Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peter Szijjarto
Povratak na članak

Mađarski ministar kritizirao Milanovića: Vjerojatno je nervozan zbog izbora

Ministra čudi 'neočekivani' kriticizam budući da je kroz Mađarsku prošlo više od 330.000 migranata ove godine

Komentari 28

Avatar BraBar
BraBar
23:33 09.10.2015.

Bulaba, Prisjetite se da je dr Nikica Gabric s svojom analizom o premijeru Milanovicu bio u pravu. Citiram Dr Nikicu Gabrica: "Milanovićev neurološki poremećaj dolazi iz autističnog spektra. Riječ je o natprosječno inteligentnoj osobi, sklonoj brzom učenju, ali socijalno potpuno neosjetljivoj... On naprosto ne može uspostaviti normalne kontakte s drugim ljudima i živi u svom vlastitom svijetu! Milanović je najobičniji narcisoidni elitist, koji uživa u osjećaju da je bolji od drugih i uopće ga ne smeta što je u neprestanom sukobu s okolinom, jer misli da je više biće! Hrvatskom premijeru nije se razvio dio mozga vezan za empatiju i suosjećanje za druge ljude i veliko je pitanje može li takav čovjek uopće voditi državu?!“

VL
BU
Bulaba
23:12 09.10.2015.

Nije nervozan, to mu je od rođenja, zapisano u genima. Evo, i ćale mu ide okolo i prijeti likvidacijom novinarima. A još mu se pogoršalo od kada je pao na glavu s transportera. No, što je najgore, prenio je svoju osobnost i na kolege, jedan ne zna izračunati koliko je 2% od 45, drugi dogovara povratak vlakova tamo gdje nema pruge, treći ne zna s kojim državama Hrvatska graniči...no, kao što kaže predsjednica, to je ipak samo privremeno. Hrvatski zdravstveni sustav je loš, ali ipak funkcionira, likovi opasni po okolinu kad tad završe na zatvorenom odjelu.

VL
BA
barbaizamerike
23:42 09.10.2015.

ANKETA : : Milanovic zreo za lijecnicki pregled

VL
DU
Deleted user
23:24 09.10.2015.

Sad neka Mađari vide kako je nama svaki dan sa njim.

VL
UI
Uvijek_iskreno
23:44 09.10.2015.

Frustracije su mu na vrhuncu, zna i sam da gubi izbore.

VL
BR
Branitelj1349
08:07 10.10.2015.

Ja bih pitao gospodina Szijjartoa dali će R.Mađarska podignuti kaznenu prijavu protiv ministra policije RH gospodina Ranka Ostojića zbog ilegalnog i sa naoružanom pratnjom ulaska vlaka sa izbjeglicama u R.Mađarsku pri čemu je vlak zadržan a naoružana pratnja legitimirana i popisana?

VL
UI
Uvijek_iskreno
23:43 09.10.2015.

Hahaha nema tko ga ne pod***e!!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
09:29 10.10.2015.

nije on nervozan. on samo zna da se ostvaruju njegove najgore noćne more. on je toliko preplašen da svoj strah skriva agresijom i svi su mu krivi osim njega. bio je netko a poslije izbora zna da će biti nitko. taj jezivi strah ga svakodnevno ubija.

VL
Avatar delminium
delminium
12:15 10.10.2015.

kako neće biti nervozan ,, čovjek je izgubio izbore a tata nije nikoga lopatom opičio po glavi ... pa tko smije poraziti njegova sina a on je tako zrel za remetinac

VL
SI
Sittingbull
12:13 10.10.2015.

Slizao se kradeze i Kolinda s Mađarima. Partneri u krinalu čuvaju jedni druge. I koga briga što lupeta mađarski ministar.

VL
Avatar BraBar
BraBar
22:26 10.10.2015.

arjavas, Ti ocito zivis u nekom drugom svijetu. Svijetu lazi i obmana.

VL
CA
Calimera
17:25 10.10.2015.

Ma sto ga lupeta!! Zaboravili su da su bili nacija kljucne Austr-Ugarske Monarhije. A sada to zaboravljaju i zele-cistu naciju!! Sokatno kako uopce ne skrivaju svoju mrznju i ksenofobiju prema ne-Madjarima. Zato i kod njih mnogo mladih naprednih umova odlazi-o tome se ne pise. Na Keleti je jedva itko nesto dodao tim jadnim pristiglim ljudima, cak prelazili preko njih. Huni, ne zaboravite da su drugi, pa i Arapi dosli prije na Vas prostor nego Vi!!

VL
FC
fajter.coric
11:21 10.10.2015.

Pa nije UZALUDNO njega Ivica Račan NAZVAO Mali Sanader odmah ga je pročitao i dok je bio živ u njegovom SDP ovaj mali je bio obični potrčko...

VL
FC
fajter.coric
11:25 10.10.2015.

U vezi POMOĆI oko IZBORA neka se Milanović OBRATI BRAĆI SRBIMA ta nedavno je u Beogradu izjavio kako VOLI Srbe i da Srbi VOLE njega te da od 10 njih 8 za njega glasuje a i u svojoj PROHRVATSKOJ vladi vladi trećina su mu braća Srbi...

VL
AR
arjavas
12:19 10.10.2015.

Ono kaj govori Milanović o politici mađarske prema izbjeglicama gobore isto tako Papa Franju , Ban Ki Mn , i svi vodeći svjetski i europski državnici . Okomli se Mađari na Milanovića jer "nemaju muda " takvo što govoriti protivrotiv A. Merkel , Holanda , Pape ili drugih državnika . Čak i Njemački sudovi misle da bi izbjeglice , ukoliko bi se varačla , nebi trebalo slati u Mađarsku jer se tamo prema njima loše postupa . Žalosno je da takvu mađarsku politiku prema Hravstkoj podržava I Kitarovička . Kaj je još gore na mađarskoj TV " opanjkava " našu politiku prema izbajglicama , laže da izbjeglice ulaze u Hrvatsku prko "zelene granice " da su opustošile polja , vočnjake i vinograde . Prodala bi se i "crnom vragu " samo da naškodi ovoj vladi . Svi nas hvale , a ona nalazi opravdanje za postavljanje bodljikave žice i vojske na naše granice od strane " prijateljske zemlje " .

VL
BU
Bubalamala
20:37 10.10.2015.

Mađari i precednica sklopili savez !

VL
Avatar delminium
delminium
12:24 10.10.2015.

milanović se u svemu pokazao kao katastrofalan izbor od 2011, njega je na kraju krajeva na vlast doveo mladen bajić političkim progonima oponenata ..... ali eto zoky odzvonilo i tvojima 8.11 je jako blizu

VL
DU
Deleted user
07:34 10.10.2015.

Skočili su svi na zadnje noge: "Jer nemre se više krasti, mora se platiti porez, nema poduzeća badava, kak ste dobivali, nema love kaj vam je bacal Sanader, pa ste se pogubili malo!" Jer zadnjih 25 godina je HDZ gurnuo zemlju u ponor dužničkog ropstva! Što bi tek vikali da Vas je pola izbacio na cestu iz Državne službe, na burzu, pa da se morate boriti malo za posel, da vidite kako žive ljudi 25 godina od kada smo sve potrošili i zaj.........

VL
DU
dubravkai16
09:23 10.10.2015.

Mađari se pokazali baš humano. To je ta EU, nas tu nije niti trebalo. Godinama se nisu mogli dogovoriti niti oko rata kod nas, da nije bilo Amera, još bi ratovali. Toliko o EU, a Mađari oni su SPECIJALNI, a a sada se miješaju i u izbore u drugoj državi. Imaju dosta i svojih sranja, kao i mi. A naša Kokolinda hoda po svijetu i kritizira RH Vladu, ne treba ju hvaliti ali šuti onda, ovo sasvim dovoljno govori o njoj samoj. Naravno i u kampanji je za HDZ. I ona će samo jedan mandat, a rugala se Josipoviću.

VL
DU
Deleted user
07:20 10.10.2015.

Treba Bandića poslati Orbanu, na razgovor! On bi jedini mogel nekaj napraviti. On bu tolko radil da bu još jednu ogradu napravil!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.