Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šibenčanin u komi

Maloljetnik koji je trebao biti u Domu u Ivancu prebio mladića (25)

\'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/Arhiva VL
28.11.2011.
u 21:35

Nesretni J. Kulazo u KBC Split s teškim ozljedama glave bori se za život. Nakon dvije operacije u induciranoj je komi.

Dvadesetpetogodišnji Šibenčanin Jure Kulazo teško je ozlijeđen nakon što ga je u subotu u 5.30 sati ispred šibenskog noćnog kluba Inside napao 17-godišnji A.A. iz Šibenika.

Nesretni Kulazo u KBC Split s teškim ozljedama glave bori se za život. Nakon dvije operacije u induciranoj je komi.

Tragičan događaj naveo je njegove roditelje i prijatelje da se pismom obrate javnosti, a pitaju se kako je moguće da je napadač A.A., koji je otprije poznat po brojnim kaznenim djelima došao u priliku da učini ovako nešto. A još 31. listopada ove godine Županijski sud potvrdio je odluku po kojoj je mladić (17) trebao biti u odgojnoj ustanovi u Ivancu, navodi 24 sata.

- Na izlazu iz diskoteke A.A. napao je Juru. No, Jure ga je ignorirao i krenuo prema automobilu. U tom trenutku A.A. ga je udario s leđa pogodivši ga u mali mozak nepoznatim predmetom. Jure je pao u nesvjest, a A.A. tu nije stao. Nastavio je udarati onesvještenog mladića i zadao mu teške ozljede opasne po život. Djevojke A.L. i K.A., koje su bile u pratnji Jure, pokušale su zaustaviti 17-godišnjeg napadača, međutim on je i njih napao te lakše ozlijedio, opisali su u pismu.

Također, ogorčeni su i na zaštitare noćnog kluba za koje tvrde da nisu reagirali na adekvatan način, dok, kako su napisali, cijelog dana nisu bile uključene niti nadzorne kamere, a prema zakonu bi trebale biti. 

Komentara 15

Avatar babas
babas
22:12 28.11.2011.

Za ovakva sadistička iživljavanja bi kazne trebale biti minimalno 10 godina zatvora. Iza leđa onesvijestio momka te sadistički napucavao nogom u glavu. I ubit ga je malo,prava životinja!

CH
chemica
22:36 28.11.2011.

Zvijer od 17 godina je opasnija od normalnog ljudskog bića koje ima 25. Još ako udara s leđa...Što se pak samog događaja tiče, lijepa njihova jednostavno odbija funkcionirati kao država. Mi imamo zakone koji su samo mrtvo slovo na papiru, imamo i sudove koji ne rade svoj posao pa kog će nam luleka uopće ovakva Hrvatska? Ako se moramo sami štititi od bolesnika dok zaštitari nezainteresirano stoje, a policija...? Kada padne mrak, zatvoriti se u svoja četiri zida iza blindiranih vrata? Ako se baš izlazi van među zvijeri, ne bez metka u cijevi? Mada, kod ovakvog napada ni kalašnjikov ne pomaže. Lijepa njihova u rasulu kojeg plaćamo mrtvim glavama vlastite djece. Krivac ima svoje ime i prezime. Neradničko džubre zahvaljujući kojem je ovaj bolesnik na slobodi. Da sam otac žrtve, ovakvo nešto se nikada više ne bi desilo. Uzeo bih jedan mali švicarski nožić i PRAVOG krivca bih...Normalno? Ako je to jedini način da ova nakazna zemlja napokon profunkcionira...Zašto ne? Iduće neradničko birokratsko govn* će jako dobro paziti što radi. Treba im utjerati strah u kosti, ništa više. Mi ih plaćamo, a zbog njihovih svinjarija, naša djeca ne smiju na ulicu?

DU
Deleted user
21:49 28.11.2011.

cuj maloljetnik prebio momka od 25 god. pa jel taj neki invalid, ili sto. ja imam 56 godina pa bi pomeo cestu sa tim ******

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije