Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultimatum
Povratak na članak

Libijska vojska stanovnicima Benghazija: Bježite iz grada!

Gadafi je kazao za libanonsku televiziju LBC TV da ne očekuje borbe u Benghaziju, sjedištu oporbenog libijskog nacionalnog vijeća

Komentari 266

OB
-obrisani-
00:01 18.03.2011.

ne, to je od onih koji čitaju srpske bajke i basne

VL
OB
-obrisani-
00:27 18.03.2011.

Odoh LN

VL
OB
-obrisani-
16:50 17.03.2011.

17.03.2011. u 16:37h Stockholm je napisao/la: Samo idiot može uspoređivati Iran sa SA.Općenito su Iranci kulturno i civilizacijski superiorni svim Arapima !

VL
OB
-obrisani-
18:43 17.03.2011.

17.03.2011. u 17:14h Stockholm je napisao/la: Dobro je da si tu jer svaki put kad te nema,zaboravim koliko si glup i ograničen !

VL
OB
-obrisani-
23:44 17.03.2011.

a šta je tebe natjeralo, Leoni ? Rovovska borba za stan ? Na leđima ?

VL
OB
-obrisani-
01:49 18.03.2011.

zaboravljaš da su oni donedavno, a mnogi i sada naučili da žive sa šakom riže ili prosa na dan.... Dali to može Europa ? A Afrika je oduvijek i živila ovako, njoj svejedno

VL
MM
Mladen Miletić
10:54 17.03.2011.

S druge strane, očekuje se da Vijeće sigurnosti UN-a donese odluku o uvođenju zone zabrane leta, civilnih zrakoplova da se Libija ekonomski uništi i to pet do dvanaest za teroriste i ubačene agente da podrže i organiziraju strane skupine libijskihih pobunjenika.... Takova zabrana iznad Palestine nije nikada ni od smijeha donjeta ili bilo za koju drugu zemlju gdje se trorizam pojavi ! Svi cijeli svjet je vjerovao Americi da im je neprijatel i glavni terorista Bin L. ali kod Gadafija znaju šta je za Ameriku istina nije istina ako Gadafi to isto kaže jel on laže .

VL
ST
Stockholm
10:56 17.03.2011.

mister 1 x 5: jedan post - pet gluposti.

VL
OB
-obrisani-
10:58 17.03.2011.

\"Libijska vojska dala je sinoć ultimatum građanima Benghazija...\" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Intervencija bi bila ovaj put sasvim opravdana, ali je zapad (citaj Europa popusila i ovaj puta)... jednostavno na svijetu ima sve manje *** LIDERA *** kao ovaj \'nas\' Barak.... ajojjjjjjj, kud ode ovaj svijet... A mogao je biti \'high point\' za Sarkozya... Treba cekat, biti strpljiv da Gadafi napravi neki veliki masakr... i onda mozemo trkeljat o tom....

VL
MM
Mladen Miletić
11:10 17.03.2011.

Stocholm ili ispravnije ,Stoko holm Vidim da si svjestan da je moje istina i da kao i ti sjedim u EU i vidim znam obavješten sam a imam i iskustvo i mogu prepoznati jeftinu propagandu i izvještaje koji pokazuju pobunjenikeike njih desetak koji se slikaju i snimahu sada iz ove pozicvije pa sada preobučeni iz druge pozicije i pucaju bez veze u zrak. Te fotomontaže i filmove sa strašnim pričama dvojice probučenih civila glumaca boraca ! Zašto večinu lagati iz mržnje prema nekome koga se nepozna samo zato što je musliman ?,

VL
OB
-obrisani-
11:23 17.03.2011.

Savet bezbednosti UN osam sati raspravljao o Libiji Amerika spremna za rat sa Gadafijem, čeka se međunarodna podrška Tanjug Predlog rezolucije o Libiji, koju su Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija u utorak podneli Britanija i Francuska, kao i Liban, u ime ime Arapske lige, posle osam sati diskusije iza zatvorenih vrata, upućen je noćas na razmatranje u prestonice država članica tog tela svetske organizacije. U predlogu rezolucije predlaže se da Savet bezbednosti UN odobri zabranu letenja u vazdušnom prostoru Libije da bi se pomoglo zaštiti civila, a članice UN se ovlašćuju da preduzmu sve neophodne mere da bi se obebedilo poštovanje te odluke. U tekstu se predlaže jačanje postojećih sankcija prema libijskom režimu, pre svega strožije sprovođenje embarga na oružje, i proširenje liste pojedinica, organizacija i kompanija kojima se zamrzavaju sredstva i zabranjuju putovanja. Američki ambasador Suzan Rajs je posle sastanka izjavila da su SAD zainteresovane za široki krug mera kojima bi se efikasno zaštitili civili od režima Moamera Gadafija. To uključuje raspravu o zoni neletenja, ali stav SAD je da ona ima ograničenja, rekla je ona i dodala da se radi naporno da bi se o rezoluciji glasalo danas. Suzan Rajs je istakla da SAD ne žele da deluju bez odobrenja Saveta bezbednosti UN i da insistiraju na širokom međunarodnom učešću, posebno arapskih država. Prema diplomatskim izvorima, Rajsova je na sastanku rekla da SAD žele da predlože amandman na rezoluciju, pošto misle da, sa Gadafijevom vojskom koja maršira ka Bangaziiju, zona zabrane letenja neće biti dovoljna da zaštiti civile. Prema istim izvorima, ona je ocenila da to znači da međunarodna zajednica mora da ima na raspolaganju sva oruđa, uključujući upotrebu avijacije, kopnene vojske i mornarice, da bi se zaustavili napadi Gadafijevih trupa.

VL
Avatar Jack_Bauer
Jack_Bauer
11:43 17.03.2011.

Sada bi na Zapadu svima nama dobro došli George Bush i njegov potrčko Tony Blair jer njima ne treba odluka UNa da pošalju vojne mašinerije u druge države. Umjesto njih danas imamo neodlučnog Obamu, iskompleksiranog Sarkozya kojemu je kampanju financirao Gadafi, Bunga bunga Berlusconija i miroljubivu Merkelicu a onaj luđak Gadafi svima nam se smije u lice dok ubija nevine civile i mirne prosvjednike.

VL
ST
Stockholm
11:54 17.03.2011.

NATO moze Gadafija srediti u 24 ure i to samo udarima zrakoplova, i sprijeciti masakr koji se ocito sprema. Ali tom bi slucaju nasi vrli humanisti i svi Ameromrsci opet poceli gnjaviti s \"kolateralnom stetom\", itd. Jer mrtvih bi sigurno bilo. In as vrli Jack, koji trenutno zeli povratak Reagana i Busha, ne bi propustio prilike, da se baci na USA ... PS. Sutra je 23 godine otkada je Saddam plinom pobio oko 7000 Kurda u gradu Halabja; nesto slicno je sada moguce u Libiji ...

VL
ST
Stockholm
11:58 17.03.2011.

17.03.2011. u 11:23h sipa je napisao/la: Tanjug Amerika spremna za rat sa Gadafijem, čeka se međunarodna podrška ********************************************* Da da, Tanjug, komunisticno - velikosrpsko-fasisticna agencija, koja je godinama sirila najgoru antihrvatsku propagandu po nalogu zlocinaca Milosevica i Cosica. Dodji s s necim boljim, jer Tanjuga ne zelimo.

VL
Avatar Jack_Bauer
Jack_Bauer
12:06 17.03.2011.

Ako nitko drugi neće onda neka Francuska i Velika Britanija raspale po Libiji a ako to nisu u stanju onda hebi i ovakav Zapad, onda je to još jedan tigar od papira. Nikako nebi bilo dobro da Kinezi i Rusi izbiju na sredozemno more, da npr naprave pomorske baze kao rusi u siriji ili u ukrajini pa da se stanje zacementira. Što se tiče žrtava one se nikako nemogu izbjeći a ja mislim da je uporaba sile u ovom slučaju opravdana.

VL
OB
-obrisani-
12:13 17.03.2011.

+ - 17.03.2011. u 11:58h Stockholm je napisao/la: 17.03.2011. u 11:23h sipa je napisao/la: Tanjug Amerika spremna za rat sa Gadafijem, čeka se međunarodna podrška ********************************************* Da da, Tanjug, komunisticno - velikosrpsko-fasisticna agencija, koja je godinama sirila najgoru antihrvatsku propagandu po nalogu zlocinaca Milosevica i Cosica. Dodji s necim boljim, jer Tanjuga ne zelimo. ....... Kad toliko brines za Kurde . da se birines i za Iracane koje su pobili Amerikanci . I molim te postedi me tvojih idiotskih komentara. Mogao bi i Arafata proglasis i za zocincinca. Za zapad jesu svi lideri zlocinci. . Jadna ti je ta Americka propaganda.

VL
OB
-obrisani-
12:20 17.03.2011.

Ako te kolone izbjeglica stignu na egipatsku granicu, a i gdje bi drugdje mogli?, onda postoji mogučnost i egipatske vojne intervencije, Gadafijeve snage protiv egipatske vojske nemaju nikakve šanse, libijska vojska dobila je batina u Great Toyota War u Čadu a protiv egipatske vojske bi ishod bio katastrofalan poraz Libijaca, kako se kolonelo odlučio na čistu i brutalnu vojnu silu lako bi mu se moglo desiti da je i sam osjeti.

VL
OB
-obrisani-
12:22 17.03.2011.

17.03.2011. u 11:54h Stockholm je napisao/la: NATO moze Gadafija srediti u 24 ure i to samo udarima zrakoplova, i sprijeciti masakr koji se ocito sprema. Ali tom bi slucaju nasi vrli humanisti i svi Ameromrsci opet poceli gnjaviti s \"kolateralnom stetom\", itd. Jer mrtvih bi sigurno bilo. In as vrli Jack, koji trenutno zeli povratak Reagana i Busha, ne bi propustio prilike, da se baci na USA ... PS. Sutra je 23 godine otkada je Saddam plinom pobio oko 7000 Kurda u gradu Halabja; nesto slicno je sada moguce u Libiji ... .......... Koliko je samo drugih naroda poginulo ka koleterarne steta. od Americkog bombardovanja. Bus je vise pobio Siptara na kosovo nego Milosevic. Dvaput su bombardovali Siptarske kolonu civila. Kakve veze ima mala Milica koja poginula na nosi, ili putnici u vozu kod Grdice. . U Srbiji su gadjali iskljucivo civilne ciljeve.Cak su triput pogodili Kinesku ambasadu. Sto se idioti nisu spustili na zemlju pa da su krenuli . Nego kao picke iz aviona ubijaju civile. Serem ti se na tvoju demokratsku Ameriku. A ti bi bilo bolje da sakupljas iscepane kondome po kantama za smece i nudis Amerikancima kao dokaze za silovanje. Olbrajtova je jevrejka koja je jela srpski hleba. i tako je vratila Srbima raznim lazima se sluzila da bi bombardovala jednu drzavu.

VL
OB
-obrisani-
12:23 17.03.2011.

+ - 17.03.2011. u 12:20h ® je napisao/la: Ako te kolone izbjeglica stignu na egipatsku granicu, a i gdje bi drugdje mogli?, onda postoji mogučnost i egipatske vojne intervencije, Gadafijeve snage protiv egipatske vojske nemaju nikakve šanse, libijska vojska dobila je batina u Great Toyota War u Čadu a protiv egipatske vojske bi ishod bio katastrofalan poraz Libijaca, kako se kolonelo odlučio na čistu i brutalnu vojnu silu lako bi mu se moglo desiti da je i sam osjeti. ......... Zasto bi Egipat napao Libiju?

VL
OB
-obrisani-
18:20 17.03.2011.

ovo je evolutivno...... sad je bijednik s mozgom podprosjecne gusterice, a do jučer je bio mudri i odmjereni komentator

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 14 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.