Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi triler

Krvnika Amrija u Berlin dovezao njemački špijun

Anis Amri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.01.2017.
u 06:30

Ubojicu koji je na božićnom sajmu ubio 12 ljudi vrbovali su njemački obavještajci da špijunira islamiste, piše Bild

Krvnika Anisa Amrija koji je u Berlinu na božićnom sajmu kamionom ubio 12 ljudi, a nekoliko desetaka ranio, do njemačkog glavnoga grada dovezao je njemački obavještajac, objavio je jučer Bild pozivajući se na strogo povjerljive izvore iz istrage.

Najprije su njemački mediji objavili informacije da je Amri radio za njemačku obavještajnu službu, ali te su informacije demantirali iz njemačkog ministarstva unutarnjih poslova.

Međutim, po Bildovim informacijama njemački obavještajci Amrija su pokušavali pridobiti na svoju stranu kao špijuna u islamističkoj sceni, piše Bild.

U Bundestagu je osnovano povjerenstvo koje treba istražiti sve propuste oko Amrija.     

>>Obitelj u Berlinu traži nestalu Talijanku, pronašli njezine stvari na mjestu napada. Otac: Čekamo potvrdu, ali nemam iluzija...

>>Zapucao 
na patrolu koja ga je na mjestu ubila: Kako je Amri uspio vlakom neopažen stići do Italije?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije