Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se na posao

Komadina najavio izgradnju autoceste Rijeka-Žuta Lokva

zlatko komadina (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
Autori: IČ/VLM, jb/VLM
19.03.2012.
u 17:09

Ministar Zlatko Komadina vratio se na posao nakon gotovo mjesec dana provedenih na bolovanju

Ministar prometa, pomorstva i infrastrukture Zlatko Komadina vratio se u ponedjeljak na posao nakon gotovo mjesec dana provedenih na bolovanju. Komadina je bio hospitaliziran 21. veljače na zagrebačkom Rebru gdje mu je dijagnosticirana ulkusna bolest dvanaesnika te lezija meniska.

Nakon nekoliko dana provedenih u bolnici pušten je na kućno liječenje. Komadina je u ponedjeljak u Kockicu, gdje je sjedište njegova Ministarstva, došao vidno mršaviji nego prije bolovanja.

Ministar je za Dnevnik HTV-a najavio promjene u svom resoru, među kojima su restrukturiranje HŽ-a i izmjena koncesijskog modela. Rade se i planovi za izgradnju autocesta, a novost je, otkrio je Komadina, početak izgradnje autoceste Rijeka-Žuta Lokva, i to do kraja ove godine.

Komentara 55

KO
korisnik2
19:06 19.03.2012.

sto je to \"pomorstvo\"? jesu li to skverovi, mornarica ili nesto trece? zbunjenje. no, na svu srecu, ministar je zdrav. bogu hvala. da majka bozja trsatska njegovoj stranci podarila jos 3 ako ne i 4 mandata. podimo u miru.

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
20:01 19.03.2012.

Kalmeta II dio, mogli smo onda ostaviti i Kalmetu. Sada pazite kako će se pogodovati podobnim tvrtkama, polgavito onim povezanim sa Čačićem i Linićem.

OB
-obrisani-
17:25 19.03.2012.

medo se probudio stiglo proljece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije