Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki obrat
Povratak na članak

Ljubljanski gradonačelnik Janković porazio favorita Janšu

Pozitivna Slovenija osvojila je 29 mandata, SDS Janeza Janše 26, a SD Boruta Pahora 10 mandata

Komentari 30

PI
PIDOČA
11:44 05.12.2011.

interesantno, Srbija,Hrvatska i Slovenija su izabrale ZORANA, :-))

VL
MA
mališa
22:37 04.12.2011.

Zoran Janković je Srbin iz Smedereva. Znaju Slovenci ko najbolje upravlja ovim prostorima.

VL
DZ
dzukaficuka
23:31 04.12.2011.

malisa naj bolje upravljaju ovim prostorima kao na Kosovu Tadic i Seselj ha ha ha.To su Zslo dobro od radili on je iznimno dobar za Ekonomiju i podoban dok je Jansa kao i nas Kradimir Cacic kako je reko ja sam podpresijednik Vlade to znaci nemora u Cuzu i ode INA Madarima.Samo je se zajebo kao i Sanader REMETINAC ceka sve pa tako i KUKURIKU

VL
DU
Deleted user
00:16 05.12.2011.

Janša će zbrejkati ratifikaciju hrv. pristupnog sporazuma EU jer je to jedina dostatno velika afera da inducira nove izbore. Tako da je pobjeda Jankovića loša vijest za hrv. put u EU odnosno u konačnici bi bilo bolje da je Janša izbio na vlast jer bi radio probleme putem, ali se ne bi usudio na tako nešto dok je na vlasti. Ovako, iz opozicijskih klupa će \"nasaditi\" Hrvatsku i tako teško kompromitirati i lijevu vlast u SLO! Janša je legendarno osvetoljubiv...

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
00:31 05.12.2011.

Slika Slovenije! \"Prema istraživanjima javnog mišljenja, najviše šanse za izbornu pobjedu ima desnica, odnosno Slovenska demokratska strana Janeza Janše.\" ............ Zašto ovo odstupanje.? Zato što su mnogi anketirani lagali da su za Janšu a glasali su za Jankovića. A zaštoo su lagali.? Pa da nebi imali problema doma od desničara - susjeda, koji bi ih proglasili izdajnicima slovenskih interesa. To pokazuje da je i domaćinima teško sa desničarima a kamoli tek doseljenicima, kao izbrisani i dr.

VL
VI
vinotok
02:14 05.12.2011.

Je li se pitate zašto je u subotu HTV najavljivalo pobjedu Janeza Janše ? I još neki hrvatski mediji . Ne može se izvještavati iz Slovenije , a biti u Zagrebu . Čitav tjedan dana Janši je padala vrijednost a Jankoviću rasla . U subotu je to bilo očito . Samo za HTV i još neke to nije bilo tako . Grizli vidi da je gore što je Janša u oporbi- da je to gore za Hrvatsku . Kolosalan zaključak !? Je li to žal za HDZ , pa ako nije moglo u hrvatskoj dajte vi slovenčki pokažite da ste komplikatori . Ma bit će Janša miran , jer inače će potunuti . Kao nedavno Pahor .

VL
UT
utatica
06:49 05.12.2011.

naravno da je pobjdeil srbin, pa u sloveniji i nema viđše slovenaca, sve su to srpski i bosanski fačuki

VL
LA
latica
07:36 05.12.2011.

U Sloveniji je pobjedio onaj ko je imao najbolji program za izlazak iz krize i zaokret prema stabilnijem društvu.Samo u našoj bjednoj zemlji se gleda jeli netko Srbin,Albanac,Bosanac ili Hrvat u drugim zemljama se gleda program iza čije provedbe političari stoje.Zna li itko što su kod nas političari obećavali,koje su im nakane?U Sloveniji znaju i to je jedino bitno u svemu...ići naprijed bez obzira na nacionalnu pripadnost...kod nas je bitno samo da se mrzi,podmeće,blati...

VL
DZ
dzukaficuka
07:40 05.12.2011.

Sanjajte dalje gadovi iz Zslo kad nas razpizdite dobit ce te po TAMBURI i to je to .Tako je Slobo isto srao imao je Armadu iza sebe sad nema ni Slobe ni Armade.Bilo bi vam pametnije da se brinite za svoje pemzijonere sto kopaju po kantama za smece.Jankovic mogu samo jedno reci mozemo lipo a mozemo i grubo nema probliema .Ja mislim kad je EU tijo dici ruke od Talijana Grka Portugalaca Iraca Britanije Belgije dici ce i od vas sigurno ,I zato paaaaaaaazite dobro kom se vi stalno prijetite na tudi racun

VL
TR
trias
07:41 05.12.2011.

Na osnovi Jankovićeve pobjede se sad može dobro procjeniti koliko Srba živi u Sloveniji!Ako se uzme u obzir ogroman broj Bosanaca muslimana onda se opravdano pitam dali u toj državi ima još uopće Slovenaca!?

VL
BA
Barts
09:01 05.12.2011.

U drzavi gde su jake institucije drzave ,kao sto je Slovenija ,uopste nije bitna etnicka pripadnost pobednika izbora,tako da pojedini i dalje razmisljaju na balkanski nacin.Na izborima pobedjuju ideje.

VL
VI
vinotok
09:20 05.12.2011.

05.12.2011. u 09:01h Barts je napisao/la: U drzavi gde su jake institucije drzave ,kao sto je Slovenija ,uopste nije bitna etnicka pripadnost pobednika izbora,tako da pojedini i dalje razmisljaju na balkanski nacin.Na izborima pobedjuju ideje. ============================================== Dobro bi bilo daa je tako , ali još nije . Da je tako , ne bi bilo tako prljave kampanje od Janše i njegovoga štaba . Unatoč svemu pobjedila je ideja u koju do zadnjega časa nije vjerovala HTV , Novi listi i neki drugi hrvatski mediji . Istini za volju Zoran je sin oca srbina iz okoline Smedereva i majke Slovenke iz okoline Ljubljane . Njegovi najdraži pjevači i pjevačice pop glazbe su : Danijela ,Oliver , Grašo , Balašević i Monteno . Je li vam to što govori ?

VL
VI
vinotok
09:21 05.12.2011.

popravljam : oca Srbina

VL
VI
vinotok
09:43 05.12.2011.

Gospodo u Večernjaku : popravite broj mandata za Jankovića na 28 !

VL
AC
acer
10:32 05.12.2011.

Da, da, trgovac će učiniti Sloveniju učinkovitom! Slovenci očito nisu dovoljno pali, mogu oni još i niže...

VL
VI
vinotok
10:42 05.12.2011.

05.12.2011. u 10:32h acer je napisao/la: Da, da, trgovac će učiniti Sloveniju učinkovitom! Slovenci očito nisu dovoljno pali, mogu oni još i niže... ========================================== A misliš da su u Sloveniji niže plaće , mirovine, stipendije nego u Hrvatskoj? usporedi danass luku Koper i luku Rijeka . Javi se kada \" Agrokor \" kupi \" Mercator \". Zašto je Janković dobio najviše glasova u naseljima gdje najviše živi Hrvata , muslimana , Bošnjaka ...? Je li ti poznato što je učinio Janković u Ljubljani i okolici ? Teško je biti realan u HTV-u i vidim i onima koji je slijede .

VL
MA
maraton
11:01 05.12.2011.

Svitu moj, a di je UEJanez? Možda je prominija ime pa se sad zove EUStevo ili ga boli glava.A je pegulan taj Janez. Ima li u Sloveniji Slovenaca, svitu moj?

VL
VI
vinotok
11:14 05.12.2011.

05.12.2011. u 11:01h maraton je napisao/la: Svitu moj, a di je UEJanez? Možda je prominija ime pa se sad zove EUStevo ili ga boli glava.A je pegulan taj Janez. Ima li u Sloveniji Slovenaca, svitu moj? ============================================================= Ima , recimoo Peter Vilfan - jesi li čuja za njega ? Igra ti je u Jugoplastici . Ima ih još . A Vilfan je postao zastupnik u parlamentu Pozitivne Slovenije . Je li ti smetaju Hrvati u Sloveniji , primjerice Petar Skansi ? Ili možda ministar Roko Žarnić ili bivši ministar a jučer izabrani Dragutin Mate ? Što ti zapravo smeta ? recimo što je današnje \" Delo \" izvještavalo iz Komiže a ne iz Zagreba ? Ili zbog onoga : bilo kuda Zoran svuda ? Svitu moj di ima da poraženi ne čestita pobjedniku ? Je li to znaš ?

VL
CA
CastrumFF
11:33 05.12.2011.

Ima li u Sloveniji Slovenaca, svitu moj? ________________________________ Ima, ima ne brini! A iako u novom parlamentu ima samo njih dvoje, četvoro koji imaju takozvana \"neslovenska\" prezimena, to uopšte nije važno. Šta ima to veze? Važno je, da sa svojim radom parlamentarci omoguče gospodarski i socijalni napredak Slovenije. Pa da zaboga miloga več jednom prestanu sa raspravama \"šta je bilo i kako bi bilo, da bi bilo\". Pogled usmeriti strogo napred i ka aktualnoj situaciji koja drma EU. Dali je Janković taj, koji če nas povuči iz krize, pokazat če vrijeme. Nadam se najboljem. Ali bojim se, da nam se bliži Berlusconizacija Slovenije a to nije dobro. Molim boga, da je moj strah neopravdan...

VL
TR
trias
13:03 05.12.2011.

I ja smatram da to uopće nije važno gdje je tko rođen i koju krvnu grupu ima ako radi na dobrobit zajednice...meni međutim je posve fascinantno kako su Slovenci kad se o njima pragmatični pod geslom..tele koje se okoti u u garađi nije više tele nego auto!Što se tiče izbora meni osobno je žao jer bi Janša kao iracinnalan imbeceli zasirurno opet započeo diplomatski rat sa Hrvatskom i sigurno nebi potpisao hrvatski pristupni EU-ugovor!Šteta šteta jer oduvijek smatram da zajednica u kojoj je karikatura od države kao što je Slovenija ni po čemu nemože biti poželjna i za Hrvatsku!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.