Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Liječnica: Kome se žuri neka dođe kada bude bolestan !

gužva, bolnica
Čitatelj 24 sata
18.04.2010.
u 22:13

Pacijenti daruvarske liječnice Jasenke Malešević ostali su nemalo začuđeni kada su na oglasnoj ploči u ordinaciji zatekli bizarnu poruku ne svima u potpunosti razumljivoga sadržaja

Pacijenti daruvarske liječnice Jasenke Malešević ostali su nemalo začuđeni kada su na oglasnoj ploči u ordinaciji zatekli bizarnu poruku ne svima u potpunosti razumljivoga sadržaja:“Kome se žuri neka dođe kada bude bolestan!“.


 Prema izjavama jednoga pacijenta koje je objavio 24 sata sestra i liječnica su ljutite jer je druga doktorica na godišnjem odmoru, pa je u ordinaciji Maleševićeve poprilična gužva. Večeras smo pokušali dobiti objašnjenje od liječnice, no nakon što smo ju nazvali i predstavili se uz ispriku što smetamo, samo je rekla da je i njoj žao, te bez objašnjenja zalupila slušalicom.


No, kako je objavio 24 sata, pojasnila je da obavijest produkt u posljednje vrijeme sve nepodnošljivije nekulture nekih pacijenata, pa je njome sve ostale pacijente ali i one bezobrazne željela upozoriti na njihovo ponašanje. Naime, smetaju joj „nepošteni“ pacijenti, koji se, kako je izjavila 24 sata, guraju preko reda kako bi dobili uputnice ili recepte.


- Stoje na vratima i onemogućavaju prolazak i neometani rad sestri da proziva pacijente, dok istovremeno oni koji su stvarno bolesni bezrazložno duže čekaju na red - izjavila je liječnica Malešević tomu dnevniku.


Očito se nada kako će ta obavijest napraviti više reda u posljednje vrijeme vrlo prometnoj čekaonici, u kojoj prema izjavama nekih pacijenata koja smo sinoć uspjeli dobiti, zaista ima veliki broj pacijenata koji redovito pred vratima medicinskih sestara prave „sačekuše“ kako ne bi bezrazložno trošili vrijeme na uputnice ili liječničke recepte.

Ključne riječi

Komentara 28

UD
udrimuski
08:19 20.04.2010.

ma to je postalo normalno da su doktori postali bezobrazni i bahati. ali nisu ni oni za to krivi koliko ova država i socijalni sistem.

OB
-obrisani-
08:00 22.04.2010.

Supruga mi je htijela ići napravit kontrolu krvi -doktorica joj je rekla -šta mislite vadit krv kad vi hoćete i još je rekla da je milanović zabranio te pretrage--Zdrastvo se pretvara u jednu veliku sramotu

Avatar jura-100
jura-100
09:11 19.04.2010.

STVARNO besmislen članak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije