Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić:
Povratak na članak

'Posebni odredi aktivista, poput nekadašnje OZNA-e tragaju za 'ustašama', da opravdaju postojanje'

– Mi smo jasan stav politički izrekli i zauzeli u više navrata, artikulirali i priopćili hrvatskoj javnosti da smo protiv svih totalitarizama i nacizma i fašizma i komunizma i svih ideologija takvog značaja – rekao je Brkić

Komentari 267

DU
Deleted user
19:44 10.02.2016.

Nisu se javljli sa komentarima kad je ZG1 objavio pjevanje četničkih pjesama u pravoslavnim crkvama na Božić,samo su ga suspendirali.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:46 10.02.2016.

Milijane Novosti su ti velikosrpski i projugoslavenski list kojemu su urednici i novinari provjereni mrzitelji svega što ima predznak Hrvatsko.o da i to tjednik koji se financira iz hrvatskog proračuna,ali im nisu mrske hrvatske kune.njih rado grabe u što većoj količini .tek toliko ako nisi znao.

VL
RA
rakikaki
19:43 10.02.2016.

Podrska HDZu i Milijanu. Neprijatelji jel mirno spavate?

VL
DU
Deleted user
19:54 10.02.2016.

To sam i pretpostavio - financiranje iz proračuna - dakle, politika SDP-ove Vlade je ova - financirat ćemo i Feral, samo nek je srpski.

VL
Avatar Frano1
Frano1
20:11 10.02.2016.

Komunjare drage, znate li čije su ove novine? To je tjednik kojim upravlja cijenjeni antihrvat Pupi i koji redovito objavljuje antihrvatske poruke pod izgovorom da je taj govor mržnje, Satira. Za to vrijeđanje iz Hrvatskog proračuna su dobili više od 30 mil.kuna u zadnje četiri god. Što mislite zašto je baš sad objavljena ova slika?- pa da bi se skrenula pozornost s činjenice da naš Pupi a i braco i seka nisu osudili isticanje slike četničkog vojvode Đujića a što se od njih očekivalo. Pa drage komunjare, podržavajte i dalje Pupija i njegove Novosti.

VL
AN
Antiflašist
19:54 10.02.2016.

Za 'zezanje' debilu jedan,oko Zagreba je postoji niz grobnica gdje su partizanski zlocnici na celu s monstrum titom bacili ljude koje su pobili ulaskom u zagreb i uselili i njihove stanove, u jednom od takvih je i tvoj idol josipovic.

VL
Avatar peet
peet
20:50 10.02.2016.

Jel se smije reci da sam HRVAT i da to objavis

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
20:39 10.02.2016.

Hrvati u Argentini održat će prosvjed zbog izjava Vesne Pusic u vezi Bleiburga (nisu svi nevine žrtve već nisu sudskim procesom proglašeni krivim),dana 14.veljače u 12.30 u Buenos Airesu,upućuju se Ustanove u Hrvatskoj da pokrenu kazneni postupak prema standarima međunarodnog pravosuđa,a radi "opravdavanja genocida".Na znanje i ravnjanje.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
20:59 10.02.2016.

HOSova kapa sa hrvatskim grbom , patite agresori.

VL
Avatar TucTuc
TucTuc
20:21 10.02.2016.

Kad ce se vise Hrvat moci osjecati slobodno u svojoj krvlju placenoj zemlji slobodno bez napadanja ovih vrlo laznih i opasnih "Hrvata" sa petokrakama??? Pa di i kad vam je kraj komunjare i srbi?

VL
Avatar nefili1010
nefili1010
20:24 10.02.2016.

kako boli manjinu šta se nisu udali na vrijeme ,kriva procjena , pipa stala i sad drvlje i kamenje.. ministar može zapjevat onu znan da san bija lud i mlad... a zaista , iznova se čudim gledajući kako nas namjernoo i mučki bačena kost ( večernji eto sad radi sa Novostima pa shera ,sramota i zato nikad neću uzet premium sadržaj !!!) opet vraća među ustaše i partizane ,ajde narode progledaj više , smjestimo ta dva zla u povijest kamo i pripadaju , a mi..mi smo ti koji svojim djelima ,radom i dobrotom trebamo ispuniti svakodnevnicu i bit će kako treba

VL
PR
prepri43
20:53 10.02.2016.

Pa mogli su staviti prave postere današnjih najviših dužnosnika srbije nikolića i vučića i to čak u color tehniki s četničkim kapama pod punom ratnom spremom!

VL
MK
mksdk
20:16 10.02.2016.

Bijes, nemoć i očaj kojima odišu ljevičari zadnjih dana proizlazi iz činjenice da na svjetlo dana polako ali sigurno izlazi dugo sakrivana istina o mnogim događajima iz 2.sv. rata i perioda nakon tog rata. Naprosto, prošlo je i svršeno vrijemee držanja Hrvata u tami neznanja i manipuliranja kojima su ih horde komunističkih ubojica držale od '45. Neke od tih istina koje se polako, ali sigurno, probijaju na površinu je i ona o potpunoj laži o Jasenovcu, ali i drugim mitskim mjestima (npr. Šaranova jama) navodnog masovnog stradavanja srpskog življa. Partizani, ja razumijem vaš stav protiv povjesne revizije. Ja potpuno shvaćam vašu paniku, vaš bjes i vašu agresiju. Ja razumijem da osim te vike vi ništa drugo ne možete prožiti. Jer, budimo realni, kakav smislen odgovor vi možete ponuditi na činjenicu koja je dugo sakrivana, da ste više puta poušali pronaći bilo kakav trag masovnih zločina od strane ustaša u Jasenovcu, i da nikada ništa niste našli. Zašto je ta činjenica desetljećima sakrivana od Hrvata? Ili, zašto činjenica da se čuvena Šaranova jama, u kojoj srpski mit kaže da je bačeno i do 40.000 srba i kamo i danas hodočaste profesionalni komunisti i četnici, kada je istražena, pokazala se ne samo potpuno praznom, nego su joj i same dimenzije takve da se svojom veličinom može uspoređivati sa veličinom dnevnog boravka? Vaše komunističke laži i mitovi su svi već sada srušeni i jedino na životu opstaju s ovakvim agresivnim, propagandističkim, huškačkim nasrtajima na ljude koje se usude reći istinu.

VL
Avatar peet
peet
20:50 10.02.2016.

Ili admine objavljujes komentare samo od onih preko drine

VL
KA
kapunjohan
20:37 10.02.2016.

Domoljubna koalicija nema šanse, lijevi su odabrali portizanski način ratovanja i propagande, u želj,i da je sruše . U to su uključeni mediji tiskani i gledani na jako perfidan način/na što su bili pripremljeni još prije izbora/. Uz sve postavljeneene zasjede i iskorištavanje mostovaca , između ostalog planiraju rušiti i jednog pi jednog ministra , jer to je lakše nego odjednom cijelu vladu. HDZ mora naći način kako čim prije promijeniti nametnutu taktiku i ritam utakmice.

VL
KA
kajbum
20:34 10.02.2016.

Koja nalikuje ustaskoj. Pa sta je bilo kad je josipovic bio sa petokrakom I jos se hvalio. Ovi cetnici ce jos malo pa I barikade pocet dizat ko 90tih. Nadam se da Hasanbegovic nece odustat posto radi ispravnu stvar. Vidi se da je pogodio gdje naj vise boli.

VL
DU
Deleted user
20:26 10.02.2016.

Ovo je Hrvatska! Dosta je bilo terora komunjara i aboliranih četnika!

VL
DU
Deleted user
20:59 10.02.2016.

stanice snv novosti se nemogu otvoriti već sat vremena ? dorađuju ih. vidio sam da im je u fokusu Hrvatski državn i arhiv,........zanimljiva disciplina pobunjenika

VL
DU
Deleted user
20:57 10.02.2016.

Bravo Brkiću.

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
21:24 10.02.2016.

Faksimil ove fotografije ne pokazuje/dokazuje ništa a ponajmanje nnošenje 'ustaške kape'. Zašto 'Novosti' ne prikažu akve su kape nosili Stanimirović, braća Pupovac i ekipa? Zašto nisu podnijeli kaznenu prijavu ako vjeruju da je počinjeno kazneno djelo? Zašto svoju publiku maloo ne informiraju o pjevanju četničkih pjesama i veličanju četnikih glavešina i pokreta u Hrvatskoj? Srbi su bili i ostali najveći nerijatelji naše zemlje i naroda. Da je to tako, dokazuje i izbor njihovih predstavnika u Hrvatskoj i pisanje njihovih glasila i djelovanje SPC.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.