Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio podravku

Milanović: Nisam duhovni otac da tješim građane, ja sam premijer

milanović podravka (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/4
15.06.2012.
u 12:51

Kada tvrtke poput Podravke budu rasle, kada budu bujale, kada se budu širile na međunarodna tržišta, kreirale kvalitetne proizvode, ali ne samo proizvode, nego i stil, način upravljanja, tehnologiju, onda ćemo biti bogato društvo

Rekordna, svibanjska inflacija u posljednje tri godine izravna je posljedica rasta cijene energenata, odnosno poskupljenja struje i plina – izjavio je danas u Koprivnici, za posjeta Podravki, premijer Zoran Milanović dodavši da su to u Vladi očekivali te kako je to “logično”.

Novinari su ga pitali može li poručiti građanima kada će biti bolje.

– Ja nisam ovdje da ikoga tješim, nisam duhovni otac, ja sam premijer. Kada tvrtke poput Podravke budu rasle, kada budu bujale, kada se budu širile na međunarodna tržišta, kreirale kvalitetne proizvode, ali ne samo proizvode, nego i stil, način upravljanja, tehnologiju, onda ćemo biti bogato društvo. Tada će biti i za sve dodatke u javnom sektoru – odgovorio je Milanović.

Nakon razgovora sa stranačkim kolegom iz SDP-a Zvonimirom Mršićem, šefom Podravkine uprave, kazao je da je politički utjecaj na Podravku proteklih godina bio štetan.

– Bit će ga sve manje u smislu stranačkoga kadroviranja i usporavanja rasta kompanije. To je i bila jedna od tema razgovora s Mršićem kada je on kao političar, gradonačelnik Koprivnice, najavio mogućnost povratka u tvornicu iz koje je došao. Dogovor je bio da politika iz te tvornice izlazi. Doći će investitori s novcem, neovisno o politici i o strankama – rekao je prvi čovjek Vlade.

Ključne riječi

Komentara 353

IT
i_tata_bi_sine
16:52 15.06.2012.

Upravo me bosanac banirao,a samo sam citirao partijskog mu kolegu.

AL
Alkana
22:54 15.06.2012.

Ako tako nastavi, iskoro će zauzeti 1. mjesto na listi najomraženijih političara!

ST
Strumpf
15:38 15.06.2012.

Mada, kad je ona Kosorica davala komentare, ajde hvala Bogu pa je ta bar otisla u ropotarnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije