Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer potvrdio

Milanović: U sukobu kod Kistanja sudjelovala i djeca članova SDP-a

milanović (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
19.03.2013.
u 21:23

Za razliku od svađalački nastrojenog tipa koji sve gleda svisoka, Milanović je na skupu SDP-ovaca bio gotovo skroman, a nakon završetka programa s mnogim je običnim članovima stranke porazgovarao

U sukobu kod Kistanja sudjelovala su i djeca članova SDP-a, potvrdio je informaciju predsjednik stranke Zoran Milanović na predstavljanju stranačkog kandidata Danijela Saića za gradonačelnika Zaprešića. No, za razliku od dana prije kad je nasilje pripisao poganom i patogenom utjecaju te ga spomenuo u kontekstu "motivacijske kampanje HDZ-a koja već daje rezultate", ovaj put ublažio je retoriku. Opisao je teške uvjete u kojima žive mještani sela Bukovica, Hrvati doseljeni iz Janjeva, kako je jedan od prvih poteza njegove vlade bio asfaltiranje naselja koje je bilo "jedan polufabrikat deset godina".

– I sad se dogodilo ovo. Da stvar bude još gora, u incidentu su sudjelovala djeca članova SDP-a i sad dolazimo do ključne tragedije; Hrvati, katolici i Srbi, pravoslavci, među Hrvatima malo njih u HDZ-u, nešto manje njih u SDP-u, nemaju posla, nemaju šanse i normalno da djeca ko djeca, hormoni, adrenalin, slušaju loše poruke odraslih i rade loše stvari. Tome se moramo suprotstaviti – rekao je Milanović.

Premijer je u Zaprešiću bio potpuno drukčiji čovjek od onoga kojeg smo gledali posljednjih dana. Za razliku od svađalački nastrojenog tipa koji sve gleda svisoka, Milanović je na skupu SDP-ovaca bio pozitivan i gotovo skroman, a nakon završetka programa s mnogim je običnim članovima stranke porazgovarao. Čak ni kad je ukratko opisao višesatni sukob u Saboru nije djelovao kao da se žali. Spomenuo je da se cijeli dan odigravao nemili događaj o kojem se razgovaralo protiv njegove volje te kako mu oporba nije dala da govori o kvalitetnom novom ministru turizma.

– Osjećao sam se ljudski nečisto pa sam se išao doma presvući – zaključio je taj dio.

Naglasio je da ljudima mnogo znači što znaju tko i što je SDP, kao i odakle dolazi te se može procijeniti kuda ide. Završio je riječima kako je uvjeren da će na lokalnim izborima pobijediti u Zaprešiću i županiji za što je dobio veliki pljesak okupljenih u dvorani Otvorenog sveučilišta.

>>HDZ: Bogoslove su tukla i djeca esdepeovaca

Komentara 213

OP
opcija
21:36 19.03.2013.

ček malo crnokošuljaši SDP ovci, pa ovaj je stvarno prosviro

TR
tramontana
21:37 19.03.2013.

Vidi, vidi vraga, sada se je gospodin malo smirio. Nesmijem si ni zamisliti kako bi reagirao da tamo nisu učestvovala djeca SDP-OVACA, kakve bi i koje boje tada bile guje?

VE
velikazmija
21:36 19.03.2013.

ja stalno pišem o udbaškom prisvlačenju u ratu su bile babe slučajno sam naletio na jednod is susjedna sela šinjel mitraljez ispod šinjela neka grba jest nije jest i jest piranje kud ide loviti zečeve --osama ni kamerna u džepua ni kamerna u džepu to su te babe zbog kojih su norca optužili --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije