Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GP Rupa i Pasjak

Kod stranih turista pronađeno 40 grama hašiša i marihuane

\'slavonija-23.02.11- slavonski brod- hrvatska  na granici uhicen muskarac koji je u mercedesu bosanskohercegovackih oznaka pokusao unijeti oko 1,5 kg marihuane Photo: Ivica Galovic/PIXSELL\'
Ivica Galović/PIXSELL
06.09.2011.
u 11:46

Svim strancima droga je oduzeta, a usto su im na Prekršajnom sudu u Opatiji izrečene novčane kazne

RIJEKA – Na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak i na autocesti u blizini naplatnih kućica granični su policajci protekloga tjedna za redovite kontrole putnika i vozila pri ulasku u Hrvatsku zaplijenili 40,56 grama droge, najviše tijekom vikenda.

Droga –  12,7 grama hašiša i 28,49 grama marihuane – pronađena je u 11 kontrola kod 15 stranih državljana, turista iz Velike Britanije, Njemačke, Češke, Francuske, Austrije, Španjolske i Švicarske. Svim strancima droga je oduzeta, a usto su im na Prekršajnom sudu u Opatiji izrečene novčane kazne.

Komentara 2

DR
drug
13:31 06.09.2011.

Drzava je opljackana i silovana a vi se bakcete sa 40 g marihuane.....Idesssssss

NE
neuroza
23:49 12.09.2011.

AJDE MRŠ!!! Licemjerstvo na hrvatski način, naše dečke redovito kazneno kažnjavaju i zatvaraju, a strane turiste eventualno prekršajno... Al smo patetični do boli.... UFFF!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije