Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša premijerka
Povratak na članak

Sanader nakon izlaska iz Remetinca prozvao Kosor, a ona mu odgovorila: Dobro zna da to što govori nije istina

Cjelokupna atmosfera odavala je ravnodušnost i sarkastičnost većine okupljenih koji su se s cijelom situacijom odlučili našaliti (osim nekoliko starijih simpatizera).

Komentari 93

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
22:04 25.11.2015.

Ovaj je osramotio Hrvatski narod radi vlastitog koristoljublja .Jednostavno nije čovjek.

VL
DU
Deleted user
22:19 25.11.2015.

Sramota u kojoj drzavi zivimo!

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
22:25 25.11.2015.

..ako nisu isti onda su slični..on proziva nju, ona karamrleta,karamrle bajića i tako u krug...činjenice govore da su svi skupa radili a nitko ne zna za kriminal, pa tako nema ni krivca a bogami ni novaca ,a nestale cifre suu astronomske, nama dugovi ...i tak,ma nisu slični isti su,

VL
DU
Deleted user
22:35 25.11.2015.

Vitaly Zdorovetskiy je izvrsna metafora za hrvatsko pravosudje, ha, ha......

VL
DU
Deleted user
22:22 25.11.2015.

Užas ! Ovog je trebalo osuditi i izvršiti kaznu po kratkom postupku..

VL
KO
Komacero
22:04 25.11.2015.

Lopov na slobodi,tipicno za drzavu u kojoj zivimo,sta on ukro vracat ce 10 hrvatskih generacija.A kad se ponovo rodi proklestvo ce nosit u sljedecih 10 zivota i on i svi njegovi

VL
JE
Jednakost
23:18 25.11.2015.

Pravosudje je drzavni neprijatelj broj jedan.

VL
PI
pier
22:41 25.11.2015.

Ponosan sam što ne živim više u ovoj državi

VL
DU
Deleted user
22:25 25.11.2015.

Pa zar i Karamarko osobno i javno nije govorijo kako je samo njegovom zaslugom lopovi iz HDZ zavrsili iza resetaka....

VL
Avatar Jana
Jana
22:00 25.11.2015.

Kud Ivo tu i ja.

VL
VA
vadis
22:51 25.11.2015.

Ivo Sanader je jedna obicna lopuza. Da on zivi u jednoj rednoj drzavi dobio bi velike godine zatvora i morao bi vratiti sto je pokrao. HDZ je jedna grozna stranka, u vrhu su vecina kriminalci.

VL
MP
mparac3
00:02 26.11.2015.

Tipični HDZ-ovac, nu u politiku vise neće jer nesmije. Da nije pokusao ponovno ući u politiku, ne bi ga nikada niti zatvorili. Izgleda da je došao pameti, ni hoće li Hrvatska do svojih para pokradenih i otudjmanitih?..,,

VL
IS
isuskristkomunist
00:21 26.11.2015.

Sanader HDZovac. Karamarkov prijatelj. Kriminalac na slobodi. Danas cijeli HDZ slavi jer otac kriminalne organizacije je slobodan i plijen se moze dijeliti. Tko se nije pridruzio HDZu neka se odmah pridruzi jer plijen ce se dijeliti sad. Caca je vani.

VL
DU
Deleted user
23:19 25.11.2015.

Ona je Ivi smjestila,a kad su ga uhitili onda su svi redom krali kaj su god mogli i stigli pa su sve šteli njemu natovariti jer su mislili da nikad nebu zišel van z prdekane..E sad je frka kad je Ivek zišel van i imal bu slobodu govora i mogel bu reči ko je kaj zamračil i ko je kaj imal prije njegovog uhićenja,a ko se nakon toga počel luksuzirati.Dobro je tak..

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:27 26.11.2015.

svi vi koji za sanadera govorite da je lopov molim da priložite dokaze, a posebno pravomoćne presude po kojima je on osuđen. Sve te silne optužnice protiv njega ne govore ništa. svašta za njega možemo reći, al da je netkoko korumpiran, da je pronevjerio nešto ,da je primio mito, e to treba dokazati. sad možemo razglabati kako je mito nešto što se najteže dokazuje, al eto, da bi se nekog 4 godine držalo u zatvoru, e za to treba imati malo žešće dokaze. a što su to naši sudovi, policija, dorh, uopće imali kao dokaze protiv njega? najjači dokaz im je svjedočenje ježića, koji je sebe spašavao na način da je sanadera utapao. pazite, 5 mil eura je dobio on, ne sanader. 5 mil eura, 'za sanadera', potrošio je on, ne sanader. svaki normalni sud bi takav 'dokaz' smatrao nedovoljnim i krajnje upitnim za dokazivanje primanja mita sanadera. i trenutno dao nalog policiji da za primanje mita krene postupak protiv ježića. ježić pokajnik, lijepo zvuči. sva medijska i politička haranga na sanadera je uspjela, suci su samo trebali napisati presudu. al na sudu treba dokaze priložiti. dorh i uskok su radili jako lijepo, ciljano puštali van iskaze svjedoka koji su išli u njihovu korist, i licemjerno se smješkali na pitanja kako je moguće da to izađe van. kao, 'obrana isto tako ima ta svjedočenja'. kosorica sad upleće karamarka. tko je bio karamarko u vladi jadranke kosor? ministar. što ministar radi? sluša i provodi naloge šefa vlade. gotova priča. kosorica je bajiću dala nalog, i krenula je priča. kosorica je mogla biti uspješna premijerka, ali je pokrenula politički progon bivšeg premijera. politički. pisati o sanaderovom bogatstvu je smiješno, ako ne daš vremenski prikaz što se i kada događalo. ako tisuće ljudi koji su 90-ih kupovali stanove za par tisuća maraka, a koji danas vrijede desetke tisuća eura, nitko nikad ne pita kako su oni stekli takvo bogatstvo, jer svojim plaćama to nisu mogli, onda prestanimo i sanadera to pitati. ajd pitajte milanovića kako je on dobio kredit za mlade, sa mizernim kamatama, a bio je već prestar za takve aranžmane? neće mediji po tome prčkati, jer zoki je taj koji uređuje i usmjerava medije. vjerujem da je mnogima kost u grlu zastala, kad su čuli onaj glas, sanaderov, kojim ih je u saboru, kad su bili oporba, pržio. nikad jačeg političara, nikad elokventnijeg i sposobnijeg, nećemo imati. 5 optužnica, postupaka, zasebno voditi, može samo politički dirigiran sud. i to je ono čega se moramo plašiti, da sudovima i policijom upravljaju neke sile, stranke u našem slučaju. da su dali sanaderu priliku za fer borbu, on bi bio na slobodi non stop, i daleko ljepše vodio obranu. i danas bi sve presude već pale. jer, objektivno, što to čvrstog imaju protiv njega? indicije? hm, baš gledam susjeda, nosi doma u vrećici kokoš. ubio je. on je, dakle, ubojica.

VL
FI
fileck
09:14 26.11.2015.

Pustili ga na slobodu jer su povrijeđene procedure kod dokazivanja! Fuj! Pravosudni imbecili i DORH krtice!

VL
HP
hps
06:42 26.11.2015.

Netko je rekao kud Ivo i ja mislim da ke vrijeme da i jaca krene Ivinim stopama to cu gledati sa uzivanjem jer jaci to treba ker to zasluzuje

VL
LI
list68
07:52 26.11.2015.

Očito da u ovoj "nakaradnoj" državi zakon nije isti za sve. Obične "male" ljude, kažnjavaju i oduzimaju im imovinu, koju su pošteno stekli, zbog sitnog duga, a ovi što su pokrali "silne milijune", kaznu zamjenjuju za "rad u dobrotvorne svrhe", ili jednostavno izlaze na slobodu, i niko im ništa ne uzima.

VL
MA
medjimurec_at
07:54 26.11.2015.

Citam ove priglupe komentare pionira malenih , pokrao ovo pa ono ? Kriv je samo za ono sto mu se dokaze na sudu , jos vam to nije sjelo u tvrde glave . Ko je imalo pratio ta sudjenja znaa da su dokazi u najmanju ruku smijesni - primio kuvertu na parkiralistu banke (sta je bilo unutra ) , vecerao sa Hernadijem i pisao (nesto ) na papiric ako je to sve od Uskokovih dokaza dosta jadno. Hernadija koji je kao dao tih 5 mil. E ni Madjarska , ni Austrija a ni Njemacka ni ne pokusavaju uhapsit . Novac je opet navodno kod Uskokovog svjedoka optuzbe Jezica i ni dan danas nije uplacen u proracun , sve smrdi do neba ,

VL
Avatar kravata
kravata
07:03 26.11.2015.

Hrvatskoj treba dobar diktator koji bi pravdom i istinom ocistio sve grijesnike i to prvo ratne pobunjenike, ratne profitere, anti hrvatske politicare a pravedno pravosude koje bi odgovaralo za presude koje donosi.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.