Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi marof

Milinović: Naše je povrće zdravo, podigli smo stupanj pripravnosti

Milinović u Novom Marofu (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
07.06.2011.
u 12:52

Ministar je prokomentirao papin poziv na zabranu pobačaja, a osvrnuo se i na epidemiju E. coli

- Često smo u životu u situaciji kad se moramo odrediti za nekakav put. U današnje vrijeme globalizacije, ponekad su ti putevi prožeti kršćanskim naukom, a ponekad nisu. Kad se nađemo na takvoj prekretnici, Sveti Otac poručuje da njegujemo kršćanske vrijednosti - prokomentirao je danas u Novom Marofu, posjetivši lokaciju na kojoj će se graditi Centar za socijalnu skrb, ministar zdravstva Darko Milinović papin poziv na zabranu pobačaja.

 Prokomentirao je i epidemiju vezanu uz E. coli rekavši da u Hrvatskoj “nema straha”.

- Dosad nemamo nijedan pozitivan slučaj. Čim se pojavila epidemija u Njemačkoj podigli smo stupanj pripravnosti naših sanitarnih inspektora i pregledavali smo sve namirnice koje su dolazile iz Njemačke i Španjolske. Prema zadnjim informacijama, jenjava i epidemija u Njemačkoj i nadam se da nećemo imati nikakvih slučajeva u Hrvatskoj. Naše povrće je zdravo - kazao je Milinović.

Komentara 24

MN
MA NEMOJ!
13:24 07.06.2011.

Milinović: Naše je povrće zdravo ali nam je ministar bolestan mentalno

Avatar cluesblues
cluesblues
13:27 07.06.2011.

gle ko se poziva na krscanske vrijednosti - stari milinovic cijeli zivot partijac i sad ima obraza trazit povlastenu penziju kao \"zrtva komunista\" kojima je pripadao, sin u par godina na vlasti digne kucerinu vrijednu milijune eura (da nije onak seljacka, mogla bi se cka nazvati vilom) - milinovicu, tebi se porbrkalo, to nisu krscanske vrijednosti nego smrtni grijesi - to je kad neupucen komunisticki sin komentira nesta o cemu nema pojma.....

DO
dormen
15:07 07.06.2011.

Laknulo mi je,odmah ću početi jesti povrće.Hvala Vam g.Milinoviću vašom izjavom ste spasili živote mnogih vegetarijanaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije