Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit s Turskom
Povratak na članak

Milanović: Slovenija pokušava ušićariti nešto hrvatskog teritorija

Hrvatski je premijer rekao kako će razgovarati s Cerarom o prosvjednim notama koje Hrvatska šalje Sloveniji zbog izgradnje granične ograde na dijelu hrvatskog teritorija

Komentari 49

Avatar RexCroatorum32
RexCroatorum32
17:53 29.11.2015.

Turskoj ni lipe ne duguje Hrvatska. Jesmo li mi ušli u EU da plaćamo nekakav danak Turcima?! Migrantski val nismo mi prouzročili. Te novce treba u ogradu uložiti, iz principa. Nema teorije da Mađarska ili Poljska išta plate Turskoj, tako da nebi bili sami.

VL
TO
tolitol
18:45 29.11.2015.

Problem ovdje nije Slovenija nego Hrvatska koja, suprotno hrvatskim i europskim zakonima, već više od dva mjeseca vodi balkansku imigrantsku politiku otvorenih granica i uvaljivanja, sada već stotina tisuća migranata, susjednim državama u EU-u. Mađarska je Milančetu i Ostoji stala na kraj, a sad to želi i Slovenija koja se želi osigurati da joj, u trenutku kad Njemačka zatvori granice, a to učini i Austrija, da joj Hrvatska ne pokuša uvaliti preko ledenih potoka, šikara i močvara daljnje desetke tisuća migranata koji će nastaviti pristizati iz Srbije. Početkom tjedna su Slovenci pokušali vratiti nekoliko stotina migranata u Hrvatsku, a ova je to suprotno europskim pravilima odbila. Sad EU pokušava Tursku privoljeti da zadrži migrante, a to bi, umjesto kritiziranja, ovdje trebali svesrdno pozdraviti. I platiti koliko platiti treba. Sve je jeftinije od hot spota u koji nas veliki vođa pretvara.

VL
DU
Deleted user
17:42 29.11.2015.

Nadam se da će Turci sve predloženo odbiti, čisto da EU birokrati dođu pameti. (mada su male šanse za to, da EU birokrati dođu pameti...)

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
18:57 29.11.2015.

A zasto Hrvatska ne pocne postavljati zicu na Slovenskome teritoriju! Idemo, Dudeki...na posao!

VL
DU
Deleted user
19:31 29.11.2015.

Turska je glavni sponzor ISIL-a i najodgovornija za izbjegličku krizu. Zatvoriti u Grčkoj granice, Turskoj uvesti sankcije i poslati račun za dosadašnju gužvu sa izbjeglicama. Postupiti kao i Rusi, nema uvoza iz Turske, nema turizma, nema šćenife a nema nini Turske... Erdogan Veličanstveni hoće napravit ono što nije uspio Sulejman ...

VL
JO
jošavka
19:33 29.11.2015.

Harač rajo harač viče , harač rajo il još gore bit će ... Turska skuplja harač preko Angele Merker . Šta danas adi ISIL u Siriji , to su radile Osmanlije prije 550 godina na ovim prostorima .Osmanlije uništili Bosansko Kraljevstvo, i Bosnu izbrisali s europske karte. Sve je to tada bilo dobro smišljeno ( kao i danas ) . Da se Bosansko Kraljevstvo nikad više ne bi obnovilo, ubili su bosanskoga kralja Stjepana Tomaševića, pobili sve visoko bosansko plemstvo, a njihovu djecu odveli u Carigrad i obratili na islam. Zameli su trag Bosni sve do novijih vremena. Nije to bio slučaj samo u Bosni, nego u svim krajevima koje su osvojili Osmanlije, koji su svojedobno pokrivali oko 40 suvremenih država. Kad se govori o provalama Osmanlija preko Drine u Bosnu, tu se ne radi ni o Turcima niti o Azijatima, nego su to najčešće islamizirani Bugari, Srbi i Albanci . Slično kao i danas u Siriji . Tko se bori u redovma ISILA ? ......

VL
LU
Lujo123
20:50 29.11.2015.

Milanović: Slovenija pokušava ušićariti nešto hrvatskog teritorija ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Ovaj lik je stvarno ili bolestan ili svjestan veleizdajn*k!! Kaj je Savudrijska vala, Sveta gera, Brežice i td. - "nešto hrvatskog teritorija"?! Druge zemlje brane svaki pedalj svojeg teritorija , a milančeanče i besnica dijele našu Domovinu šakom i kapom! Sudili vam b umo veleizdaji*e!!!

VL
PI
piran
19:47 29.11.2015.

opet isto... bla bla bla

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
17:42 29.11.2015.

Slovence treba pomjeriti silom, ako to ne urade za 10 dana.

VL
SN
snajpa
21:07 29.11.2015.

trebo im srusit avion

VL
DU
Deleted user
21:29 29.11.2015.

miro cerar se vec poceo buniti u briselu zasto niti jedna izbjeglica ili migrant ne zeli ostati u sloveniji.

VL
AL
Alkana
22:03 29.11.2015.

Ova vlada nije provela nijednu reformu i nije riješila ni jedno granično pitanje sa susjedima. Svima sve poklanja jer ovu zemlju ne osjeća kao svoju domovinu pa ih baš briga. Baš ništa nisu napravili čime bi se mogli pohvaliti, ali ipak se hvale, naročito Milanović. Od silnih laži raste mu samo nos kao Pinokiju.

VL
Avatar fenixem
fenixem
17:50 29.11.2015.

Ja razumijem da ta parking drzavica treba svaki metar,ali ne razumijem zasto nasa vlada ne reagira malo ostrije!!briga janeze za diplomatske note!!!

VL
NE
Nepobjedivi
20:42 29.11.2015.

Dakle, zajašit će nas Turska. HINA: ""Ovo je povijesni dan u procesu našeg pristupanja EU-u", rekao je Davutoglu, koji predstavlja svoju zemlju na sastanku na vrhu s čelnicima EU-a. "Zahvaljujem svim europskim čelnicima na ovom novom početku", dodao je...O otvaranju EU-a prema Turskoj govori i najava da bi sredinom prosinca trebali biti otvoreni pregovori u poglavlju Ekonomska i monetarna unija. Turski dužnosnici ističu da se neće zadovoljiti s tim nego da žele sljedeće godine otvoriti još pet ili šest poglavlja."

VL
MA
Maja28
21:02 29.11.2015.

Ajd nas sad posvađaj i sa Slovenijom

VL
GU
gustirna
23:28 29.11.2015.

a tko li ono drzi ukradenu adu na dunavu.....srbi naravno....zato se prolupali udbaski cirkusant ne javlja nikada zbog ade....

VL
BL
Blizard
06:43 30.11.2015.

Tri milijarde eura za Tursku i problem sa migrantima ( izbjeglicama ) biti će riješen ...! Malo morgen !!

VL
GL
GLADIATOR
22:40 29.11.2015.

Bravo Zoki..., napokon si skontao...

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
20:46 29.11.2015.

Slovenija pokušava ušićariti nešto hrvatskog teritorija, Hrvatska pokušava maznuti more Sloveniji, BIH i CG a EU arbitražni sud oko granice spokojno radi dalje i očekuje se pravedna presuda najkasnije do sredine sledeče godine.

VL
LU
Lujo123
20:16 29.11.2015.

Ovi EU "političari" mi izgledaju kak nadrogirani. Ak nisu nadrogirani onda bi trebali žurno psihijatrima. Ne mogu vjerovati u te glupos*i koje rade. Jednostavno ne mogu vjerovati. Turskoj platiti za svinjariju koju je napravila?! Ubrzati ulazak Turske u EU?! Stvarnoo nisu normalni, a kolike su im plaće. Valjda su pošandrcali od premalo rada, a previše penez!!! Hitno van iz te boleštine zvane EU!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.