Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi pad bdp-a

Milanović o recesiji: Nećemo izaći iz tog stanja po Duhu Svetom

zoran milanović (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/8
31.08.2012.
u 10:44

Danas ćemo vjerojatno doznati da je Hrvatska i u drugom tromjesečju imala gospodarski pad od dva posto, rekao je premijer

Danas ćemo vjerojatno doznati da je Hrvatska i u drugom tromjesečju imala gospodarski pad od dva posto, odnosno da je u recesiji, slično kao i zemlje u okruženju. Nećemo izaći iz tog stanja po Duhu Svetom nego radom i inteligencijom – kazao je predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović u uvodnom dijelu izvanrednog sastanka Grupe socijalista (PES) unutar Odbora regija EU na temu progresivnog plana industrijske obnove. Komentirajući loše gospodarsko stanje, premijer je dodao da ova situacija dobro dođe političkim varalicama i lažnim prorocima.

Konferenciju je otvorio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i predsjednik hrvatskog izaslanstva promatrača u Odboru regije predsjednik PES skupine u Odboru regija i ministar predsjednik njemačke zajednice u Belgiji Karl Heinz Lambertz.

Državni zavod za statistiku danas je izvijestio da je hrvatski BDP u drugom ovogodišnjem kvartalu pao 2,1 posto, što je većina analitičara i očekivala.

>>Očekuje se novi pad BDP-a: 
Rejting će izgubiti zbog investicija

Ključne riječi

Komentara 124

SJ
Sve je uzalud
11:05 31.08.2012.

Milanović o recesiji: Nećemo izaći iz tog stanja po Duhu Svetom............. nećeš nikako jer svi naši političari su prekrasni ljudi školovani i inteligentni ali već 23 godina su svi na krivim radnim mjestima.

ME
Medici
11:06 31.08.2012.

Za jednog nevjernika malo previše spominje svetinje katoličke crkve...ili možda ipak počinje vjerovati jer je svjestan da mu samo onaj gore može pomoći. Hvala.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
11:05 31.08.2012.

"Milanović o recesiji: Nećemo izaći iz tog stanja po Duhu Svetom" ... drug sekretar govori o Duhu Svetom kao da to ima u sebi i da zna što je to ... druže komunisto - Duh Sveti je sve ono ljudskosko u pojedincu što ti i nitko iz tvoje crvene družina nemate i nikada nećete imati ... za izlazak iz krize trebaju sposobni ljudi, dakle samo tebe i tvoje treba maknuti ... i ne spominji više nešto u što ne vjeruješ ... za tebe i tvoje mi znamo da ste zlo ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije