Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaju pomoći

Dramatičan apel iz zadarskog azila: 'Mi odustajemo… Plačemo, vrištimo. Raspadamo se.'

Azil u Zadru
Foto: Frane Šarić
29.12.2023.
u 11:41

Volonterke pucaju pod pritiskom od brige i zbrinjavanja napuštenih životinja u Zadru. Grad i Županija ne reagiraju, a u skloništu je preko stotinu pasa bez adekvatnih uvjeta za život.

Zadarski azil  je na Facebook stranici objavio dramatični apel volonterki koje se brinu o napuštenim životinjama u Zadru. Ostavljene bez ikakve pomoći i sa sve više napuštenih životinja odlučile su odustati ukoliko iz Grada i Županije hitno ne reagiraju. U cijelosti prenosimo objavu azila.

"Mi odustajemo i ne želimo ovo više raditi. Tko hoće neka preuzme, nas 4 smo gotove. Pišite što god hoćete u komentare, iznosite svoja mišljenja iz fotelja, ali dokle god se netko ne stvori tamo za one pse i pomogne brinut o 100 i nešto pasa svakodnevno ovo nema smisla. Ovo je prizor od jutros, par sati nakon prethodne objave. Rugate nam se. Odvratno. Kolegica šalje ovo i plače. Plače dok pere izolaciju punu novih pasa, punu štenaca vaših legla, dok riba pod i ogradice od psećih govana! Za 10 dana nam se oduzimaju još dva boxa, pa di bi mi trebali ove pse sve stavljati????? Što je sve ovo briga nas 4??????? Di ste svi? Di je Grad Zadar? Di je županija? Di su svi novci za ovo poplaćati, nahraniti, izliječiti? Smjestiti? Novci se daju Skloništu Privlaka a mi tuketine radimo sav posao i zbrinjavamo sve?? Alo ej ? Pa pukle smo više i neću šutiti!!! Plačemo, vrištimo. Raspadamo se. Ukoliko već danas se ne dogodi neko čudo i ne kontaktira nas netko s magičnim rijesenjem i ne dogodi se nešto bolje za ovaj azil, za ove pse i za nas 4, eto ovaj put nije blef-mi smo gotove i odustajemo.”

VIDEO Slikar Marko Zeman: 'Na bijenalu vaše radove vidi puno više ljudi i netko će vas sigurno kontaktirati'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije