Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplikacije

Malenoj Nori pogoršalo se stanje! 'Potrebna joj je vaša snaga!'

Nora Šitum Nora Fora
Foto: Facebook
1/3
11.03.2013.
u 10:25

Problem su te gljivice, inače uobičajena pojava kod svih pacijenata nakon kemoterapije, rekao je Norin djed

Na Facebook-stranici ''Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV'' objavljeno je da se stanje teško bolesne Nore Šitum pogoršalo te da su se pojavile određene komplikacije koje onemogućuju daljnje liječenje.

Norini djed, Stevan Atanasovski, za RTL je detaljnije objasnio s kakvim problemima se Nora suočava.

- Osnovna terapija s T stanicama je odlično. Stanice su se umnožile, dobro odreagirale na umrtvljeni virus HIV-a i spremne su za vraćanje natrag u njezino tijelo. Što se toga tiče, taj glavni dio terapije mogao bi početi u travnju. Ali problem su te gljivice, inače uobičajena pojava kod svih pacijenata nakon kemoterapije. Norine su iz sinusa prešle u krvotok putem kojeg su došle do mozga. Za dva do tri dana bi se trebalo znati o kojoj se vrsti gljivica radi kako bi ih mogli ciljano napadati lijekovima. Situacija je opasna, istaknuo je Norin djed  naglasivši kako  navodno liječnici tvrde da 90 posto djece kojoj gljivice dospiju u mozak ne preživi.

''Dragi naši, stanje naše NORE FORE, naše lavice, nažalost je pogoršano i iznad svega joj je potrebna Vaša snaga... Vaše misli i Vaše molitve... Naime, pojavile su se određene komplikacije koje trenutačno onemogućuju daljnje liječenje... Ali naša NORA FORA svaki put je uspjela pobijediti nemoguće, nemoguć se činio i iznos potreban za odlazak u Ameriku, uspjeli ste svi VI, snaga Vaših srca .... Šaljimo joj vojsku anđelčića i najljepših misli... NORA u mislima, Nora u ♥'', piše na Facebook-stranici.

Podsjetimo, petogodišnja Nora Šitum boluje od akutne limfoblastične leukemije te je, nakon što je cijela Hrvatska za nju skupljala novac, otputovala u bolnicu u Philadelphiji na eksperimentalno liječenje. 

>> 'Bolje je! Lavica Nora sljedeći bi tjedan trebala izaći iz bolnice' 

>> Iz Norine krvi izvučene T stanice koje će se obrađene boriti s bolesti

Komentara 33

EX
excell
10:41 11.03.2013.

Božja volja...Bog daje i oduzima zemaljski život....

Avatar demokracija
demokracija
10:45 11.03.2013.

Bože, blagoslovi to djetešce i svaku njezinu stanicu. Neka tvoj Duh uđe u svaku njezinu bolesnu stanicu i ozdravi je. Amen

Avatar Feniks
Feniks
10:38 11.03.2013.

Protiv raka se teško boriti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije