Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi branitelja
Povratak na članak

Matić o ostavci: Ionako nisam previše oduševljen što sam ministar

Potvrdio je da mu je premijer Zoran Milanović dao potporu i rekao da "nema nikakvog razloga" da ga mijenja.

Komentari 63

PL
Placid
20:55 22.10.2014.

Ostavka Matiću. Ostavka Glavaševiću. O-S-T-A-V-K-A

VL
US
U sridu
20:49 22.10.2014.

Nije rijec o pravima branitelja,radi se tome sto sdp zeli cetnicima dati status branitelja,strasno i nezamislivo,sto su u stanju uciniti da srozaju Hrvatsku do kraja,tu se lome koplja,mislim da se narod mora pokrenuti.

VL
Avatar possibilis
possibilis
20:47 22.10.2014.

2 stvari smo saznali: trudit ce se da ga ne smjene oni koje navodno zastupa a mandat daje na raspolaganje onom tko ga je postavio (a taj potonji izgleda provodi SANU2 do zadnjeg detalja).

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
21:09 22.10.2014.

...budući nitko nije oduševljen što je on ministar... neka napokon da ostavku... i onaj dečko s PTSP također...

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
21:00 22.10.2014.

Matiću, nemaš podršku ni branitelja ni hrvatskog naroda. Odlazi!

VL
US
U sridu
20:45 22.10.2014.

Maticu,sto ces ti raditi i gdje ces zivjeti kada sad ti i tvoji odletite sa vlasti? jadna ti majka lazljiva,prevrtljiva.

VL
BJ
Bjelovar112
21:01 22.10.2014.

Ma hajde Frede kad ti nije problem pokupi svoje stvari raspusti suradnike uzmi mirovinu pa otidji kod punice tamo se jos uvjek sa braniteljskom mirovinom dobro zivi .

VL
Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
21:27 22.10.2014.

Nisi odusevljen Maticu jer si nesposobni klaun a ne branitelj! Isto vrijedi za Mehu Puzdru Glavasevica

VL
FE
fefellerunt
21:02 22.10.2014.

Podfrazumjeva se d aće potpora matiću i Glavaševiću biti još veća, jer oni omalovažavaju one koji asu stvorili ovu državu ,a ne oočekujemo vačljda od naroda koji je bio nesposoban imati državu 1000 godina da to poštuje, oni poštuju onii koji su licemjerni, lažovi, lopovi , bahati , to su za Hrvate (veliku većinu) sposobni ljudi , oni koji ima spašavaju njihove neskorisne živote, ti nisu sposobni , jer tko je vidio riskirati život za drugoga?

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
21:52 22.10.2014.

Ali, barem si ozdravio. Pozdrav dobrim ljudima

VL
JU
juma
23:11 22.10.2014.

Imate snimku pa se informirajte. Nije li Glavašević u Vukovaru govorio o hrvatskoj strani čineći pri tome prstima znakove navoda, a onda o onima na strani SAO Krajine, ne pokazujući nikakve navodnike? U biti je time kao pomoćnik ministra branitelja ustvrdio kako se radilo o gradjanskom ratu, i to u Vukovaru. Uz to se čudio i kako oni na hrvatskoj strani imaju PTSP, a oni na srpskoj navodno ne, što dakako nije točno i nema veze s mozgom. Dakako za sve to nije imao nikakve brojke i studije, nego je govorio na nivou kafanskih priča. Meni je to u najmanju ruku čudno. Zamislite situaciju kada bi neki američki političar tako govorio o američkim veteranima i talibanima? Naravno nemoguće. Čovjek s takvim stavovima i takvim ponašanjem ne može se brinuti o hrvatskim braniteljima, niti bi se u bilo kojoj državi mogao brinuti o ratnim invalidima i veteranima. Kraj priče.

VL
FE
fefellerunt
21:00 22.10.2014.

Glavašević je završio filozofski fakultet nekakvu sociologiju , izuzetno bitno područje za dodatno zaduživnaje države kako bi paraziti ds atakvim diplomicma amogli lagodno živjeti i sa takvom naobrzabom njemu je nezamislivo da branitlej, pripadnik gardijske brigade koji jeotjeran u mirovinu bilo po 6 ili 6a ima čak 3000 kn, dok njegov neprijatelj, kao i oni civili koji su davali potporu i glasali za odcjepljenje SAO Krajine od Hrvatske imaju samo prednost pri zapošljavanju i riješeno stambeno pitanje , treba im dati još najmanje 5000 kn redovnih primanja . kao takvi on i matić imaju naravno punu potporu gomile smeća velike većine Hrvata . posebno onog VSS kadra kao glavašević i zaposlenici u ministarstvima

VL
Avatar nula
nula
00:02 23.10.2014.

Maticu , najgori zlocin je biti izdajica svojih. Izdajice gore u zadnjem , devetom krugu pakla ( Dante Alighieri ).

VL
EN
ena nena
22:07 22.10.2014.

Onako retorički, Fred i Bojan zapravo pitaju zašto PTSP nema onaj čovjek koji je likvidirao Bojanova oca, već samo ovi tu s ceste, koji su se branili kao ludi od jednog psiho-sociološki potpuno normalnog razaranja. A to je zbilja dubokaka znanost, ne samo sociologija, premda devijantni elitizam presudno utječe na formiranje ovakve retorike. Što se tiče sociološkog karaktera, pitanje i ministru i pomoćniku: Ne bi l' ti,sinko, za promjenu nešto radio?

VL
MX
MXLCLGTG
23:12 22.10.2014.

Maticu doista si bijedan sa tim prozivanjem da HDZ manipulira sa braniteljima da li ti sebe uopce cujes sta govoris pa nisu to dijeca od 10 godina da ih neko za kocku secera moze vucati za nos biti ministar branitelja i traziti od njih garanciju za svoju sigurnost stvarno je ispod svake crte a to sto ti Milanovic daje podrsku jeli to vrijedi i braniteljima je li to vrijedi i pokojnoj Nevenki sram te bilo.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
00:54 23.10.2014.

...ej matiću , ajde ti pomogni sebi kad već nećeš nama .....daj ostavku , molim te ....ako treba i neku kunicu buno skupili za tebe , samo odi

VL
LI
list68
07:47 23.10.2014.

Matić, sam kaže "mandat ću na raspolaganje dati onome ko me je i postavio za ministra, a ne braniteljima". Dakle, jasno je da njega branitelji nikada nisu željeli za ministra, i njemu samome.

VL
BR
boris.risbo.5
07:47 23.10.2014.

Glavasevicu je ocito ispran mozak u stilu "da se Hrvati nisu bunili tvoj otac bi bio ziv ..." , a to sto mu je otac zvjerski mucen I ubijen ,to ocito njemu vise nije toliko vazno..

VL
FU
fullmark
09:46 23.10.2014.

Jučer je stigao u razmaku pola sata pljuvat po nama braniteljima kao žicajućoj izmanipuliranoj stoci u RTL i NovaTV dnevniku ali nije imao muda sjest u studio HRT-a s Deurom i onim drugim. O S T A V K A !!! Podrška braniteljima.

VL
OS
osica
09:29 23.10.2014.

Bože, tko kroji javne istupe ovom ministru " može i ostavka ionako nisam previše oduševljen što sam ministar ". "Moral na kvadrat." Poruka - potpuno mi je svejedno - idu dani, a to je prestrašno, koliko god mu, vjerujem uem u poslu i nije lako, ali ovako se bijedno razotkriti . Javnosti se onda nužno nameće pitanje - jesu li svi takvi da im je " ionako svejedno što su ministri "?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.