Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP

Kolarić bi pobijedila da se glasuje tajno

'SPECIJAL OBZOR 22.05.2013., Zagreb - Aleksandra Kolaric, predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnoscu. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
'Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
23.10.2013.
u 18:04

Ne bi bilo čudno da vrh stranke kalkulira s datumom Glavnog odbora kako bi je i drugi put eliminirao iz izbora.

U slučaju da Odbor odluku Predsjedništva o izbacivanju potvrdi, Kolarić se u SDP planira ponovno učlaniti za godinu dana

Kada će Aleksandra Kolarić napokon dobiti priliku da umjesto na Facebook profilu i po medijima svoju stranu priče iznese i pred članovima stranke? Glavni odbor SDP-a koji treba raspraviti o odluci Predsjedništva da se Aleksandra Kolarić suspendira i isključi iz stranke nikako da se sastane. Prema Statutu stranke odbor bi se trebao održati jednom u tri mjeseca, a zadnji put sastao se 13. srpnja. Dakle, već se kasni.

Mnogi misle da je razlog tomu upravo Aleksandra Kolarić jer, dođe li do tajnog glasovanja o njenom izbacivanju i bude li ta odluka odbačena, Kolarić formalno ima pravo natjecati se za potpredsjednicu gradske organizacije SDP-a na konvenciji stranke 23. studenoga. Potpise je predala. Kako doznajemo od izvora bliskih SDP-u, u slučaju tajnog glasovanja Kolarić bi mogla pobijediti jer većina članova Glavnog odbora smatra da je odluka o njenu izbacivanju pretjerana.

Ne bi bilo čudno da vrh stranke kalkulira s datumom Glavnog odbora kako bi je i drugi put eliminirao iz izbora. Zašto se Glavni odbor ne sastaje, nismo uspjeli doznati jer se predsjednik Josip Leko ne odaziva. U slučaju da Odbor ipak potvrdi odluku Predsjedništva o izbacivanju, Kolarić se u SDP planira učlaniti ponovno za godinu dana, što je dopušteno po statutu. 

>> Aleksandra Kolarić: SDP se mora reformirati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije