Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imena na uvid
Povratak na članak

Među optuženima Vesna Bosanac, Juraj Njavro, Branko Borković,...?

Portal Politika.com objavio je popis branitelja za kojima navodno traga Srbija i protiv kojih je podignuta optužnica za ratni zločin.

Komentari 454

OB
-obrisani-
13:05 09.01.2011.

blago meni,moracete vi da date penzije i invalidnine svim srpskim dobrovoljcima koji su ratovali na tlu hrvatske,i red bi bio ako hocete da se civilizujete.

VL
OB
-obrisani-
13:18 09.01.2011.

Kralj dRAGUTin mamu če ti karat moj mačak cezar dok on to bude radio ti češ si vadit oči žlicom ili čuti falus umočit u akumulator i onda ču po tvojoj srbiji bacit nervni plin dok svi nebudete imali plikove po koži

VL
Avatar Jana
Jana
13:51 09.01.2011.

HALO!!!!! Šta kažu na sve ovo naši dragi političari?(vrijedi i za one u oporbi) Zašto šute? Oni prijateljuju sa Tadičem , dopuštaju da zajedno piruju a ne vide šta im ti isti ljudi rade. Sramota ! Boje se suprostaviti dai da ne izgube stolicu i ulazak u Evropu pa im nije briga žrtvovati 500 naših građana .

VL
MR
mrvecdam
06:01 10.01.2011.

sve se vraca,sve se placa

VL
MA
malitrn
00:10 10.01.2011.

dok se ne sruše, uhapse, sude i pogube veleizdajnici u Zagrebu sve će biti i dalje ovako !! Mene čudi što niko ne kresne mesiča, milanoviča ili josipoviča i ostalu gamad !!!!

VL
OB
-obrisani-
08:57 10.01.2011.

Na forumskim se forumima može svašta pročitati. Ako baš hoćeš, i na ovom forumu se često napiše otvoreno fašističko pismo i moderatorm ga ostavi. kad Srbi nisu ni na koji način posegnuli za terorizmom nakon etničkog čišćenja od strane Hrvata (kad je nekoliko stotina hiljada Srba proterano) ne morate se bojati nikakvog srpskog terorizma. Biće da Srbi ipak nisu Hrvati pa da ubijaju ambasadore i podmeću bombe u putničke avione.

VL
OB
-obrisani-
15:24 09.01.2011.

Evo nek ide mene privest..Zakačiti ću 90-92 medalju (takvih je malo), pa zlatnog borbenog sokola, pa par zlatnih zvijezda, pa par plavih krila, pa par zlattnih mačeva na okovratnik. Pa ću obući lijepo NATO II uniformu, borbenu , i opasati moj gravirani HS. 9mm. Pa da vidimo kako će to završiti...Pa ću izvaditi putovnicu sa ćelavim orlom koji drži munje.. Pa će se onda usrat ko grlice.. Pa da vidmo di koza piša.. OVO je nedozvoljivo da jedna teroristička, i agresorska zemlja daje naloge interpolu ( o da već je počela frka), da privodi branitelje svoje države dok ova trofazna govna šeću Karađićku , i menreju nać Mladića.. i na kraju krajeva - jesam li ja bombardovao Niš ( ma jesam ali 2001, i ispeko janjca u tu čast) , nisam , jesu li oni pokušali poubijati sve nas? Jesu.. Jesu li oni teroristi? jesu. Jel s njima opće treba razgovarati nakon ovoga? NITI POD RAZNO.

VL
US
user007
13:17 09.01.2011.

hm, par nelogicnosti u ovom spin tekstu, ako je tjrealica medjunarodna, onda i HR vlada ima spisak, Pitanja koja se postavljaju, zasto ti isti branitelji nisu bili , obavjesteni, upozoreni i nije im bila ponudjena pravna pomoc ?? tek nakonc ?? tek nakon sto je HSP kupio listu, od tad je moguce za branitelje da se raspitaju dal su na tjerealici ili nisu, znaci da je Ministarstvo branitelja enormno zakazalo, ne ponudivsi pravnu pomoc ljudimas liste da na vrijeme rjese problem , ako on i postoji.. u prijevodu ministarstvo branitelje nije u tom pogledu ucinilo nista.. i Ministar bi trebao dat odmah ostavku zbog nesposobnosti i ugrozavanja slobode hrvatskih gradjana/ branitelja.

VL
DO
doktorica
14:08 09.01.2011.

Srbi su se infiltrirali u naše političke strukture da bi potkopavali i razbijali hrvatsko jedinstvo,stalno traže neka \"prava\"a mi ih dajemo samo da se ne osjećaju\"ugroženi\" iako nas i previše to košta.Čak ih biramo i u Sabor i to iste one koji su bili kolovođe i idejni tvorci tzv SAO.Izgleda da sa njima treba oštro jer samo to shvaćaju.Sad bi i naše branitelje hapsili?!Treba i njima u Hrvatskoj pokazati šta ih ide!

VL
OB
-obrisani-
14:49 09.01.2011.

kamocamo 102.... Ma i meni su prozirni ,ali kako se radovao u drugom spustanju , jer je bio nakratko ispred Ive... Jad i bjeda slov... Ma gonimo ih kao i ove III-fazne u tpm...

VL
MV
mvpan
12:36 09.01.2011.

pa meni frend(onda 18 godina) ne smije uci u BIH, jer je bio u srpskom zatvoru, i dobio 15 godina zatvora po njihovoj optuznici, a bio je uhvacen 2 dan svog ratnog puta sa jos 30 tak ljudi, i u zatvoru su ih mucili i ko zna sto sve radili, i hrv.pravosude nakon zavrsetka rata sudi srp. muciteljima i dodjeli im 2 godine uvjetnog zatvora ko o cemu kurva o postenju

VL
OB
-obrisani-
00:12 10.01.2011.

malitrn pa posle tvog pogroma ostali bi samo ti i tvoj ćaća,mada koliko si lud i njega bi osudio za izdaju sto te glupog napravio

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
13:53 09.01.2011.

I što se sad svi pravite blesavi?? Jesu li nam uhićeni svi generali???? JESU LI??????? Je li nam uhićen bivši premijer??? JEST. Koga onda briga za tamo neke Borkoviće i Njavre?? Bitno je da mene nitko ne dira i da i da ja imam moju plaću - jebem vam mater kukavičku svima - od općinske vlasti do predsjednika države koji šutite!

VL
OB
-obrisani-
13:57 09.01.2011.

A ako i dalje \"tražite\" Ono Potpuovničko govno od Mladića - dat ću ti lopatu i koordinate,, ROFLMAO

VL
UT
utatica
15:54 09.01.2011.

opet im je otađbina zagorčala život u Hrvatskoj, zakon o oprostu se povlači, definitivno, ako ga ne povuče ova izdajnčka vlada hoće sljedeća, žviti bili pa vidjeli, a onda se poništava i prouzakoniti zakon o stanarskim pravima, pa nek se deru ko jarci, nek im Jaca dodijeli svoj stan ili Josipović jedan od svojih, dati ćemo im traktore još jednaput i njima i veleizdajničkoj vladi i budalama tipa Hebrang koji je okružjuj, i jugokomunsitičkoj bagri iz ureda predsjednika

VL
MV
mvpan
12:53 09.01.2011.

jednostavno se ovo da rijesit i imat cemo opet trakotor bezaniju sve srbe koji su abolirani, ponistit zakonski i sudit svakome tko je sudjelovao u ratu, poslati u zatvor se ne isplati financijski, ali siroka je slavonska ravnica za raditii polje, vinograde, farme, vocnjake itd velike su sume koje treba ocistiti, od smeca,

VL
52
52x700
12:32 09.01.2011.

a što mislite zašto nema josipovičevog očitanja na ovu temu, zano je on za ovo puno prije nas.

VL
OB
-obrisani-
12:05 09.01.2011.

Spremite se, spremite se nevini junaci i vitezovi jer dolazi novi križni put sli ne onaj iz Zagreba prema Bleiburgu nego onaj od balkanskog doma prema ko bi znao kojem zatvoru..Mi vas u Sloveniji podržavamo jer ste nevini, jer ste vitezovi i jer ste junaci..

VL
OB
-obrisani-
00:32 10.01.2011.

vidi djani dok su tvoji isli čergama moji preci su dobili zemlju od austrije kao zasluzni za odbranu od turaka,a tada hrvatska nije niti postojala,toliko nadam se znas, ili zastupas tezu da su neki rimski carevi rodjeni u srbiji bili u stvari srbi,dvojica su rodjena u sremskoj mitrovici a tad srbija nije postojala

VL
PA
passat
11:53 09.01.2011.

MI SMO GLASALI ZA OVE JADNIKE DA NAM STANIMIROVIĆ,PUPOVAC,UZELAC SA SVOJA TRI GLASA JEBU CJELU DRŽAVU

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 23 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.