Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u sad-u

Majka vojnika: Romney koristi smrt moga sina za vlastitu reklamu

'Republican presidential candidate and former Massachusetts Governor Mitt Romney speaks to supporters during a campaign event at Central Campus High School in Des Moines, Iowa August 8, 2012. REUTERS/
'JESSICA RINALDI'
11.10.2012.
u 10:24

Ne vjerujem Romneyju. Nije trebao smrt moga sina staviti u svoj politički program, kaže majka Glena Dohertyja koji je prošli mjesec ubijen u Libiji

– Mitt Romney koristi smrt moga sina za vlastitu promidžbu – tvrdi to majka američkog vojnika, pripadnika Navy Sealsa Glena Dohertyja koji je prošli mjesec poginuo u Libiji. Naime, republikanski kandidat za američkog predsjednika naveo je tijekom svoje kampanje da se sastao sa sada poginulim vojnikom.

Doherty je ubijen 11. rujna u Benghaziju s veleposlanikom Christopherom Stevensom te druga dva službenika. Iz Romneyjeva stožera kazali su da će prestati spominjati poginulog vojnika u kampanji.

– Ne vjerujem Romneyju. Nije trebao smrt moga sina staviti u svoj politički program. Pogrešno je koristiti tako hrabrog mladog čovjeka koji je želio slobodu za sve kako bi se porazilo Obamu – rekla je vojnikova majka Barbara, piše BBC.

Naime, Romney je na skupu u Iowi kazao da je tijekom napada u Benghaziju, umjesto da bježi, Doherty trčao prema napadu. To je iskoristio kao metaforu što republikanci trebaju napraviti kako bi dobili izbore.

>> Mala prednost za Romneyja, velika za predsjedničku utrku

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:49 11.10.2012.

Rom Mittney !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije