Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pošast
Povratak na članak

Trgovci muku muče s lopovima koji kradu sve što mogu skriti u torbu ili pod kaput

Trgovci muku muče s lopovima koji kradu sve što mogu sakriti u torbu ili pod kaput

Komentari 82

GO
golub
08:47 25.05.2015.

U lopovskoj državi lopovluk je normalno stanje, jer lopovi donose zakone, lopovi te brane, lopovi sude i lopovi kradu i nemreš niš osim da bježiš iz lopovske.

VL
RL
@rlando
09:17 25.05.2015.

Koliko je društvo bolesno vidi se po komentarima koji imaju opravdanje za krađu. Jadan gladan i žedan, pa mora krasti biftek i skupocjeno alkoholno piće.

VL
LI
Livijo
09:36 25.05.2015.

Skoro sam "pao u nesvjest" kada sam otisao na wc u jednom trgovačkom lancu u Hr. I vidio mali lokot ili kilit na držaču toaletnog papira. Svaki komentar je suvišan.

VL
DU
Deleted user
09:07 25.05.2015.

Vasi komentari nemaju veze sa temom pa shvatite jednom da ne kradete velikim trgovackim lancima nego jadnim , napacenim i iskoristavanim radnicima u tim lancima .Vlasnici odbijaju od ionako malih placa trgovaca i voditelja tih trgovina .A vama koji to odobravate bi isto kao i onima koji to rade zazelio uspjesan i sretan zivot u neznanju .HVALA.

VL
PA
pan-am
08:36 25.05.2015.

Kakva vlast takav i narod.

VL
Avatar links
links
08:42 25.05.2015.

spustite cijene pohlepnici i kako vas nije sramota štetu otimati od zaposlenika, a osigurani ste, pakao je raj za vas!!!!

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:53 25.05.2015.

Jel se sjecate onog gospona kaj je prije par godina na suđenju sanaderu moral i zamolili ga lijepo da uplati pet miliona u sedam dana i svecano se obvezal na to pa kaj ga tko goni ?

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:45 25.05.2015.

Pise u clanku da se krade sve a najsmjesnije mi je kaj se ne goni kazneno iznad dvije tisuce kuna ha ha to nije istina pa tajkuncicu elita su milione pokrali pa se ne gone i uzivaju dalje pa kaj to ne vidimo zato i jesmo tu gdje jesmo

VL
MI
Misericordia
09:25 25.05.2015.

Jednom sam u jednoj drogeriji išla uzeti paket žvakaćih, vrste koje su pakirane kao tablete, i sva sreća da sam povirila unutra prije negoli sam ih kupila jer je netko pokusao par komada i vratio ostatak na policu. Fuj. Ljudi su stvarno šljam.

VL
NI
Nikomah95
08:43 25.05.2015.

Neka ukradeno nadoknade od onih neuzvraćenih lipa,ionako imaju enormne zarade na cijenama .99. Kad Vam je netko u trgovini zadnji put uzvratio,primjerice, 1kn i 26lp?

VL
Avatar R & I
R & I
08:49 25.05.2015.

Rajic, Todoric, Kutle, Sanade, Horvatincic su kostali Hrvatsku vise od 60 miljardi dolara I neki su se izvukli bez ogrebotine

VL
Avatar trooso
trooso
10:44 25.05.2015.

U Francuskoj je prije par dana donesen zakon o zabrani bacanja hrane trgovačkim lancima, nigdje ni slova o tome zašto ?

VL
MH
mrtav-hladan
09:00 25.05.2015.

Krađa po trgovinama odraz je i preslika lopovskog društva u kojemu živimo Živimo u zemlji u kojoj vladaju stranke koje su ogrezle u kriminal lopovštinu i prevare

VL
WO
woteu
13:43 25.05.2015.

Nekidan bio u lokalnom trgovackom lancu, necu ga reklamirati, trgovina od 500 kvadratnih metara a 4 trgovkinje samo radile u trgovini, red na jednoj blagajni, broj 6, cekam i sam, gledam i vidim bakicu koja fino progura puna kolica robee kroz blagajnu broj 1 i izadje iz trgovine, nitko niti je sto pitao niti je vracao. A poslodavac neka i dalje u trgovini skrtari na ljudima (sjecam se kad se trgovina otvorila, non stop je minimalno 3 blagajnice radilo na blagajnama, svaki red je imao trgovkinju za nadopunu robe, danas blagajnica i popunjava police i vozi robu iz skladista i zaprima plasticnu ambalazu a ako ima srece radi na pultu s suhomesnatim proizvodima). Kapitalizam .

VL
FN
fnja.njimko
09:17 25.05.2015.

Za krađe manje od 2000 kuna i više od nekoliko milijuna kuna ne goni se krivično nikoga. Zato kradi malo ili jako puno.

VL
MI
Misericordia
09:21 25.05.2015.

Nedavno sam u jednom supermarketu vidjela veliko pakiranje Cedevite u zaštitnoj ambalaži - onoj prozirnoj kutiji koja se može otvoriti samo na blagajni...Kao prvo, ne mogu vjerovat da netko krade Cedevitu. I to tu ciglu. Zar to nekome može biti neophodno u životu? Drugo, to što pojedine proizvode tako moraju zaštititi jasno govori da sve drugo, što nije u zaštitnoj kutiji, može bez beda proći kroz izlaz a da se alarm ne oglasi. Oni alarmi kod blagajni su očito samo psihološka varka, što ne?

VL
DU
Deleted user
10:03 25.05.2015.

Doći će na vlast Ivan Velibor Sinčić i njegova dejvojka i tada ćemo moći u trgovinama uzimati šta hoćemo! Nećemo plaćati struju, plin, vodu, smeće, kanalizaciju, komunalnu naknadu....., poreze da ne spominjem. Nitko neće raditi ništa, a Sinčić i njegova djevojka će biti naš uzor. Banke, strane ili domaće, svejedno, će nam davati novac da možemo trošiti i kupovati mobitele, aute, skupu odjeću........, da možemo ići na more i na skijanje da se provodimo po izletištima. Svi ćemo živjet ko bubreg u loju. Europa i Svijet će nam davat pare preko spomenutih banaka jer će nam to srediti Sinčić i njegova djevojka. Njih dvoje, Sinčić i njegova djevojka, će nam omogućiti da uzimamo jedni drugi iz kuća i stanova šta god hoćemo jer nam to treba i jer je to moralno opravdano. Naravno, Sinčić i njegova djevojka će omogućiti da opći svatko sa svakim milom ili silom jer ako nam se svidi neka osoba ista će morati udovoljiti našim zahtjevima. Bit će divno, jer Sinčić i njegova djevojka, će biti vrhunaravni i oni će odlučivati šta valja a šta ne. Oni će ukinuti sve zakone. Tada kada Sinčić i njegova djevojka zavladaju ova pitanja krađa će biti nebitna jer to više neće biti krađa nego socijalno etično ponašanje. Narod bi reko: j....t će ko koga stigne!

VL
Avatar japunduša
japunduša
12:28 25.05.2015.

U cijeloj ovoj priči,mene najviše zanima,ima li poslodavac pravo od zaposlenika nadoknaditi nanesenu štetu zbog ukradene robe. Ako da, po kojem Zakonu,Uredbi ili Odluci.Zna li možda netko? Ukoliko nema, kaj taj zaposlenik može poduzeti protiv takve prakse?

VL
DI
Diners
08:57 25.05.2015.

Kad političari kradu nikom ništa?! Pa čitava Hrvatska je potkradena u legalnoj pljački zvanoj privatizacija! Ne pitajte me za prvi milion,reče tajkun i ostade živ!!! Lideri Balkana!

VL
IM
imedvedo
13:30 25.05.2015.

Trgovci sve krađe uračunaju u cijene u istom postotku vrijednosti krađa. Prema tome, trgovci ništa ne gube jer bi inače propali.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.