Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pisala pismo Plenkoviću i UN-u
Povratak na članak

Željka Markić ljuta na izvjestitelja UN-a: Kao da djeluje iz pozicije lijevo-liberalne nevladine organizacije

'Pristrano nametao određene vrijednosti'

Komentari 64

U1
ursus_1212
12:32 11.12.2016.

Pobačaj je poraz ljudskosti i evolucijski korak unazad. Društvo je toliko tehnički uznapredovalo, dok je s druge strane pobačaj kontracepcijsko sredstvo. Postalo mi je gadljivo kad isti marširaju za prava životinja i za pravo na pobačaj, smeta im kad netkoo moli za život, a konzumirali bi demokraciju blokadama, prosvjedima, neposluhom...Dogovorite se s mozgom.

VL
MO
mobitel20
11:53 11.12.2016.

Pismo je potpuno tocno. Sluzbena osoba krivotvori sluzbene rezolucije ! Neovisno o ovom slucaju, takve pojave su nedopustive ! Pobacaj nije ljudsko pravo po svim rezolucijama ! Bez obzira sto tko misli o tome...Sluzbenik UN ne smije biti pristrani aktivist !

VL
MT
mačak tom
12:26 11.12.2016.

Naša nas je Vlada izručila gej lobiju, ali je građanim dozlogrdilo, pa je osnovana UIO. UIO je provela Referendum o braku na čemu sam im beskrajno zahvalan. Onemogućen je genderizam u školi koji je već bio uveden. Podupirem Vas ii dalje ću Vas podupirati. Pederastija je stvar pojedinca, ali postaje agresivan napad na mene i moju obitelj kada moju djecu u školi uče da imaju pravo mijenjati spol, da imaju pravo biti dvosposlci itd ...Do kuda to ide? Do braka između oca i sina, nekrofilije, poligamije i poliandrije? Zato sretno Željki i UIO u daljenjem radu.

VL
PL
@ploto@
12:54 11.12.2016.

Službenik UN je na platnoj listi Soroša i sljedbenik je neoliberalnog fašizma.Toliko o nepristranosti.

VL
NA
Nadalinaaa
12:22 11.12.2016.

Globalistička neoliberalna paradigma podrazumijeva i uniformiranu, totalitarnu ideologiju. Nije predviđeno da neka država provodi u život svoj sustav vrijednosti. Nacionalne države, po globalističkoj agendi, itako moraju odumrijeti u korist nadnacionalnog centra moći. UN već sada nastupa kao Svjetska Vlada koja propisuje sve, od oblika i veličine krastavaca (preko svoje podružnice EU) zajedničkih WC-a za muškarce i žene (da ne uvrijede one koji još ne znaju kojeg su spola), pa do gay brakova i surogat majki. Naravno da ovakvo nasilje nad prirodnim zakonima nije dugog vijeka. Kraj nakaznog svjetonazora, psihopata koji vladaju svijetom, već se nazire.

VL
SD
sdpesticid
14:50 11.12.2016.

ako gospodin iz un-a nije ovlašten davati ovakve izjave, a čini se da je otišao izvan svog djelokruga, tada je gđa. markić u pravu. ovo je doslovce liberalna agitacija pod okriljem un-a a koje spada pod nacionalni djelokrug a ne un. zamislimo da je neki desničar došao na mjesto ovog lika ispred un-a i zagovarao suprotno izrečenom ?

VL
SA
sabatini719
12:55 11.12.2016.

Glas razuma. Bravo.

VL
Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
14:00 11.12.2016.

Bravo gospodjo Markic,pa dosta je tih pametnjakovica koji nama govore kako se mi trebamo ponasati i misliti a prodaju nam vec godinama muda pod bubrge!Treba uvijek reagirati na bilo koji istup tih izvjestitelja ili odi mi dodji mi stranih zastupnika,imamomo makar politicara koliko hoces i samo uvijek odgovoriti i reci njima kak se trebaju ponasati i kaj bi trebali raditi kako kod sebe tako

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
14:04 11.12.2016.

"Kao da djeluje iz pozicije lijevo-liberalne nevladine organizacije"! Nema tu nikakvog "kao da".

VL
Avatar Cinco
Cinco
12:49 11.12.2016.

@zvjerus Brkaš pojmove. Država ne ozakonjuje ljubav. Po tvoji logici bi sve moglo biti brak. Evo, primjerice, dvije punoljetne sestre bi isto trebale moći ući u ž. partnerstvo ili brak kako bi ostvarile beneficije. Zašto jedna ne može uzeti bolovanje ako joj je sestra teško bolesna... itd. Sestre se vole. To ti je isto ljubav. Što se tiče abortusa, po tvojoj logici bi se moglo dozvoliti i ubojstvo djeteta rođenog carskim rezom u Npr. 7. mj. trudnoće ili čak tek rođeno.

VL
MA
malala
13:53 11.12.2016.

Bravo za gosp. Dr. Markic. Samo naprijed vi ste glas razumne vecine. Manjinci neka prakticiraju u svoja cetiri zida sta ih volja. Ne zelim samo da privatne devijacije izlaze na svijetlo dana i namecu se drugima kao standard. Za neopravdan pobacaj bih samo podsjetio da covjek ima razum i duzan je samim time snositi posljedice svoga ponasanja kao i kod svih ostalih radnji. Ali to je za neke vec visa matematika i od tud otpor svakoj odgovornosti.

VL
BA
bakulušić
12:53 11.12.2016.

Čemu čuđenje? Centrala lijevo-liberalnih nevladinih udruga i organizacija se nalazi u UN. Organizaciji koja u svojim temeljima ima ugrađenu neravnopravnost i diskriminaciju izraženu kroz pravo veta i odnos prema Srebrenici i Srebrenicama diljem svijeta. A narodu oči zamazuju tobožnjom borbom za "ljudska prava". I u toj njihovoj "borbi" nema mjesta za prava nerođenih pa ni za prava rođenih ako ne razmišljaju kao oni. Najveća farsa na svijetu!

VL
JO
josip
12:51 11.12.2016.

sve su to sotonini izaslanici....

VL
MU
Mukowsky
14:00 11.12.2016.

Dodatno bih napomenuo da se izuzetno teško krše prava pedofila. Zabranjuje im se ljubav, zabranjuje im se da istinski vole djecu.

VL
Avatar Falseflag
Falseflag
10:17 12.12.2016.

Aha gospodo s desna, žena je samo inkubator i nema pravo odlučivati o svojem tijelu. S kojeg marsa ste vi sišli...

VL
MA
mashek
13:33 12.12.2016.

Željka Markić nikako da shvati da ona i Crkva nisu osovina oko koje se vrti svijet. Može se ona opirati općem procesu koliko god želi, ali on će se odvijati svojim tijekom kojeg nitko zaustaviti ne može. To je u u svojoj izreci: "Eppur si muove!" - "Ipak se kreće" jako lijepo opisao fizičar Galileo Galilej.

VL
PO
pozornik66
18:38 11.12.2016.

UN je ljevičarska organizacija, neka ids tamo u Saudijsku Arabiju i propagira przvo žena i aborcije te pravo na religiju te kad to obavi ondz može doć nama i prodavat njegovu priču

VL
Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
21:15 12.12.2016.

Ona se ljuti? Tko se ljuti - ništa, ništa, na nju se to ne odnosi ;)

VL
CA
caca20
12:51 11.12.2016.

ja sam protiv pobacaja,ali sto kad majka u nemogucnosti da pobaci oduzme zivot sebi a time i bebi!!bilo je i biti ce takvih slucajeva puno!!ovo je tema o kojoj je tesko razgovarati i nijedno rijesenje nece biti dobro za sve!!

VL
U1
ursus_1212
12:20 11.12.2016.

Pobačaj nije ljudsko pravo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.