Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović: Prihvatit ćemo sporazum ako se Kosor ispriča za demagogiju

milanović
Arhiva VL
VL
Autor
Jasmina Popović
29.10.2009.
u 17:47

- Ako se Jadranka Kosor ispriča za izgubljenih šest godina potrošenih na demagogiju, buku i galamu, SDP može teoretski prihvatiti Sporazum o arbitraži sa Slovenijom kao manje loše rješenje.

Ako se Jadranka Kosor ispriča za izgubljenih šest godina potrošenih na demagogiju, buku i galamu, SDP može teoretski prihvatiti Sporazum o arbitraži sa Slovenijom kao manje loše rješenje. Radi se o diplomatskom fušu i SDP je prinuđen birati između dvije loše odluke: da Hrvatska ponovno bude blokirana ili da pristane na loš sporazum - izjavio je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a.

Sastanak između Milanovića i premijerke Kosor, koji bi se trebao održati sutra ujutro, kako bi se razjasnile nejasnoće, otkazan je.

- Vidjet ćemo se u Saboru, a naša će podrška ovisiti o ponašanju Kosor na današnjoj sjednici. SDP će ponovno morati očistiti nered koji nije napravio, poručio je.

Ključne riječi

Komentara 153

RA
rakun235
21:34 29.10.2009.

komunisti su zavrsili,oni drugi,tek su poceli a zapamti vi ste jih birali,UGO

BT
bili-tartuf
17:56 29.10.2009.

Milancé je \"uvredjen i povredjen, i on bi stija belu-ladju\",...ma njegovi ideolozi nimaju mora....

MB
mr_brown
11:05 30.10.2009.

zoki opet si pokazao da nemaš pojma, sa tobom kao vođom opozicije hdz će vladati stoljećima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije