Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan na jedan

Mahmud Ahmadinedžad pozvao Baracka Obamu na TV-dvoboj

ahmadinedzad
AFP
02.08.2010.
u 20:00

Iranski predsjednik želi da se svjetska javnost bez posrednika uvjeri tko nudi bolja rješenja.

Predsjednik Irana Mahmud Ahmadinedžad pozvao je predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Baracka Obamu na TV-dvoboj kako bi pokazali tko nudi bolja rješenja za aktualne svjetske probleme.

- Do kraja ljeta bit ćemo u New Yorku na zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda i ja ću biti spreman za razgovore jedan na jedan s gospodinom Obamom, ispred kamera, naravno - izjavio je Ahmadinedžad u Teheranu.

- Ponudit ćemo rješenja za svjetske probleme da vidimo čija su bolja - prenosi njegove riječi Reuters. 

Ahmadinedžad je slične prijedloge iznosio i prije.

Ključne riječi

Komentara 49

OB
-obrisani-
20:30 02.08.2010.

E ... Ovo bi volio vidjeti!

CJ
can@jisraM
20:31 02.08.2010.

Ahmadinejad bi bez problema pobijedio u debati posto govori istinu......... No tocno je da Iran ima problema ali koja to zemlja nema ( Hrvatska mozda,ha,ha).....A sto se tice problema mi u Americi ih imamo pun kukuruz a stotine tona izvozimo

CJ
can@jisraM
20:36 02.08.2010.

U jednoj stvari Ahmadinejad je 100% u pravu....... Zidovski problem je postojao u Europi ( u Palestini ih nije bilo).Iz kojeg razloga je prebacen u Palestinu? Gdje je postojao problem tu je moralo ostati i RIJESENJE tog problema.......a ovako su nayebali Palestinci ,koji nisu ni krivi ni duzni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije