Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Mamić
Povratak na članak

Mamić se nada da bi kompromitacija policije i SOA-e mogla zaustaviti istrage protiv njega

Čelnik Dinama i HNS-a bio je pod nadzorom sukladno zakonu i nalogu suca istrage zbog sumnje da je počinio teška kaznena djela

Komentari 159

Avatar kravata
kravata
11:51 07.02.2016.

SOA se buni tocno je da neki Bujancevi komentari nisu za komentirat ali njegove snimke govore istinu. Zadnja njegova snimka govori puno o neprimjernom govoru o mrtvima u ministarstvu branitelja .

VL
PP
pravedna.penzicka
11:49 07.02.2016.

Jadna novinarko močvara ti je u glavi. Kad se pročiste mediji pitam se kako ćeš zaraditi plaću!?

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
11:42 07.02.2016.

Jao, članka..

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
11:53 07.02.2016.

Nego, što je s Patriom, židovskim stanovima u Zagrebu i prvih milijun oera 'hrvatskog poduzetnika' koji mješa koktele u svom glam kafiću?

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
11:58 07.02.2016.

sramotnog li pisanja ,ovakve tekstove ne bi objavio niti Novi list ili Index a znamo s koje oni strane pušu.prvo Zdravka Mamića ako je bilo što napravio nezakonito treba najprije dovesti na sud ,dokazati mu nezakonitosti i pravomoćno ga osuditi.tu ga predsjednica niti bilo tko neće sigurno štititi.drugo novinar bi trebao znati da Mamić nije nikakva ugroza nacionalnoj sigurnosti da bi se SOA bavila s njime ili mi za to ne znamo.ako jeste opasan za nacionalnu sigurnost neka nam novinar to predoči.Mamićem se kao potencijalnim počiniteljem kriminalnim i nezakonitim djelima isključivo može baviti USKOK i PNUSKOK koji imaju dovoljno mogućnosti za prisluškivanje Mamićeva telefona.još nismo dobili odgovore zašto je SOA prisluškivala Mamića mjesecima,zašto nije Lozančić o tome obavijestio predsjednicu već Cvitan te najzanimljivije zašto su transkripti razgovora između predsjednice i Mamića umjesto u USKOK-u završavali kod Milanovića.to je ono što bi novinari trebali istražiti a ne baviti se špekulacijama bez osnove.

VL
SA
Sarmoman12
11:42 07.02.2016.

Ili mu dokazite nesto ili ga ostavite na miru.

VL
FR
fredyooo
11:51 07.02.2016.

hrvatska nogometna močvara velite gospođo jakelić. Dakle nikom iz te močvare još ništa nije dokazano. sto puta ste ih vodili u pritvor, mrcvarili po novinama , sudovima ispitvali u istražnim zatvorima prisluškivali i još uvijek nemate dokaza. Ako njih nazivaš močvara pa koje ime imaš za ove što im to sve rade a nemaju dokaza ili je po srijedi Goebelsova škola. Štabi radili da imate dokaza tako su Hrvati 50 godina išli na Goli otok, bez dokaza, osudila partija i marš na goljak ili u smrt.

VL
JU
juma
12:06 07.02.2016.

Tendenciozno napisano, baš kao i članci u večini hrvatskih medija. Kakva močvara, kakve šovinističke izjave? Znate li za sudske presude? Pa čovjek je na sudu oslobodjen krivnje za šovinizam, a vi ga ovdje opet sudite? Zar nečije uhićenje znači kako je dotični automatski kriv? Gospodja novinarka bi se trebala upoznati s temeljnim vrijednostima pravne države i demokratskog društva. Jedna od njih je da odluku o nečijoj krivnji donosi sud, nakon završenog sudskog procesa, a ne "napredne društvene snage" u koje valjda ubraja i sebe i svoje istomišljenike. To je put u jednoumlje i diktaturu. Očito ih tome ne uče na fakultetu, što s obzirom na strukturu profesora koji tamo rade, nije niti za očekivati. Družiti se s Mamićem, čovjekom nevinim pred zakonom, nije kazneno djelo, niti predsjednica mora znati za što se dotični gospodin tereti. Dužnost gospodina Lozančića je da je na to upozori, kao i na to da se gospodin Mamić prati i prisluškuje. On to, iz njemu znanih razloga ne čini, nego nastavlja prisluškivati, ovaj put i predsjednicu, dakle svog šefa, a ispis razgovora nosi na stol suprotnoj političkoj opciji. Svakim danom razina ovih novina pada sve niže. Članke pišu novinari koji pojma nemaju o načinu na koji funkcioniraju zapadne demokracie. Kada bi to znali, znali bi kako se predsjednica, upravo zbog medija i njihove pristranosti, primorana družiti s osobama poput Mamića ili Bujanca. Za pobijediti na izborima, bilo gdje u Europi, desnim političkim opcijama nophodan je novac i to puno novca, jer medije već u startu imaju protiv sebe, čemu je dokaz i ovaj uradak. To je sva istina. Bez bogatih donatora i ono malo novinara koji ih podržavaju, nemaju apsolutno nikakve šanse doći na vlast. Predsjednica je to shvatila prije od drugih hrvatskih političara i ponaša se u skladu s tim.

VL
CA
cagaljb
12:02 07.02.2016.

Zbog ovakvog novinarstva, hrvatski mediji su na dnu po slobodi medija u svijetu. Cijeli svijet zna da Milanović kontrolira 90 posto medija u Hrvatskoj. Dao bog da braća Milanović skuplja milijunske jamčevine za svoju slobodu, a mediji poput ovog večernjaka propadnu.

VL
ER
eragram
12:00 07.02.2016.

Koliko ja isčitavam iz teksta Mamić je praćen ne zato što je zamračio lovu nego zato što je donator Predsjednici i HDZ-u! Naknadno se pokušavala iznaći suspektnost transfera no od toga za sada ništa. Naravno da se sve to onda prilijepilo i Predsjednici jer se eto druži s suspektnim ljudima. Ako je dakle donatorstvo predsjednici i HDZ-u dovoljan razlog za ovakvo mučko praćenje ne da treba smjene nego i krivična odgovornost. Posebice NALOGODAVCA a to je jedan jedini i neponovljivi Milanović

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
11:59 07.02.2016.

Udbaški princip; prokazivati druge, svoje zločine skrivati ko zmija noge.

VL
TA
tajgan
11:57 07.02.2016.

Nada se i kompartija preko režimskih medija srušiti vlast u Hrvatskoj i postići ono šta ni agresor nije uspio sa tenkovima.

VL
Avatar štrumpf
štrumpf
12:31 07.02.2016.

Bude bilo zanimljivo kada se provede pravedna istraga o raznima izvještajima,transkriptima i snimkama iz tajnih službi i policije što je uredno objavljivano u medijima.. Ali isto tako zlouporabama represivnoga aparata.. Mnogi budu ostali iznenađeni kada policija krene sa pretresima i uhićenjima..

VL
KR
krutiii
12:35 07.02.2016.

ovaj večernji je fakat DNO DNA

VL
ZU
zulika
12:31 07.02.2016.

Novinarska mocvara .Kad ce to nova vlast pocistit ,jednom zauvijek .

VL
GU
gustirna
12:48 07.02.2016.

zamisli udbasoida....njemu je nogometna mocvara ona koja je deseta po uspjesnosti na svijetu....a nije mu udbaska zlocinacka crvena mocvara vlada koja je sedma najneuspjesnija na svijetu....

VL
CO
combilo
17:40 07.02.2016.

pa taj Bujanec je neki dan objavio i prokazao kakvi idioti su cetiri godine bili ministri ,nigdje niko ni rijec o tome u svim tim javnim medijima .sramite se svi

VL
DU
Deleted user
12:34 07.02.2016.

Ovaj članak kao i mnogi drugi kao da je napisao sam Berija ,Goebels ili sudac komunističke partije Jugoslavije .Bez suda i dokaza optužiti nekoga na bazi rekla kazala je na nivou sudjenja Stepincu

VL
CI
cinbenik
12:35 07.02.2016.

Sa ovom slucajnom vlasti cemo biti sigurni da nema vise prisluskivanja lopova i HDZe ovaca.

VL
TA
tajgan
13:14 07.02.2016.

Uzalud Oreškoviću, Karamarku i Petrovu sve ako ne oslobode medije od komunističkih kadrova, histerična lavina drugova i drugarica sve će zatrpati.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.