Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epilog rata
Povratak na članak

Milanović ne povlači tužbu za genocid, čekaju se izbori u Srbiji

Nova će Vlada neriješena pitanja pokušati riješiti dogovorom. Namjera je da se sva sporna pitanja sadržana u tužbi riješe, a ne samo da i Srbija istodobno povuče protutužbu.

Komentari 129

DO
doktorica
10:01 04.01.2012.

tako treba!

VL
Avatar freen
freen
10:09 04.01.2012.

TO JE U REDU OD STRANE PREMIJERA MILANOVIČA,bravo,čestitam,previše je zla naneseno ljudima od strane Velike Srbije

VL
DU
Deleted user
10:10 04.01.2012.

Ne Vesna Pusić, ne Zoran Milanović (Nula dana braniteljskog staža), ne Ivo Josipović (Nula dana braniteljskog staža) - ne, oni nemaju pravo odlučivati o tužbi protiv Srbije kao da se radi o promjeni formata stolica u uredima... Naprosto, to pravo pripada jedino žrtvama odnosno RH je izgubila preko 15 tisuća života tijekom agresije i samo preživjeli logoraši, ranjeni i uža rodbina poginulih imaju to pravo. Ako se njih pita pa se oni izjasne da je to bespotrebno, e onda treba politički vrh postupiti sukladno tome... Ne mogu oni koji su bili spremni se žrtvovati tijekom rata i sa satenskih plahti prijeći na one s flanela odlučivati o pravnoj zadovoljštini stradalnika Domovinskog rata!

VL
DS
Dana Slade
10:13 04.01.2012.

Bila jednom jedna Jasdmina Popović, vrhunska novinarka i uvjerena ljevičarka(SDP-ovka), kojoj ta činjenica nije smetala da bude profesionalna. Ali, što ovo čudo od Ivanke Tome radi? Je li je plaća Večernji ili Milanović? Zašto ja moram znati za koga jeje glasala? Zašto se toliko ogoljuje? A tek intervju s Milanovićem? Kao da ga je on sam pisao! Sram te bilo! Pa nije novinarstvo rođeno na Iblerovom t.

VL
PU
pumbica
10:14 04.01.2012.

Milanoviću šta nas briga za njihove izbore.Šta možda ti Buraz Tadić to rekao.Pa genocid je genocid.Ma bilo koja vlada u srbiji bude na čelu....

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:18 04.01.2012.

Znači malo budu objavili registar, a onda ipak ne budu, onda budu povukli tužbu pa onda ipak nebuju. Mene bi sam zanimalo kakve veze imaju izbori s pojmom \"genocid\", znači ak bu vlada koja nam se sviđa onda....mila majko koji su ovo telembusi !!!

VL
DZ
dzukaficuka
10:19 04.01.2012.

Nemoguce u ovoj VL neznas ko pije ko placa.Kradimir ce reci ja povlacim tuzbu Linic ce reci ja NE itd.Jadna HR od ovih KUKULELE koalicije Kajin se jos nije javio on pregovara sa Savom Strbcem i VERITASOM koji i onako tvrdi da Srbi nisu poceli RAT nego da su branili YU sa JNA.Umijesto da prikupljamo dokaze dokumentaciju ima na slobodnom trzistu snimke ubijanja Dijece Zena Civila zvijersko mi ocemo ili necemo kao gladan srat.

VL
AG
Agramer198
10:21 04.01.2012.

Hvala Kristu, već sam mislio da je sve otišlo u pm kada sam vidio onu degutantnu Pusićku kak daje intervjue i zbori o moralu i civilizacijskim vrijednostima... Kao da ona zna ikaj o jednom ili drugom, njoj je glavno da se sparkira u EP i tam prima plaću od 10000+ tisuća eura...

VL
DE
Dever
10:23 04.01.2012.

Hrvatski politicari su nesposobni za vodit vlast.Nijedan od njih nije patriota ove drzave Hrvatske.To su vecinom djeca partizana i zakleti komunista za koje u srcu postoji samo SRBO-JUGOSLAVIJA.

VL
JS
ja sam gladan
10:23 04.01.2012.

Ovi se vrte u krug i sami oko sebe! Jedino kaj znaju to je užičko kolo.

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
10:26 04.01.2012.

\"U svakom slučaju, Zoran Milanović ne namjerava se tužbom služiti kao sredstvom za ucjenjivanje ili pregovaranje niti mu, primjerice, pada na pamet da bi ulazak Hrvatske u EU koristio kao sredstvo pritiska na Srbiju i eventualno s te pozicije utjecao na rješavanje otvorenih pitanja naznačenih u tužbi za genocid.\" ---- ispada da su hrvati na čelu s milanovićem jedini naivci(čitaj glupani) u svijetu koji ne žele iskoristiti ono što im se pruža, lol. najbolje bi bilo da ništa ne moramo! mi smo ratovali jer se nismo mogli dogovoriti i vrlo dobro znamo kako su se srbi, i kad bi se dogovorili, držali sporazuma! sad nam milanović i njegova podložnica vesna jamče da ćemo sami sebi iskopati jamu! hrvatska je postala dobrovoljno društvo, kao da smo nečija zaklada koja svima daje(ne znam zašto ali mi je pao madrac na pamet ;)

VL
HR
hrza
10:27 04.01.2012.

Ovo se zove kukuriku, kukuriku je..o svoju sliku. Pa oni pojma nemaju.

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
10:31 04.01.2012.

\".......kao sredstvom za ucjenjivanje ili pregovaranje ...........\" ---------------------------------- najlicemjernije da svi političari koji žele uspjeti u politici se vrlo često koriste ucjenama, blačenjem, lažima i gaženjem preko leševa ;D

VL
OB
-obrisani-
10:31 04.01.2012.

Povukao je on tužbu kad se sa 25 godina nije uključio u obranu domovine. Briga njega za Hrvatsku kao i 1991 ali ajde kako to dokazati retardiranom narodu. \"Zoran Milanović (Zagreb, 30. listopada 1966.), hrvatski političar, pravnik, drugi predsjednik SDP-a,, predsjednik Vlade Republike Hrvatske.\"

VL
RA
RAUPENSTILSKY
10:33 04.01.2012.

mene iskreno čudi kako ona popušička nije predložila novo ime za Hrvatsku.... recimo, jako je važno....u idući ponedjeljak reći da će se Hrvatska zvati.....west Serbia... ....da bi ipak smanjili patnju kod susjeda i da bi to moglo biti vrlo smirujuće za regiju.... hdz je bilo smeće od stranke.....ali sdp, čak i bez počinjenja do sada ijedne vidljive krađe....još veći veleizdajnik Hrvatske

VL
DE
deus ex machina
10:31 04.01.2012.

SAMO UZ UVJET..... Nekakvo „uvjetovano“ povlačenje tužbe za genocid meni osobno „prihvatljivo“ je samo i jedino ako Srbija prizna svoje aktivno „učešće “ u agresiji na Hrvatsku koja je koristila ustavom bivše SFRJ, zajamčeno pravo svih federalnih jedinica (republika) daka) da mogu \"izaći\" iz Jugoslavije. naravno, ....sa svim konzekvencama koje iz toga proizlaze ! Crna Gora je de facto to već i ...učinila! Baljezganja o nekakvom „bezuvjetnom povlačenju“ tužbe kakve iznosi ministrica Pusić su skandalozna i nadam se da nisu službena ili \"skrivena\" „stajališta“ ove Vlade !!!

VL
RA
RAUPENSTILSKY
10:35 04.01.2012.

o povlačenju tužbe može govoriti samo hrvatski narod....referendumom....nikakvi komunisti nemaju pravo na to, jer o tome nikad nismo niti govorili

VL
AG
Agramer198
10:36 04.01.2012.

@RAUPENSTILSKY a kaj su Riječke tržnice ako ne krađa, poklon?

VL
KR
kristov
10:36 04.01.2012.

Ovi stvarno kukuriču! kakva je to vlada i ministri koji u jednom danu za isti posao daju po tri odgovora. Ministrica koja najviše ljubi Hrvatsku, objavi povlačenje tužbe, premijer demantira, ministar objavljuje povećanje poreza, premijer povlači izjave, ministar zdravlja govori o svemu osim o zdravstvu, a najvažnija odluka mu je zamrzavanje embrija dok za 40 tisuća pobačaja boli ga briga. Ministricu bez djece zabrinjava nekoliko desetaka ostavljene (najoštrije osuđujem taj čin) djece, a ne brine je što desetci tisuća djece nemaju prava na normalan život i život u jednakim šansama i prilikama i da im je već sad budućnost izgubljena, ministra prosvjete brine što djeca ne uče o seksu i pod žurno će to uvesti, a vjeronauk mu smeta. Ne brine ga što time vrši agresiju fizičku i psihološku na mlado biće koje tek treba odrastati.

VL
LI
liburnik
11:31 04.01.2012.

Pustimo sudove da odrade svoje , ali se bojim da od svega toga neće biti ništa jer nažalost zbog neprincipjelne politike svatko ima \"putra na glavi\"..

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.