Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Milan Bandić predao DIP-u gotovo 60 tisuća potpisa građana

Idem čuti probleme naših građana diljem zemlje tako da ih već u veljači mogu i rješavati. Istim žarom kojim sam deset godina 16 sati na dan radio za Zagreb, radit ću i orati za Hrvatsku, rekao je Milan Bandić.

Komentari 73

PO
podravec
21:15 13.11.2009.

Šerif Bandić nije skupio nego kupio i to našim novcem.

VL
DA
davormr
22:30 13.11.2009.

Središnji Bandićev predizborni skup će bit na Trgu maršala Tita. Ako želimo Hrvatsku, birajmo Hrvatsku, Birajmo Tuđmana! E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i riješimo to već u prvom krugu. Birajmoo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA!

VL
BL
Blackwater
23:33 13.11.2009.

Pošto je Predsjednik RH dužan sudjelovati u vanjskoj politici RH, ne vidim niti jednoga javno eksponiranoga kandidata da je prozborio i jednu riječ o EU i Sporazumu Kosor-Pahor.Televizija a i ove novine sustavno vrše medijsku blokadu Miroslava Tuđmana ( ne navijam niti za jednoga kandidata za sad) i to mi je dovoljan dokaz da se radio o manipulacijama i stvaranju tj. pranju mozgova širih masa.Ako ne možemo izabrati kvalitetne predstavnike vlasti, ako uvijek biramo amatere, tj.one koji samo na sebe misle, onda moj hrvatski narode neka izumremo i neka nas nema.To samo zaslužili.

VL
BL
Blackwater
00:54 14.11.2009.

Ma neću KOMUNISTU za Predsjednika RH !! Svi ste vi komunjare isti, samo ste dlaku promijenili !!

VL
Avatar pauk
pauk
09:32 14.11.2009.

dobro kaj pisete o tom lopovu lazljivcu kaj si preko njega dobil posel krvavo radi 16 sati na dan vec bi krepal trosi tudu lovu po bertijama.

VL
OB
-obrisani-
10:23 14.11.2009.

Odakle početi govoriti o popisu Bandićevih uspjeha? Posve nepoznatu činjenica javnosti je 256 prijava i istražnih predmeta na račun Milana Bandića ili ljudi iz njegove najbliže okoline. Ili naprosto preskočiti sve to (jer sve je potpuna laž i obmana) i ostati na činjenici da je od obećane uštede koja se imala temeljiti na novoj organizaciji (procijenjenoj na najmanje dvije miljarde kuna) ostala samo proračunska rupa od 2.5 milijardi kuna? A sve to je samo poklopac na loncu u kojem se kuha jedna milijarda Eura ukupnog gradskog duga… Kao što je Sanader zaduživao Hrvatsku kupujući \'uspješnost\' svoje vlasti modelom ekonomije koja ništa ne proizvodi već samo trguje posuđenim novcem tako je i Bandić kupovao svoje snove o vlastitoj važnosti gradeći Zagreb na dug, zavodeći budalaste sredovječne zagrepčanke svojim ruralnim šarmom seoskog đilkoša. Drskost Bandića ili šarm Vidoševića (za kojeg je zaboravljeno da je izjavio kako Hrvatskoj treba barem milijun stranih radnika i to u isto vrijeme dok je u državi 20% nezaposlenih!) dovoljni su ovoj javnosti da zaboravi na stvarnost, bez obzira na dimenzije lopovluka ili glupost njenih aktera. A da je sve spomenuto dio sasvim jasno izrežiranog sistema u kojem gotovo ništa nije slučajno najbolje govori ignoriranje Miroslava Tuđmana koji je prvi objavio svoju kandidaturu za predsjednika. Njega ignoriraju jednako privatizirani mediji (tisak) kao i državna televizija koja će pokloniti i par minuta kandidatu za kojeg ne će glasovati nitko osim njegove vlastite obitelji. Hrvatska javnost, slijepa i gluha za istinu koje se ionako jedva čuje od buke s trgova na kojima kandidati publici dijele naranče, bombone, lopte a možda uskoro i staklene perle poput kapetana Cooka urođenicima Pacifičkih otoka, sretna je da šarmantni likovi poput već navedenih pokazuju interes za druženje s javnošću. Ne probudi li se izborno tijelo i ne počne li umjesto šarma omašćenih brkova od kandidata tražiti šarm prijedloga za promjenama, za posljedice moći će kriviti isključivo samo sebe.

VL
ST
stripi
17:23 14.11.2009.

Bandić je započeo borbu na život ili smrt; ne uspije li postati Predsjednikom radi svih mogućih malverzacija će završiti u zatvoru. Uvjeren sam da iza njegovih poslova i kandidature stoji Sanader. Razlog im je isti: jedan od njih mora ostati u vrhu politike ne bi li završili u buksi. Glas za Bandića je i glas za Sanadera!

VL
SJ
Sve je uzalud
15:19 13.11.2009.

Buzdovane, gdje si bio do sada kad tek sada ideš slušati šta narod muči

VL
FF
ffrizerko.
15:29 13.11.2009.

\'\'Istim žarom kojim sam deset godina 16 sati na dan radio za Zagreb, radit ću i orati za Hrvatsku!\'\' Citiram ovo kao upozorenje. UPOZORENJE!!!

VL
ZG
zgubidan
15:40 13.11.2009.

uff na ovom portalu bas komentatori ne vole Bandica?

VL
DO
dodgjeka
15:46 13.11.2009.

Kakvo je to prese.kad mu treba samo deset tisuca a on se pravi vazan kao i uvjek pa je sabrao sezdeset i sto mu to vrijedi i tako nece biti predsjednik.on samo trazi alibi i imunitet za kriminalu holdingu

VL
OB
-obrisani-
15:54 13.11.2009.

.Ne znam tko moze uopce zamisliti Bandica kao naseg predsjednika. Covjek je Bandic je primitivac iz prve ruke, ne zna jezike ,ne zna se ponasati a sve sto zna je korumpirati i biti korumpiran. Nasi unuci otplacivat ce njegove megalomanskeske projekte i svi mi sa nasim standardom .Taj covjek je pokrao pola Zagreba a sad valjda zeli i sve sto je ostalo u Hrvatskoj. Ta tko moze i zamisliti da glasa za njega. .pa nismo valjda mi Hrvati spali na Bandica. .

VL
OB
-obrisani-
15:54 13.11.2009.

Odakle početi govoriti o popisu Bandićevih uspjeha? Ili naprosto preskočiti sve to (jer sve je potpuna laž i obmana) i ostati na činjenici da je od obećane uštede koja se imala temeljiti na novoj organizaciji (procijenjenoj na najmanje dvije miljarde kuna) ostala samo proračunska rupa od 2.5 milijardi kuna? A sve to je samo poklopac na loncu u kojem se kuha jedna milijarda Eura ukupnog gradskog duga… Kao što je Sanader zaduživao Hrvatsku kupujući \'uspješnost\' svoje vlasti modelom ekonomije koja ništa ne proizvodi već samo trguje posuđenim novcem tako je i Bandić kupovao svoje snove o vlastitoj važnosti gradeći Zagreb na dug, zavodeći budalaste sredovječne zagrepčanke svojim ruralnim šarmom seoskog đilkoša.

VL
ZX
zark x
15:57 13.11.2009.

Ljudi, pohvalite druga mlitavca Josipovica, nasljednika nasih komunistickih tradicija. To je jedini nacin da vas ne izbrisu.

VL
OB
-obrisani-
16:01 13.11.2009.

Bandić koji je nedavno izjavio da ne kani mijenjati ime Trga maršala Tita jer mu ga on nije ni nadjenuo (ali kako vidimo spreman je stvarati društvo jednakosti u Hrvatskoj iako ga on nije napravio društvom nejednakosti!) školski je primjer najbjednijeg mogućeg populizma i isprazne retorike kakvu je gotovo nemoguće logički analizirati jer je potpuno očišćena od bilo kakve logike. Ali, sve to nije dovoljno za zaustavljanje ove propasti i danas Milan Bandić vodi i provodi svoju predizbornu kampanju...

VL
OB
-obrisani-
16:26 13.11.2009.

Jaco uzmi mirovine ovih tristi tisuca,toliko ces naime izgubiti i glasova[Hebrang] a ja ti garantiram da ces dobiti 600.000 drugih tj,podrzace te u kresanju bezveznih troskova,a zbog mnogih od njih pravi heroji leze u Haagu.

VL
SM
simune mali
16:33 13.11.2009.

Ako je itko \"ovdje\" glup,onda si to ti@kamoces izgubljeni sine, a i vrijeme je da si to i iznio, iako smo svi to prepoznali od prvih tvojih bljuzgotina. Ajde,spasi sebe i svoju okolinu,odi negdje na neki most i skoci, da provjeris jesi dovoljno pametan, zbogom!

VL
MA
maraton
14:33 13.11.2009.

Zašto VL favorizira i glorificira samo Banditića?Jućer mu je posvetija veliki članak pa i danas.Ostali kandidati ka da ništa ne rade nego samo on.A njemu poruka da on ima srešivati mnoge stvari u Zagrebu i u obitelji i neka se ostavi Hrvatske.Molim VL da mu presese poruku.

VL
DZ
davor_zg
16:34 13.11.2009.

prvo bandu bosansku doma, a drugo , ja mogu glasati svaki puk kad refrešam stranicu a tu stoku doma si zemite

VL
MA
mata
17:09 13.11.2009.

kamocemo15, ti si sigorno jedan od njih koje vas treba istjerati iz Hrvatske da takva smrad vise neoda po svetoj zemlji

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.