Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU
Povratak na članak

K. Grabar-Kitarović: Neka se nitko ne zavarava, osvoji li HDZ vlast, ponašat ću se isto

Razgovarali smo s predsjednicom o prvih šest mjeseci mandata nakon uspješnog vojnog mimohoda 
i državničkog govora u Kninu

Komentari 380

1G
1GRIZLI
17:41 15.08.2015.

Moj glas za izbore je dobila, a sada bih volio dobiti iz njenog ureda podatak o tome koliko troši u odnosu na hvala bogu bivše predsjednike Mesića i Josipovića kroz ovih prvih šest mjeseci. Ako to već sada nije moguće bilo bi lijepo taj podatak dobiti nakon prve godine.

VL
KV
Ko_visoko_leti_nisko_pada
15:55 15.08.2015.

Znači i dalje će besposlena i rastrošna prosipat naš novac na svoje gušte i hdz predizbornu kampanju jer drugo i nije sposobna radit.

VL
OC
occult12
15:54 15.08.2015.

Kome je potreban ovaj interiju? "zna se"a i njen tim koji nam je svaki dan gura u novine mora shvatiti da ju manje uzimamo za ozbiljno,priča nam priće ne radi ništa za šta je plačena fijaka se gore dolje puni svoju fb stanicu sa raznim slikama i ovi koji je nazivaju "kraljicom,caricom,....."padaju u trans od uzbuđenja, a ovim drugima koji je nazivaju "lutkom na koncu,barbikom....."svakim je danom antipatičnija. Provalija je veča pa ako je to cilj njenog mandata bravo. Osim biste od svih obečanja ništa baš ništa a ona jadna ne shvata da ju desni vole samo zato jer ne vole ljeve a ne zbog nje same. Ma sve je bilo jasno kad smo vidjeli one krimina lce kao VIP goste,pametnom dosta

VL
Avatar think pink
think pink
16:37 15.08.2015.

ovo je zgodna prigoda da se prisjetimo nekih od njenih brojnih laži iz izborn kampanje: 1. danima je tvrdila da je dala otkaz u nato-u, a nije. 2. tvrdila je da je državni avion koristila svega par puta, a istinaa je da je to bilo 27 puta. 3. tvrdila je da se u bivšoj jugi moralo ići u školu prema mjestu stanovanja, što je besmislica. 4. lagala je o svojoj čvrtoj namjeri da preseli ured u visoku ulicu 5. lagala je da jović nije bio njen savjetnik 2005. godine, a bio je... ima li tome kraja???

VL
NA
NaDiMaK_
15:33 15.08.2015.

Lijepiti pločice i krečiti, voziti brodove i vlakove, orati njive...

VL
Avatar malina385
malina385
15:51 15.08.2015.

Ubi se radeci,a sto je napravila za narod i sto je ispunila od obecanja iz preizborne kampanje? Zena se naputovala, naslikavala, gostila.... draga Kolinda od tog narod nema nista. Uhvati se posla dosta nam je mlacenja prazne slame, ne padamomo mi na rijeci bez djela.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
17:07 15.08.2015.

Jasno da ćeš se ponašat isto kao i do sada, kada se sada ponašaš HDZ-ovski.

VL
Avatar think pink
think pink
16:28 15.08.2015.

da stvarno, sve je puno ljepše - plaće su skočile, manje je kriminala, nema korupcije, bdp je otišao na 15%, nezaposlenost pala na -2%, vojska kupila nove američke avione, mladi više ne odlaze nakon faksa van, svi koji su otišli vratili su se i našli posao, rezidencija preseljena sa pantovčaka u visoku, hrvatska postala najbogatija zemlja svijeta, svi imaju pločice u kupaonama.... raj na zemlji.

VL
DU
Deleted user
15:51 15.08.2015.

tko je sastavio odgovore? ... mislim, potrudio se ...

VL
DU
Deleted user
18:10 15.08.2015.

Ovakav povjesni intervju predsjednice nakon svega sest mjeseci njezinog mandata bi trebao biti preveden na sve sluzbene jezike. Za neke od nas koji ucimo bez obzira u kojim smo godinama vrijedno je procitati nebrojeno puta. Korisnije od toga bi svakakoako bilo da to isto naprave oni koji vec znaju ili tako misle da znaju previse. ............. Hvala......

VL
BK
branka.knezevic.5494
16:36 15.08.2015.

Kolinda jedva čekam da ti prođe mandat. Hrvatsku si prodala Amerikancima.Nadam se da više ne bi bila izabrana za predsjednicu da je narod znao se tvoje mutne priče

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
23:21 15.08.2015.

Vi Hrvati ustanite malo ranije i djelite minuse da se ne vidi ova sramota . Nasi komentari su u zadnjim redovima .

VL
Avatar Nomad09
Nomad09
17:40 15.08.2015.

Lijepo je vidjeti koliko narod voli svoju Predsjednicu. Još je ljepše vidjeti kako gosti ispaljuju na živce.

VL
KA
Kaka551
09:50 16.08.2015.

Što uopće reći na ovakve komentare koji se vidi da su plaćeni i da dolaze od strane bliskih premijeru. Predsjednici je dužnost boraviti među narodom, gledati njihove probleme jer kad se spustiš među ljude onda vidiš kako ljudi teško žive i s kojim se problemima suočavaju. Iz vladinih ureda, privatnih skupih automobila i slično, to se ne vidi i premijer bi trebao puno više raditi na tome, ali od toga ništa.

VL
DU
Deleted user
07:00 16.08.2015.

Svrbende su jako aktivne u komentarima.Bojani,Igori,Rade i slicni...

VL
ST
Stojimir
21:16 15.08.2015.

Kad se treba slikati tu je prva, a dajte se sjetite što je ta žena u ovih pola godine NAPRAVILA ... ja neznam.

VL
Avatar think pink
think pink
16:17 15.08.2015.

"Neka se nitko ne zavarava, osvoji li HDZ vlast, ponašat ću se isto" - pa upravo to i je najgore u čitavoj stvari - to znači da će i dalje lagati, ne raditi ništa osim postavljanja pločica, vožnje kombajna i i trajekata i povlačenja mreže. strava od "predsjednice"

VL
KA
kajinx
04:23 16.08.2015.

Čitam ove negativne komentare i dodajem pluseve za njih. Pa zar je moguće da toliko gostiju živi u Hrvatskoj? Jedno pitanje za njih: Da li ste dobili hrvatsku penziju na vrijeme?

VL
KU
kudcesname
17:14 15.08.2015.

Pa KGK jos nije zauzela jasan stav o bilo cemu. Ona je odlucno za zajednistvo i odlucno za Hrvatsku i odlucno za sve sto je dobro i odlucno za napredak i valjda odlucno za:"ako zelis pobjediti ne smijes izgubiti". Kao da joj Grunf pise govore. Kolinda ce se jedan dan probuditi, obliti ce je hladan znoj, poceti ce drhtati i tog trenutka ce spoznati da je u njenoj glavi poceo konacni rat izmedju ustasofilne, titofobicne, oltarolizacke, cobanice Kolinde koja je duboko ukorijenjena u njenom DNA i antifasisticke, civilizirane, sekularne, emancipirane Kolinde koja hvali partizane i antifasisticki pokret, a ogradjuje se od NDH, a koju su joj ulogu namijenili neki tamo EU i svjetski celnici. Pogledom ce potraziti kalendar pa sat, nece se moci sjetiti koja je godina, poceti ce vikati: - Jakove, Jakove!! Sto sam ja?? -Kako sto si? Ti si moja zena! – pospano ce Jakov -Ma ne to! – nestrpljivo ce Kolinda -Predsjednica Republike? – pazljivo ce dodati Jakov, pokusavajuci se sjetiti da li je Kolinda popila tablete za menopauzu -Ma ne to! Sto sam danas? -Pa i danas si predsjednica. - pogledati ce vec zabrinuti Jakov u svoju suprugu. I taman kada Kolinda pomisli da Jakov nicemu ne sluzi i odluci da ce sama odgonetnuti koja je od dvije potpuno podvojene osobe koje obitavaju u njenoj glavi taj dan – glava ce joj eksplodirati jer je nemoguce sa istim uvjerenjem jedan dan se prodavati kao uvjereni antifasista, a drugi dan kao ustasa s dna kace – osim mozda u Hrvatskoj.

VL
BI
Bilstein
16:22 15.08.2015.

e jeste izabrali predsjednicu, pa ona se ne ponasa kako dolici jednoj ozbiljnoj politicarki. kolinda misli da je u holivudu

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.