Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna u Sinju

Majka djevojčice koju je udarila vozačica: 'Ostavila je moje dijete kao bocu'

Google Maps/Screenshot
20.12.2023.
u 23:20

Protiv 31-godišnjakinje će se, kako navodi PU splitsko-dalmatinska, podnijeti prekršajni nalog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu

Vozačica (31) udarila je sinoć, malo prije 19 sati, na Alkarskom trkalištu u Sinju djevojčicu te se udaljila s mjesta nesreće. Dijete je, kako smo sinoć pisali, odvezeno na pružanje liječničke pomoći. Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su očevid prometne nesreće te danas objavili detalje. 

"Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju upućeni na mjesto događaja, te započeli kriminalističko istraživanje. Naknadno, iste večeri u službene prostorije policije pristupila je 31-godišnjakinja i nad njom je provedeno kriminalističko istraživanje, te je utvrđena sumnja da je izazvala prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđeno dijete, nakon čega se udaljila s mjesta nesreće", navela je policija.

Protiv 31-godišnjakinje će se, kako dodaje PU splitsko-dalmatinska, podnijeti prekršajni nalog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

VEZANI ČLANCI:

Majka ozlijeđene 11-godišnje djevojčice istaknula je za RTL Danas kako vozačicu uopće nije bilo briga za dijete. 

"Ostavila je moje dijete kao bocu. Nije je uopće bilo briga, jednostavno ne znam što bih rekla. Katastrofa. Gdje nam je empatija prema drugim ljudima?", rekla je majka Katarina Marić.

VIDEO Izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u ogradu kod NK Hrvatski dragovoljac

Komentara 6

Avatar LittleTut
LittleTut
03:22 21.12.2023.

Koliko vidim, žena se kasnije sama prijavila. Lako je nama, kojima se tako nešto nije dogodilo, suditi druge, a istina je da nitko ne zna kako bi reagirao u šoku.

AG
ante.grozdanic51
00:50 21.12.2023.

Uzmite odmah advokata, ne čekajte.On že vas uputiti .Kad ju "izujete iz cipela" vidit će te kako je ona dobra i voli "pase i mačke" a mrava ne bi zgazila. Iz siromašne je obitelji i jurila je nahraniti čukunbabu!

OC
octopus72
00:45 21.12.2023.

Udarila dijete i samo se udaljila? To bi trebalo biti +5 godina iza resetaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije