Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO U JAVNOSTI

Melania Trump snimljena u nezgodnom trenutku, sve zanima zašto je to učinila

MLB: World Series-Houston Astros at Atlanta Braves
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.11.2021.
u 09:39

Donald i Melania Trump prvi put su snimljeni zajedno nakon travnja, no svi su primijetili da ona i dalje nije baš naklonjena svome suprugu

Donald i Melania Trump nakon dugo vremena pojavili su se zajedno u javnosti i to na utakmici bejzbola u Atlanti, gdje su snage odmjerile momčadi Atlanta Braves i Houston Astros.

Melania se u javnosti prvi put pojavila nakon srpnja kada je snimljena kako napušta Trump Tower u New Yorku, a korisnici interneta odmah su primijetili da i dalje nije baš naklonjena svome suprugu.

U jednom trenutku Melania i Donald Trump smiješe se publici i kamerama, dok ona samo nekoliko sekundi kasnije okreće glavu od svoga supruga i koluta očima.

 

Snimku iznenadne promjene raspoloženja objavio je na Twitteru Mike Sington, viši izvršni direktor u NBCUniversalu.

"Pogledajte prezir i gađenje koje Melania iskazuje Trumpu dok se okreće od njega u njihovu prvom zajedničkom pojavljivanju u javnosti od travnja. Zapravo, tako je divno, gledajte stalno", napisao je.

Ključne riječi

Komentara 31

NO
NoviCovjek
12:31 02.11.2021.

Kakvi ste vi provokatori. Trump se svugdje pojavljuje i jako je aktivan ali to vas ne zanima. Vas zanimaju glupe vijesti kao ove...

Avatar Dokman
Dokman
12:40 02.11.2021.

Daj nešto napišite o Bidenu tj o tome kako se nije pojavio pred novinarima puna 103 dana jer je vidljivo da je bolestan čovjek... doduše vidjelo se to i prije izbora, ali ovo sada je prestrašno...

Avatar mofo
mofo
12:29 02.11.2021.

Psihoticni ste, biden brblja bez smisla pa se mora malo skrenuti pozornost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije