Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slanje oružja
Povratak na članak

Milanović: Ne guramo se u prvi red, ali ne možemo se skriti od obveza i odgovornosti

U Hrvatskoj će i dalje na snazi ostati porezna stopa od 40 posto, s tim da će razina njezine primjene biti mrvicu niža, najavio je Milanović

Komentari 36

PK
puši kurac
13:42 22.08.2014.

izvrsno, ostali od nas zahtjevaju, a mi molimo i prosimo! ma glavno da smo ravnopravni!!

VL
KA
kavicakaka8
13:25 22.08.2014.

Što će oni sa tim napraviti ne znam ali ako ono bude upotrijebljeno za prava manjina, žena i druga prava mislim da je to prihvatljivo za nas, rekao je premijer-DA LI TI ČUJEŠ SEBE ŠTA SI IZJAVIO-bolje da se nikad ne upotrebi trebao si izjaviti,ali to je tebi strani pojam jer....

VL
DU
Deleted user
13:50 22.08.2014.

Premijer bi se trebao,zajedno s svojim ministrima pod hitno priključiti aktualnoj akciji polijevanja hladnom vodom. Možda nakon toga na trenutak dođe k sebi.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:18 22.08.2014.

Za donošenje ovakve jedne odluke zbog koje se lije krv treba dobro poznavati situaciju i aktere, što naš premjer pojma nema. On misli da se tamo vodi građanski rat, no istina je nešto sasvim drugo. Pa tko je zaboravio da smo nedugo mi, hrvatska država avionom slali naoružanje za te iste "pobunjenike" koji su se neosnovano borili protiv sirijskog režima, ovo je proizvod neznanja američke administracije koje je odgovorna za treći svjetski rat, a mi je s nesposobnim ljudima slijepo pratimo. To tamo nisu muslimani nego radikali najgore moguće vrste, koje nemaju nikakav kodeks ponašanja, a svojim načinom ratovanja podsjećaju na nama vrlo poznate, odvažne i hrabre vojnike koji muče i ubijaju pretežito ženu, djecu i nedužne strance. Mi smo direktno naoružali te ljude, sad ponovno šaljemo, pazi ovo VIŠAK hrvatskog naroužanja, prostor koji vrlo lako može završiti u istom loncu, pa nećemo imati s čime braniti, mi se nadamo da će ova pošiljka završiti u pravim rukama, ali mi to ne možemo nikako znati. Vrlo mi je čudno da tako loše logičko razmišljanje imaju obrazovani ljudi koji su završili po par fakulteta odjednom...,,

VL
WA
wand
13:52 22.08.2014.

Vlada je odlučila poslati naše zalihe na istok u sukob sa IS-om, i time se aktivno uključila u njega sa ostalim državama. Hrvatska vojska je još u sukobu sa talibanima u Afganistanu, a postoji i tihi sukob sa Sirijom oko naftnih polja zbog čega je vojska povučena sa Golana kako bi se izbjeglo proširivanje borbi. I tamo se slalo oružje. Kada se rezimira, IS u Iraku i Siriji, Assadov režim u Siriji, talibani u Afganistanu. K tome treba dodati i Hezbollah obzirom da se oni bore za Assadov režim, a imali su ekskurzije u Bosnu za vrijeme zadnjeg rata i sa njima smo već vodili borbu. Pa me zanima, za vrijeme ove vlade ušlo se u dva, potencijalno tri, žarišta sukoba. Istovremeno se govori o daljnjem smanjenju vojnog proračuna, umjesto o njegovom jačanju. Imamo li problem, odnosno hoćemo li ga imati?

VL
SV
sveznamdrugi
14:02 22.08.2014.

Zgubidan

VL
BR
Blade Runner
15:22 22.08.2014.

Kad su iz SAD "zahtijevali" da pomazemo taj krvozedni ISIL-u i Al Nusru u Siriji - pomogli smo. Sad "zahtijevaju" da pomognemo Kurdima. Vodimo nezavisnu i inteligentnu vanjsku politiku. Bravo. No, i ne samo mi, vec i cijela EU.

VL
DU
Deleted user
15:51 22.08.2014.

Kako ''gazda '' kaže ! Najprije je ova ista Milanovićeva vlada na američki zahtjev naoružavala pobunjenike u Siriji, a sad šalje oružje onima koji se bore protiv onih koje su prije naoružali. Jadno, bijedno, nedosljedno. I gdje je tu hrvatski nacionalni interes i kako se on štiti ? Uvlačenjem u jedan od tjelesnih otvora '' jedine svjetske velesile'' ? Odvratno !

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
14:40 22.08.2014.

samo ti salji, pa kad ti jednog dana puknu dvije tri po dalmaciji I usred zagreba onda ces vrsistat nismo mi slali oruzje, majke mi

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:32 22.08.2014.

Hvatska je vlast toliko servilna našim euroatlanskim prijateljima, u mjeri da su njihove želje za ovu izvršna naredba. Tako su najprije viškove oružja slali radi naoružanja sirijskih bojovníka za slobodu (inkluziv i ISIL-u), a sada će isto slati njihovim kurdskim protivnicima. Nije problem što naši dužnosnici konzumiraju nusprodukte promotera slobode i demokracije, već što uz to i mljackaju, zar ne?

VL
MX
Mister X
17:27 22.08.2014.

Ako smo im slali oružje u Siriju dok su ti bili " tzv. "opzicija protiv siriskokog ne naroda nego ( legalno ) izabranoga vladara -potom dikatatora . Gdje je sad opet problem što rde zamisle zažele Ameri = automatski EUi EU a kako nebi mi koji smo mali ali obvezni poslušnici.Da nam se netko sutra našali počinite samoubojstvo pardon hara kiri gdje je problem ... Moramo i mi braniti naše - saveznike .. Ako zatreba sutra protiv Putina zna se na zapadu ništa novo ! Osim toga v iidimo nakon sto ipedset sedam "kampanja-s" sa najmodernijim oružjem i sada ubojstvom jednog Amera naravno da moramo pomoči a i osuditi to zvjesrko klanje ( za koje kažu da je istina iako ja vidim video gdje se radi o bla bla bla i ništa više da se ne ja ne uznemirim i da moram popiti još koju više !!!

VL
PI
PiciginJoe
15:22 22.08.2014.

Oni su ionako tradicionalno samo jaki na jeziku

VL
TT
tTony
17:14 22.08.2014.

vidi sta on sve pomjesa ko njemu daje savjete da ovako mlatara ove izjave ne koriste drzavnim interesima

VL
TB
Toni broo
13:28 22.08.2014.

Igramo se vatrom, a u Bosni, Sandžaku, Albaniji, Makedoniji i Kosovu tisuće vehabija koje samo čekaju naredbe islamskog vođe Bagdadija da se krene u akcije protiv Amerikanaca i njihovih saveznika, nadam se da naše tajne službe rade svoj posao.

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
15:25 22.08.2014.

Kolonija

VL
OG
Oger
17:44 22.08.2014.

Ne znam sta ste svi napali Milanovica. Pa i prijasnjih godina se oruzje slalo Amerikancima. Onda ste svi sutjeli. Vristite i na Amerikance, a kad postane gusto onda svi vicete "Uncle Sam, heeeelp!"

VL
NO
nonasur
22:23 22.08.2014.

Bravo za rezanje poreza. To je definitivno put naprijed.

VL
DU
Deleted user
23:59 22.08.2014.

Milanović u ti si dobar čovjek ali si sitna duša .reci što treba pa kaj košta košta

VL
BL
Blizard
22:17 22.08.2014.

Koje obrazloženje za izvoz oružja ...uvijek me nasmije . Kada HTV bede u poziciji da živi od svoga rada a ne od mentora biti ce neovisna i kvalitetna ,tko još u svijetu plaća TV pretplatu ?

VL
DO
Dongfeng
15:44 22.08.2014.

Milanovic je Hrvat koji je prema misljenju vecine Hrvata najbolja osoba u drzavi. To ne treba zaboraviti. On je uzor i ideal vecine Hrvata. Oni koji kritiziraju njega moraju uzeti pet minuta za razmisljanje kakve su tek drugi Hrvati ako je najbolji Hrvat ovakav.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.