Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Dodik:

Milorad Dodik: Beograde, shvati napokon da više nema Bosne!

dodik
VL FOTO
10.06.2012.
u 20:04

Osobno, najveća mi je uvreda kad dođem u Beograd da me pitaju ‘što ima u Bosni’, izjavio je Dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik požalio se na tretman Beograda prema Srbima izvan Srbije. U intervjuu za Politiku Dodik je kazao da on kao i drugi Srbi iz Bosne nemaju nikakvu vezu s Bosnom.

\"Svim narodima u okruženju dopušteno je da se homogeniziraju, samo je, izgleda, Srbima zabranjeno. Trebamo razbiti napokon tu granicu, kada se kaže ‘bosanski Srbi’. Nismo mi bosanski Srbi!”

Pa, što ste?

“Ja sam Srbin. I to jedan ozbiljan Srbin. Osobno, najveća mi je uvreda kad dođem u Beograd da me pitaju ‘što ima u Bosni’. Naučite se da nema Bosne, ovdje postoji RS.”, rekao je Dodik.

Komentara 216

ST
stevica
21:44 10.06.2012.

Koja je ovo budaletina boze moj.

OB
-obrisani-
23:54 10.06.2012.

Doddik bi trebao reći da u Bosni ima jako puno neriješenih pitanja...

OB
-obrisani-
10:38 11.06.2012.

ponavljam...srbija je garant deytonskog sporazuma..... a vi hrvoji budite mirni.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije