Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2
Povratak na članak

Mijat Stanić: Premijer prodaje autoceste kao što Dudek prodaje kravu

Sindikalac Mijat Stanić gostovao je kod Aleksandra Stankovića u emisiji 'Nedjeljom u dva'. Zadovoljan je odazivom na referendum 'Ne damo naše autoceste'...

Komentari 54

ĆA
ćaćaća
17:15 19.10.2014.

stanković je i previše puta pokazao da je u službi radmana tj partije na vlasti..

VL
CR
crocro
16:14 19.10.2014.

Drago mi je da je Stanković dobio lekciju predavanja iz matematike. Stanković se očito dobro pripremao a vjerujem i vježbao radom s flomasterom kako bi u svojoj verziji demontirao Mijata Stanića. Mijat Stanić je tražio o Stankovića flomaster da mu objasni "višu matematiku", ali mu Stanković nije dao već skrivao flomaster dok mu ga Mijat nije u jednom trenutku uzeo iz ruke u trenutku neopreznosti Stankovića. Da sam ja bio na mjestu Mijata Stanića i da je na mene Stanković galamio i pokušavao me svim silama demantirati i preusmjeriti cilj pozivanja u studio na štetu peticije,a pozvao me u studio da mu objasnim višu matetmatiku, ustao bi se i otišao iz studija a Stanković neka se i dalje svađa ali sam sa sobom. Ja bi do noći sazvao konferenciju za tisak i pred novinarima objasnio što sam želio objasniti u studiju Aleksandra Stankovića.

VL
DU
Deleted user
16:48 19.10.2014.

Ja sam danas prije sv. Mise potpisala peticiju, i uopće me ne zanima tko je to pokrenuo, jednostavnom logikom sam zaključila da ako će koncesionar imati koristi, zašto Hrvatska nema. Druga je stvar što su pljačkaši imali slobodne ruke ode od svojih stranaka te su bezobrazno pljuvali narodu u lice. Nije vezano za temu, ali i ovaj dug koji smo dužni švicarskoj banci, još iz bivše države, baš sada se otkrio? Baš sada kada treba ,morti platiti odvjetnike onim zločincima u Njemačkoj! Uglavnom, ja komunističkim sinovima i kćerima ne virujem ništa. Nadam se da će biti još referenduma za manje bitne stvari!

VL
Avatar jimyk127
jimyk127
17:03 19.10.2014.

Quo Vadis Croatia , vrijeme je da se svi upitamo.Hvala Bogu da imamo osvještene pojedince koji uviđaju odgovor na ovo pitanje a nalaze se na čelnim funkcijama sindikata i nekih udruga koji vide da je vrag zbilja odnio šalu ivrag zbilja odnio šalu i da nas nekompetentni i anacionalni demagozi i poslušnici vode u totalnu propast ... rasprodajom svega što vrijedi u Hrvatskoj a sve za judine škude i koju godinu beskrupulozne vlasti samo za svoj sebični i jadni sitni interes.Zbilja se Stanković propeo na zadnje noge nebi li pobio argumentaciju gospodina Stanića , ali uzalud jer većina Hrvata vidi i nije slijepa kod svojih očiju ; da je rasprodaja smrt Hrvatske a s njome i sviju nas u čisto egzistencijalnom smislu , društvenom i svakom drugom ...

VL
NA
Nadalinaaa
19:27 19.10.2014.

Samo što Dudek prodaje svoju vlastitu kravu

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
16:24 19.10.2014.

Hm, jedan cestar a plaća dvostruko veća od profesora u gimnaziji. Eto gdje novac odlazi.

VL
Avatar Django
Django
20:01 19.10.2014.

Skandalozno je da Stanković, očito detaljno brifiran u Banskim dvorima, koristi svoju emisiju da bi srušio referendum. Koristio je sva sredstva koja su mu na raspolaganju. Na žalost, Stanić mu nije mogao parirati, jer niti on ne vlada materijom. Jedini odgovor, odnosno pitanje koje je trebalo postaviti Stankoviću bilo je - ako su te autoceste programirani gubitak, koji će investitor u njih uložiti? A ako netko želi uložiti, to je automatski dokaz da ceste ne nose gubitke nego dobit. Dakle, apsurdno, čim se pojavi povoljni ulagač, istog trena je to dokaz da ceste ne treba prodavati nego samo treba znati upravljati. I dodatno, to je potvrda i priznanje da je vlada nesposobna. Pa neka priznaju odmah i neka puste druge da vode državu.

VL
MO
moveax
19:24 19.10.2014.

Stankovic bio bahat i pokazao neznanje osnova matematike i ekonomije. Bilo mi je nevjerojatno gledati gosta kako je bio smiren cijelo vrijeme na bahate provokacije druga Stankovica. U zivotu nisam vidio vece nepostivanje gosta u jednoj emisiji. Bahatost van svakogg ukusa i to je nesto sto mi moramo placati i gledati Radmanove lutkice.

VL
SA
Sauron
17:40 19.10.2014.

Stanković nema veze sa mozgom.... ono što je on pokušao je katastrofalno gdje je poznavao da ne barata osnovnim pojmovima iz matematike i ne uzima sve činjenice u obzir..... teorija da u slučaju kada ne idemo u monetizaciju i plaćamo 14 tisuća kn naspram 4 ako bi bili za monetizaciju je za treći razred matematike gdje je propušteno u prvi primjer uvrstiti godišnju zaradu od autocesta....samo ta sitnica.....na Stankovića je komentar...katastrofalno loše, puno neznanja....i teška sramota što mi moramo trpiti na HRTu... a sve je to pretrpio čovjek koji je jedan od najvećih zviždača i boraca protiv korupcije...pa gdje to ima......strašno

VL
DU
Deleted user
19:39 19.10.2014.

Usporedite ponašanje Stankovića kad je gost netko tko zagovara hrvatske interese i kad je gost nekakav jugonostalgičar i sl. Što zagovara Stanković ? Pametnom dosta

VL
TV
tvrtko3
19:03 19.10.2014.

Što se tiče "matematike" nije u pravu ni Stanković a još manje ovaj sindikalac. Koncesionar neće morati posuditi novce za koncesiju jer ih već ima, naši mirovinski fondovi imaju npr. 40 milijardi kuna, da ne govorimo o stranim fondovima, nee samo mirovinskim, to je dakle "slobodan" novac koji negdje treba oploditi. S druge strane zaboravljen je trošak investicijskog održavanja tih cesta, koji sad iznosi cca 1 milijardu kuna godišnje, znači puta 40 godina pa plus inflacija 2-3% godišnje...Nema tu zarade niti 50 niti 80 milijardi kuna nego na uluženih 3 milijarde € eventualni godišnji prinos od 3-4 %. Za računati treba završiti neko drugi fakultet a ne prometni.

VL
Avatar Nexus
Nexus
20:31 19.10.2014.

Stanković je već davno raskrinkan i jednostavno bi ga trebalo bojkotirati.

VL
MJ
markezic.joso
20:34 19.10.2014.

ovaj put je Stanković prevršio svaku mjeru, svom gostu je držao lekciju kao učeniku prvog razreda, sigurno je plaćen da Stanića ponizi i prikaže u najgorem svjetlu u eventulnu svrhu skupljanja što manje potpisa. Što je sve prikazao u svojoj emisiji dokazao je da je nečiji piun ili dobro plaćeni podanik.

VL
OL
olala
21:09 19.10.2014.

Ma ne vjerujem ni Mijatu ni Vladi.A da ima uhljeba u HAC-u ne pravite se svi ludi,znate da ima,da se izvukli novci i to svi znate.

VL
BF
brkonja fra brkati
21:26 19.10.2014.

Stanković se spremao za emisiju u kabinetu Hajdaš Dončića,a najgluplji mu je bio komentar o Stanićevim privatnim kreditima i zaduživanju kod prijatelja.Na kraju mu je Stanić prodao vic za kraj da ne može biti bolji.

VL
DU
Deleted user
16:29 19.10.2014.

10500 kn koliko ima ovaj uhljeb je plaća liječnika specijaliste s 10 godina staža i dva dežurstva u radni dan. Pametnom dosta.

VL
HA
happyshack92
18:00 19.10.2014.

eeee.... Stankoviću,...

VL
HR
hr76
19:50 19.10.2014.

Ako referendum uspije, Hajdaš-Dončić se mora otići iz politike, dragovoljno ili ne! A s njim i onaj licemjer Maras, koji je kao oporbenjak galamio protiv koncesije, a sad je prvi za! Sramota!

VL
MR
mrki69tua
21:36 19.10.2014.

Mijat Stanić nije odgovorio na pitanje koliko mu iznosi plaća. Konstantno uspoređuje naše autoceste sa Njemačkima, pa čak i način rada u Njemačkoj kada ljudi umjesto posudbe uzmu kredit, samo širi obmane jer je svima jasno da su kamate u lijepoj našoj 10 puta veće nego u Njemačkoj, da su Njemačke autoceste stvar potrebe i od esencijalnog značenja za svakog njemca od 1930-ih, dok su se tada kod nas vozile kočije s konjima, a danas te autoceste služe turistima da bi lakše došli do mora. To je prava istina, i nema nam pomoći.

VL
Avatar Oneill
Oneill
21:40 19.10.2014.

Nezakudju te se svaki referendum se namece zbog sindikalnih i drugih lopovski interese!a narod vice Hura a to su neradnici i lopovi. Koji i te milione kuna financiraju i potkopavaju ne samo vladu nego cjelu HR malo razmislite da iza svega stoji nesto ?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.