Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-SDP

Linić: J. Kosor podsjeća na muhu od koje dobivate plikove

linić
Goran Kovačić/PIXSELL
20.07.2010.
u 15:40

Od prošlog četvrtka u ovom, šestom sazivu Sabora osnovan je deveti klub zastupnika.

Premijerka J. Kosor toliko radi da podsjeća na muhu koja je radišna, ali od nje dobivate plikove. Ona čini sve da vas izludi, pa gledate kako je se riješiti. I pčela je radišna, ali proizvodi med – kazao je jučer u Rijeci esdepeovac Slavko Linić koji zajedno sa stranačkim kolegama upozorava na tešku jesen kada će se Hrvatska naći u još većoj krizi, za što okrivljuju Vladu.

Čehok osnovao svoj neovisni klub

Od prošlog četvrtka u ovom, šestom sazivu Sabora osnovan je deveti klub zastupnika. Riječ je o klubu neovisnih zastupnika čiji je predsjednik bivši zastupnik HSLS-a Ivan Čehok, a zamjenik mu je također bivši HSLS-ovac Antun Korušec. Treći je član kluba bivši HNS-ov zastupnik Zlatko Horvat – potvrđeno nam je u uredu predsjednika Sabora. Pošto je HSLS istupio iz vladajuće koalicije, dali su potporu premijerki J. Kosor i omogućili joj još stabilniju potporu u Saboru (sada 83 zastupnika).

Ivan Čehok posljednjeg je dana zasjedanja Sabora, prije ljetne stanke, obavijestio tajništvo Sabora i Odbor za izbor i imenovanja da je osnovan novi klub. Osnivanje kluba omogućila je svojim manevrom Đurđa Adlešič. Kako nije otišla iz Vlade, ostavila je mandat Korušecu, a da je slučajno aktivirala svoj mandat, ne bi smjela napuštati Sabor jer bi tada mandatom raspolagao HSLS.

Ključne riječi

Komentara 53

OB
-obrisani-
16:29 22.07.2010.

Dok narod ne shvati da mu nisu budućnost reformirani komunisti-SDP i oni komunisti koji su danas u HDZ nikad ovom narodu neće bit dobro!Žalosno da državu vode komunjare kojisu se transformirali i uglavili u ove 2 stranke!Glasajte za druge opcije !

OB
-obrisani-
15:42 21.07.2010.

sjetite se da je Linic i SDP glasali protiv neovisnosti Hrvatske 90 god a takoder su bili protiv otpora cetnicima u krajni .A sada bi vodili drzavu

MS
My Soul
18:08 28.07.2010.

i pčela je radišna pa proizvodi med....pa ju je linićev pulen obersnel izbacio iz grada jer mu kaka aute, kako bi se dodvorio lokalnom tajkunu. sdp-ovci nemaju pijeteta prema nikome tko je radišan, jer su toliko lijeni da pucaju od lijenosti, pa im svaka radilica smeta, bilo pčelja ili ljudska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije