Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Marihuana "logo" košarkaškog turnira u Kalima na Ugljanu

kali
VL
30.07.2010.
u 12:29

Navodno je riječ o mladenačkom buntu zbog nedostatka sadržaja za mlade te velikog broja narkomana na otoku.

Košarkaško igralište obojeno je rastafarijanskim bojama, a u krugu za izvođenje slobodnih bacanja nacrtan je list marihuane. Slika je to košarkaškog igrališta u Kalima na otoku Ugljanu pripremljenog na taj način za tradicionalni košarkaški kaljski turnir - "Streetball".

Zašto je glavni logo sportske manifestacije list marihuane nismo uspjeli doznati jer se na mobitel organizatora nitko ne javlja, no navodno su mladi Kaljani htjeli time slikovito dokazati da na ovom otočnom mjestu nema sadržaja za mlade i da stoga i ne čudi što je sve veći broj narkomana.

Načelnik općine Kali danas je, kako nam je rečeno, bio u zadarskoj bolnici, no tamo nisu htjeli dati nikakav komentar kao ni potvrditi je li ili nije općina pokrovitelj košarkaškog turnira.

Ključne riječi

Komentara 9

AL
alpine
13:11 30.07.2010.

di je tu problem??? vijest???

OB
obadius
13:52 30.07.2010.

\"Navodno je riječ o mladenačkom buntu zbog nedostatka sadržaja za mlade te velikog broja narkomana na otoku.\" - NAVO NIJE ISTINA. Riječ je o tome da marihuana triba bit legalna.

ŽI
živac
13:55 30.07.2010.

Pa bolje da je marihuana, nego da je neki farmaceutski proizvod kojeg toliko štite, a marihuanu brane, a neznaju da je farmacija puno veća ovisnost od jedne marihuane! Ajme glupog li, i ograničenog novinara, sigurno je popio jučer dva \"praxitena\",, a da ni nezna što mu je danas sve stradalo u organizmu od istog! :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije