Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Kregar dobio 4. mjesto na izbornoj listi Kukuriku koalicije u Zagrebu

\'31.5.2009., Zagreb - Izborni stozer nezavisnog kandidata za gradonacelnika zagreba Josipa Kregara u njegovom domu u Jurjevskoj ulici. Kregar sa suprugom.  Photo: Goran Stanzl/Vecernji list\'
Goran Stanzl/Arhiva VL
09.09.2011.
u 20:42

Kregar ne želi u izvršnu vlast jer bi tada morao nekritički podržavati Zorana Milanovića i politiku koalicijske vlade.

Nakon što ga je Milan Bandić 2009. godine pobijedio u utrci za gradonačelnika Zagreba, Josip Kregar ovaj je put zaigrao na sigurno. Prava kampanja još nije ni počela, a Kregar si je već osigurao četverogodišnju parlamentarnu “gažu”.

Razočaran Ljubom Jurčićem

Prije nekoliko dana završio je pregovore sa Zoranom Milanovićem, od kojeg je dobio četvrto mjesto na listi u prvoj (zagrebačkoj) izbornoj jedinici, što znači siguran ulazak u Sabor. Ispred Kregara bit će Milanović, Vesna Pusić i Davor Bernardić. Potpredsjednik zagrebačke Skupštine i u Saboru će nastupati kao nezavisni zastupnik. U SDP se, kaže, ne misli učlaniti. Tako se obistinila Kregarova najava da će pomoći SDP-u ako im kola krenu nizbrdo.

Cijelu priču pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

Komentara 58

DU
Deleted user
09:52 10.09.2011.

Krinke su pale!

AB
al bundy
22:27 09.09.2011.

ovo jos jedan razlog da se ili ne izadje na izbore ili da se na izborima prekrize sve stranke i svi pojedinci te se tako nevazecim listicem pokaze da nam je dosta...

OB
-obrisani-
21:40 09.09.2011.

guten tag....amen...lijepo si to sročio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije