Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolinda Grabar-Kitarović
Povratak na članak

'Iscrpljujemo se raspravama o bisti Josipa Broza, a premalo govorimo o 300 tisuća nezaposlenih'

- Za razliku od drugih država, nama nije uspjelo izaći krize. Smatram da je jedan od razloga za to nedostatak dijaloga - rekla je Kolinda Grabar-Kitarović.

Komentari 130

DU
Deleted user
08:37 20.04.2015.

Kamo sreće kad biHrvatska već jednom postala uređena državu pa da o diktatoru Titi, uporabi marihuane u medicinske svrhe i pitanju pobačaju (kao uostalom i o svim drugim stručnim, ideološkim i svjetonazorskim temama) raspravljaju mjerodavne znanstvene i vjerske ustane tete kvalificirani pojedinci, a da se političari jedino i svojski brinu o rješavanju stvarnih društvenih i gospodarskih problema! Kod nas je stanje upravo obrnuto - političari se "brinu" o podvajanju društva i umištavanju gospodarstva, a da bi to prikrili puštaju ideološke magle. Tzv. premijer pravi je maher u tome. Po tome će ostatri zapamćen u povijesti, slično kao i Stipe Mesić po veleizdaji.

VL
SX
sudbina x
08:38 20.04.2015.

Predsjednice,naravno da je dijalog bitan ali kako ćete vi uspostaviti dijalog s onim koji namjerno uništava Zemlju.Svi njihovi roditelji imaju dosje u Beogradu a ovi ih sustavno ucjenjuju i zato se Srpski vođe bahate jer znaju da ih imaju u šaci.Pa pogledajte navodno Hrvatske medije,ne postoji gotovo nijedan medij a da Srbi ne drže šapu na njemu.Hoćete Kazališta,glumce,redatelje,hoćete pisce,novinare,bankarski sektor,odvjetnike,raznorazne udruge,političare i Vladu,zaboravio sam fakultete gdje nam djecu uće napr.Željko Jovanović ili Ivo Josipović.O HRTV-u da i ne govorimo,kako to riješiti kad su se prilijepili za naša leđa kao pijavice i sišu našu energiju.Bojim se Predsjednice da niti vi nemate tu snagu bez pomoći naših branitelja,jedino udruženi možemo Hrvatsku vratiti na pravi put..!

VL
MA
MarioG
08:22 20.04.2015.

Hvala Bogu konačno netko pametan na čelu države!

VL
DU
Deleted user
08:40 20.04.2015.

Da nije nißta drugo napravila u ova dva mjeseca svog mandata, predsjednica RH je izvukla na vidjelo, iz rupa, velike " demokrate", obožavatelje broza i njegove diktature, mentalne komuniste. Za početak, dovoljno. Nastavak kojeg se ovi spomenuti boje i znoje, slijedi......

VL
US
U sridu
08:39 20.04.2015.

Gospodjo Predsjednice,kako se rijesiti komunistickog mentalnog sklopa,to nam je najveci problem,komunikacija? neznaju oni sto je to,cobani na vlasti su naucili na diktaturu pa ih tako treba i tretirati.

VL
US
U sridu
08:43 20.04.2015.

Treba nam jos jedna Kolinda za premijerku i mozemo poceti raditi,ovo danas je jos jedna patnja.

VL
Avatar petrolio
petrolio
08:45 20.04.2015.

predsjednica pokušava biti integrativni faktor koji će uspostaviti kulturu dijaloga, ali to je jako teško kad je s druge strane milanović čija vlada u 4 godine nije gotovo ništa napravila, dapače svi pokazatelji i dalje su lošiji nego u trenutku kad su preuzeli vlast prije 4 godine i onda normalno da on ne želi o tome pričati jer bi svi vidjeli katastrofalne rezultate SDP/HNS vlade!

VL
GI
gismund
08:49 20.04.2015.

nema pomaka naprijed niti normalnog dijaloga dok zemljom vlada nesposobna crvena partija

VL
BA
balic
09:06 20.04.2015.

Prije nego i dalje nastavite kokodakat recite gdje je nesto rekla a da nije istina. Gdje vidite da nam je bolje ,gdje je taj famozni pomak ,gdje smo izasli iz krize,da euro nije oslabio ne bi ni kupovna moc bila tolika kolika je trenutno??!O cemu vi pricate ,ali sdpeovci. Nit smo izasli iz krize nit vise proizvodimo nit manje nezaposlenih imamo.. Sad se dali/dao na posao kad se izbori spremaju tri godine samo svadanje /prepucavanje,prozivanje a od dijaloga ni malo d.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:13 20.04.2015.

Titovi krvnici prijete svijedocima u Minhenu !

VL
Avatar Maslina
Maslina
12:04 20.04.2015.

Ona je započela mandat kopanjem po davnoj prošlosti i njezin prvi potez je bija micanje Titove biste koja nije smetala ni pokojnom Tuđmanu.Znači,ona smatra da je bolja i pametnija od prvog hrvatskog predsjednika..Od kampanje dosad nije spominjala u javnosti problem nezaposlenosti,hvatala se samo vojske,Gotovine i Glogoškog.A gospodarskog rasta nema jer je njezina stranka opljačkala,opustošila i rasprodala Hrvatsku dok je ona na račun hrvatskog naroda uživala u luksuzu u inozemstvu.Predsjednica nema pojma što je život u lipoj našoj ali je zato godinama lipo živila na našoj grbači.

VL
NO
Nordovest
10:36 20.04.2015.

Iscrpljujemo se i na raspravama o UDBi, o 1991, o domoljublju, o fašizmu, o svemu što je najmanje otprije 25 godina. O budućnosti se govori jedino kad igraju Cedevita - Budućnost, onda je tamo i ministar financija.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
12:49 20.04.2015.

Tužna smo mi država, ne poštujemo svoje , krademo, ismijavamo svakoga tko želi biti ono što oni nisu, častan građanin !

VL
Avatar wratnik
wratnik
11:41 20.04.2015.

Pa zar nije ona sama pokrenula to iscrpljivanje o Titovoj bisti?

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:41 20.04.2015.

Milanoviću ne odgovara da se priča o pravim problemima pa uporno plasiraju te rasprave preko raznih kanala...

VL
Avatar delminium
delminium
09:40 20.04.2015.

predsjednice sazovite sjednicu nacionalne sigurnosti .......kako je moguće da policija ostoje rankovića nije zastitila svjedoka kojemu udba upada u dom i ostavlja prijeteća pisma ,,, kakva je to drzava ako njemac mora slati svoga policajca

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
11:21 20.04.2015.

Dolled ce ta Kolinda Nama ligation I vuci nas za nos?! Kolinda he ta koja here povela raspravu o mica just bister Josipa Broza (Tito) a ne mi . Uvezi stednje I izlaza iz Krize Kolinda new najavila o kupnjiji novih Ratnih aviona ili Letjelica Jersey neznam cija je to rijec odjednom a I nine vazno Jersey Sen vies I vies upotrijebljava engleski neznam zasto Monday zato Jersey nam je Kolinda dosla iz NATO I probably nam uvesti Engleski . Dale Kolinda nam name ce zahtjeve NATO da bi taj NATO Miao man je izdatka. Hrvatska obrazovana intelekcija koja je zavrsila Studije nemoze naci zaposlenje tko je to u kriv ?. Kitanovic optuzuje danas njih da ce drugima placat the troskove Studije sramota ju Hilo. Gdje je logika da she Grabar Kitanovic uputila na kraju vladinog mandate da prove de sad and kampanju za Karamarka koji nije nista bolji od Milanovica. Da bi znali kriv ce the Krize u Hrvatskoj trebamo opkriviti sve do jednog koji su sjedeli u ton korumpiranoj vladi koja samo laze I trosi zaduzuje taj Hrvatski Narod . Kolinda jednostavno nezna ili necessary znali svoju duznost Hrvatskog Precjednika ko Dr.Franjo Tudjman jer ako hocemo saznati zasto je Dr.Franjo Tudjman zatrazio da bude Isto I premijer Hrvatske da bi Mogadishu izvrsavati duznosti ko je mu kao Hrvatski Precjednika nisu dozvoljavale jer bi radio I djelovao protuv Ustava Hrvatske Gospodjo Grabar Kitanovic . Moguce cete I vi jednog Dana nam reci da taj Dr.Franjo Tudjman nije stvorio Hrvatsku Drzavu. Gospodjo Grabar Kitanovic nemojte se primatial duznosti koja neznate I potom voditi Hrvatski Narod u slijepu Ulicu. Dos ta nam je slusati vase lazi I prodaja Hrvatskih interesa. Hvala ZDS!

VL
Avatar wratnik
wratnik
12:25 20.04.2015.

Vi koji volite Hrvatsku na HDZ-ov nacin, pokazali ste zasto je volite, ucinjene stete za sjenile su sve do sada povjesne neprijatelje. Sada kad vas gredjani vise nevole, bunite se sa svim mogucim izmisljotinama pa cak i zastrasivanjem, kako Hrvatii nevole Hrvatske. Oni i tekako vole ovu zemlju samo vas vise nezele, i to morate razumjeti, prevelike su stete keje ste ovom narodu napravili.

VL
GO
Gomila
09:32 20.04.2015.

Presjednica govori istinu Koli samo naprijed rusi bandu

VL
IL
ildefonsa
09:01 20.04.2015.

Ja pak mislim da razlog što nismo izašli iz krize leži tome što je premijer Sanader sa suradnicima pokrao zemlju koja je ušla u krizu. Tko zna tko je u pravu.....

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.