Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meksiko

Lančani sudari 49 vozila: Sudarali se i policija i hitna

lancani sudar (1)
Reuters/Pixsell
14.01.2011.
u 11:35

Ledena kiša i magla u Saltillou uzrokovale su lančane sudare koji su se dogodili u samo pola sata.

Ledena kiša i magla u Saltillou na sjeveru Meksika uzrokovale su dva teška lančana sudara koja su se dogodila u razmaku od pola sata.

U sudarima je sudjelovalo 49 vozila, među kojima su bila i vozila hitne pomoći te policije. Smrtno stradalih srećom nije bilo, a barem je petero ozlijeđenih.

U prvom lančanom sudaru sudjelovalo je 17 vozila, a u drugom 32.

Komentara 4

Avatar neugodan
neugodan
15:27 14.01.2011.

ovaj zuti je naj***-)))))))))))

MI
MINERVA
20:22 14.01.2011.

jadničak žuti..samljeli su ga :))))))))))))

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
00:27 15.01.2011.

Ovi su kao Irci koji neznaju da voze niti po suhoj cesti a kamoli po snjegu..! Tu u Irskoj cim je palo 2cm snjega odmah su poceli da se sudaraju pa da se zatvore skole, nestane struje i vode, da ne idu na posao itd.. budale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije