VL
VU
vucko
12:13 30.06.2010.

Seselj je jedan inteligentan ali i jako bolestan tip ,a u Srbiji ima dosta ljudi koji ga prizeljkuju da ce se vrlo brzo vrtiti u Beograd, u sto cisto sumnjam.Ako bi se i vratio ,vjerojatno nebi dugo ostao na zivotu. Za njega je sigurnije da ostane sto dulje u Haagu,jer ima ne samo dvije vec cetri protivnicke politicke opcije koji mu rade o glavi,i samo cekaju da se pojavi na politickoj sceni.

VL
OB
-obrisani-
13:01 30.06.2010.

Šešelj najveću potporu u Srbiji ima samo u Zemunu što je vrlo neobično s obzirom da je struktura stanovništva veoma šarolika tako da ispada da za njega glasaju i Hrvati i Mađari. Zahavljujući takvoj odanosti Zemunaca on je tu stvorioo pravu imperiju i između ostalog i taj čuveni Zemunski klan čiji su pripadnici većinom sa prostora Hrvatske i Bosne kao uostalom i sam Šešelj i predstavljaju neku vrstu Balkanske Al quide sa fanaticima koji su za Šešelja spremni sve da urade !

VL
OB
-obrisani-
13:39 30.06.2010.

Irina Branković : Možda si u pravu, možda i neživim u Srbiji, jer živim u delu Srbije gde radikali nemaju šta da traže (Vojvodina) što se i pokazalo na predhodnim pokrajinskim izborima 2008. godine gde su jedva ušli u parlament, a na lokalu neprelaze nigde cenzus. Čak ni naprednjaci neprolaze dobro, a za Koštunicine ni da nepričam. E takvu ja Srbiju želim u kojoj takozvani turbo četnici će biti crni deo prošlosti. A što se tiče političke konkurencije vladajuća garnitura je praktično nema jer opoziciona scena nema \"energije\" za nešto kvalitetniju političku borbu za vlast. A što se Šešelja tiče njega su i njegovi partijski komarati batalili jer on je deo crne prošlosti i tamo treba da i ostane!!!:

VL
10
101lakeoswego
14:04 30.06.2010.

hehehehehehe pustit simovica da posjeti seselja i zazeli mu sretan put u pakao hehehehehe

VL
IB
Irina_Brankovic
20:01 30.06.2010.

Ma u kom delu Srbije da živiš važi isto, neko ko je osuđen na 52 godine zatvora ne sme biti akter političkog prepucavanja. Boris Tadić je ovim potezom stigao do dna, pokazao je da je u stanju da produži vladavinu uz pomoć kriminalaca. Ne vidim što se busaš u prsa, radikali su odlično prolazili u Novom Sadu, gradonačelnica je bila radikal...ali to sve nema veze sa činjenico da danas u Srbiji vlast upotrebljava kriminalce za obračun sa političkim protivnicima. I šta se događa kad svedok saradnik nekog kompromituje, imaš primer da je Bagzi prozvao u svom svedočenju Čedomira Jovanovića da je šurovao sa zemunskim klanom, da je stalno išao kod njih, da je uzimao milione evra... I šta je država uradila sa ovim svedočenjem? Ništa jer Jovanović podržava Tadićevu vlast, boli njih uvo za Đinđića.

VL
OB
-obrisani-
21:21 30.06.2010.

Sve miriše na skandal širih razmera. ne samo da je SRS i Šešelj sam ekspresno najavili nekoliko krivičnih prijava protiv raznih persona a u vezi ovog cirkusa, nego i BIA najvaljuje tužbu protiv Politike i negira da je bila u Zabeli i razgovarala sa Simovićem. E, dragi Hrvati, ovo se zove politikanstvo na srpski način. Ovo je ona tipična srpska politička ujdurma koju je tako lepo ismejao Branislav Nušić, iliti Alkibijad Nuša, Srbin cincarskog porekla, koji je toliko dobro poznavao Srbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.