Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u ugostiteljskom objektu

Likvidacija u Podgorici: Ubijeni je otprije poznat pravosuđu, a ubojica se sam predao policiji

Ilustracija
Pixabay
25.12.2021.
u 21:23

Služio je šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog kaznenog djela zločinačkog udruživanja i posredovanja u prostituciji, u slučaju poznatom kao "Afrodita"

U pucnjavi u Podgorici ubijen je danas oko 18 sati Dejan Lakušić (52), potvrdila je policija za Vijesti.me.

Zbog ubojstva, koje se dogodilo u ugostiteljskom objektu u Ulici Bratstva i jedinstva, uhićen je Goran Aleksić (59) koji se sam predao policiji. On je navodno ispalio nekoliko hitaca u Lakušića koji je sjedio na terasi ugostiteljskog objekta. 

Ubijeni Lakušić od ranije je poznat policiji. Uhićen je početkom godine zbog sumnje da je napao Aleksićevog sina Stefana i pucao na njega.

Također, kako pišu Novosti.rs, služio je šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog kaznenog djela zločinačkog udruživanja i posredovanja u prostituciji, u slučaju poznatom kao "Afrodita".

VIDEO Prvi SMS na svijetu prodan je kao NFT nepoznatom kupcu za 107 tisuća eura: Aukcijska kuća očekivala i dvostruko višu cijenu

Komentara 2

VU
vucijak
20:21 26.12.2021.

E, to je pravi otac, nikad vise neces na njegovog sina. Svaka cast. Skidam ti kapu.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
21:56 27.12.2021.

Milogorci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije