Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diplomati biznismeni
Povratak na članak

Lobirali za Kosovo, a sad prijateljstvo odlično naplaćuju

Bivši general NATO-a Wesley Clark, koji je vodio akciju bombardiranja Srbije, na Kosovu želi kopati ugljen

Komentari 68

DU
Deleted user
15:12 15.06.2012.

Ni u babe nema džabe! - zar to nije baš srbijanska izreka...

VL
LA
Lavica7
18:50 15.06.2012.

U kojoj je Republici drugacije? Nas jos i Papa dere...i imamo petlje pricat o Kosovu.

VL
DZ
dzukaficuka
10:26 15.06.2012.

Da koje gluposti od Srba.Rusi su i Putin Medvedijev povukli cijevi iznad Srbije ! ! !.sta Rusi si u Srbiji nista ne grade i nekupuju fabrike koja bedastoca na hrpi.Ta propaganda je dosta primitivna i na to jos nasijednu nase novine .sada mre ne cudi da nas svatko u Svijetu zajebava kao onaj Vojvoda Nikolic .Kako se Srbi ne mesaju u tude politika ali za Pupovca je odmah raka sto je mislijo ili bolje receno kako Dodig kaze nece pustiti Cedu Jovanovica da hoda po Svetu i to govori.Mogoje i Nikolic da otvori Rudnik ugljena ali nije jer treba pitati TACIJA kao i Klark i to je to.

VL
JA
james49
11:05 15.06.2012.

đukafićuka Jesi li ti pismen? Ili bar polupismen!

VL
DZ
dzukaficuka
11:33 15.06.2012.

james49 ne ja nisam pismen ti si .Nego sta si ti mislijo da vi Srbi moze te mozda nasim politicarima farbati jajca i Zslovencima.Kovas nezna Srbe skupo bi vas platijo.Klark je bogat covijek i bio je na Kosovu i vidijo di on moze investirati tako i onaj drugi.Nisi se ovako bunijo kad je Arkan Seselj Milosevic pumpali Naftu iz Deletovca.Vdi ti Vraga sad ovi nasi mediji na sijedaju na jos gluplje kao sto si ti i tebi slicnim Grobar Vovoda Nikolic.Kenjac jedan o pismenosti sigurno si kupijo diplomu i tu lupas po internetu

VL
TE
teoodd
12:33 15.06.2012.

Kanadjani i drugi će platiti Kosovu a Srbi bi samo odvukli a novca nikad ...

VL
Avatar LargoWinch
LargoWinch
12:24 15.06.2012.

15.06.2012. u 11:05h james49 je napisao/la: đukafićuka Jesi li ti pismen? ------------------------------------------------------------ James, neznam zašto se čudiš? Pismen je on- ali malo neofašista. Ne može on pročitati članak do kraja, pa razmisliti o tome- nema vremena- odmah bi klao. Vidiš kako kuca odgovore- na brzinu- guta slova. Vjerovatno ima par indentiteta i slično. Dakle- sve uobičajno- ne uzrujavaj se.

VL
OB
-obrisani-
12:29 15.06.2012.

blic srbijanski, eh !rsbijanski mediji, oni koji su prije davali izjave da Hrvati bacaju srpijansku djecu lavovima, da oni i srbija nisu bili ucesnik u agresiji nad Hrvatskom, ja te medije koje siru svoju propagandu ne priznajem kao dobrocinioce iioce i da iskreno izvjestavaju

VL
OB
-obrisani-
12:34 15.06.2012.

amerika ili wesley clark, nisu lobiralivec su bili i jesu prijatelji kosova i pomagali joj u naboljim trenutcima i najbolnijim trenutcima, zato svaki buduci uzajamni posao ce pomoci kosovu, a time ce i nesto i oni sami zaraditi, to je, to je uzajamno povjerenje i u dobrobit sviju onih koji misle dobro ovom regionu a i americi sto da ne.

VL
Avatar LargoWinch
LargoWinch
12:39 15.06.2012.

15.06.2012. u 12:29h Tbilisi je napisao/la: blic srbijanski, eh !rsbijanski mediji, oni koji su prije davali izjave da Hrvati bacaju srpijansku djecu lavovima,... -------------------------------------------------------- :))) Slušaj, nemam ništa protiv muslimana kao religije, daleko bilo- ali ako već govoriš o lažnom informisanju- onda nemoj blatiti sopstveni narod svojim dezinformacijama. Radi se, naime, o čuvenoj izjavi rtv Beograd da su u zoološkom parku "Pionirska dolina" u Sarajevu muslimani za vrijeme rata bacili srpsko dijete u kavez sa lavovima, jer, navodno, nisu imali "mesa" da ih hrane. Naravno- ja ne kažem da je to istina- zaista ne znam- ali znam da nije istina to što ti pokušavaš da proguraš kad god stigneš. Bezveze.

VL
OB
-obrisani-
12:42 15.06.2012.

molim vas, ako nije oduzeto ovaj titel od nekih srbijanskih portala, da ne vredjate jednog Generala i donedavno komandanta NATO alijanse, wesly clark nije bio LOBYST..on je bio oslobodilac kosova, on je direktno ucestvovao u slobodi kosova, on je HerojHeroj kosova i ostace..ovi drugi su bili samo UN izaslanici i vodici.

VL
OB
-obrisani-
12:45 15.06.2012.

molim vas da srbijanski tiskovi ne budu titlovani u Hrvatskim medijima, wesley clark je veci kosovar od samih albanaca, on ne naplacuje nista, on samo pomaze kosovu na podizanju nivoa ekonomije.

VL
OB
-obrisani-
12:53 15.06.2012.

wesley clark, i ovi drugi koji pominjate, pa georg bush mladi i stari, pa Bil clintom, Gdja. M.Olbright,pa i mnogi prethodni amerikanci su proalbanski..ali to ne znaci da oni to naplacuju...to samo srbijanci tako nazivaju

VL
OB
-obrisani-
13:19 15.06.2012.

dovoljno je samo proveriti ko je vlasnik rudnika Trepča..... američka kompanija koja proizvodi naoružanje -amerikanci postavljaju kosovsku vlast -amerikanci imaju sva prava na kosovu a ne samo u bazi bonstil -amerikanci su u stvari kupili kosovo kosovska ekonomija se bazira na švercu ......i po prvi put od kad se vodi evidencija na kosovu je više umrlih nego rođenih....nema više juge da im pomaže kad rađaju decu...... iskreno se nadam da će ameri dobiti po repu....od tih istih kosovara.... ne zaboravimo i bin laden im je bio prijatelj...kao i avganistanci

VL
PO
poirot
13:28 15.06.2012.

Madlen Olbrajt, je vlasnik konsultantske kuće “Olbrajt grup”, na telekomunikacionim poslovima na Kosovu zaradila je milione. Kupila je i “Ipko net" prvi internet-provajder koji je pokrivao 70 odsto teritorije pokrajine. Takođe prvi operater mobilne telefonije na Kosmetu je “Valja” -- konzorcijum PTT Kosova i francuskog “Alkatela”, gde je ključnu ulogu odigrao sadašnji šef francuske diplomatije Bernar Kušner. Brajen (nekadašnji izaslanik za balkan) i Olbrajtova, inače, nisu jedini političari u “Olbrajt grupi” - među osnivačima su i Kerol Brauner, visoki zvaničnik američke Agencije za ekologiju i Vendi Šerman, nekadašnji savetnik američkog Stejt departmenta i predsednik fondacije “Feni Mej”.

VL
PO
poirot
13:31 15.06.2012.

TamniAndjeo Sve je tačno, ali ono da su Amerikanci kupili Kosovo, teško. Oteli su ga i rade šta god žele. Mafijaše oni, mafijaše Šiptari.....crna rupa Evrope za sve kriminalne radnje.

VL
OB
-obrisani-
13:43 15.06.2012.

poirote kada sam napisao "kupili" mislio sam od preprodavaca sa lažnim vlasničkim papirima

VL
OB
-obrisani-
13:56 15.06.2012.

15.06.2012. u 12:39h stari je napisao/la: Kosovo nikad priznati nije trebalo. --------------------------------------------------- Tačno tako, jer "Kosovo" je Američko kukavičje jaje koje nije podmetnuto samo Srbiji, nego je to teret i problem koji je podmetnut čitavoj regiji. Pre ili kasnije ćee svi to shvatiti. Ali bili kako bilo takva tvorevina će uskoro nestati, jer će bezbednosne snage Srbije uskoro izvršiti sveopšti napad na teritoriju Kosova i Metohije, u cilju uspostavljanja ustavno-pravnog poretka!.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:02 15.06.2012.

sva ta fama oko nataliteta albanaca je bila laž. sve je to skrivanje istine bilo. zato se i nisu odazivali na popise stanovništva. daleko lakše je bilo bacati 80-90% udjele u stanovništvu kosova. sad vidimo istinu. nego, još mislite da za kosovo ima nade? ono, slobodno nije, demokraciju nemaju niti će je imati... srbija ko država mora učinit sve da vrati sjever kosova, gdje im je većina kosovskog življa, i ostatku zatvoriti vrata. čak štoviše, s druge strane, mogu se uključiti u biznis na kosovu. ipak njihova mafija ima velike i čvrste veze s albanskom na kosovu. tako da... isključiti srce i uključiti biznis! baš se smješkam, 99-e se tako pisalo o amerima, a kad ono, vidimo istinu. kad su oni koga oslobodili? iračane su oslobodili nafte, libijce uskoro...

VL
ST
stari
12:39 15.06.2012.

Kosovo nikad priznati nije trebalo.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.