Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje za kornate

Liječnici: Ozljede vatrogasaca bile su nespojive sa životom

drazen slavica,kornati (1)
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/3
06.06.2013.
u 13:36

Suđenje bivšem šibenskom vatrogasnom zapovjedniku Draženu Slavici za kornatsku tragediju nastavlja se 12.lipnja.

Vatrogasci koji su stradali na otoku Kornatu imali su opsežne opekline koje se teško mogu preživjeti. Stanje pacijenata je bilo izimno teško i radilo se o ozljedama koje nisu spojive sa životom. Imali su duboke opekline na prevelikoj površini tijela. Te žive oči u spaljenom tijelu je nemoguće zaboraviti. Radilo se o iznimno teškim opeklinama koje je teško preživjeti.

Rečeno je ovo tijekom svjedočenja Vedrana Basiolia i Ive Ćoze, liječnika koji su u zadarskoj općoj bolnici na dan tragedije zbrinuli vatrogasce. Suđenje bivšem šibenskom vatrogasnom zapovjedniku Draženu Slavici za kornatsku tragediju nastavlja se 12. lipnja.

>>Vještak: Iz helikoptera u kojem su bili vatrogasci nije curilo gorivo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije