Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Pokraj Poreča smrtno stradao ronilac iz Novigrada

lučka kapetanija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
26.07.2012.
u 13:38

Potraga za Križanom Pezerom, koji je u nedjelju nestao nakon što je po orkanskoj buri isplovio gumenjakom iz Selca, i dalje traje

Roneći na dah oko jednu nautičku milju od Funtane pokraj Poreča na dubini od oko 20 metara danas je smrtno stradao sportski ronilac E. R. (24) iz Novigrada koji je ronio s podvodnom puškom na području koje je prethodno označio plutačom, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Mladić je ronio u društvu s bratom koji je oko 8 sati Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru prijavio da je nestao. U potragu su se uključili Lučka kapetanija Pula, policija i 20 ronilaca s bocama iz tri ronilačka kluba, a tragalo je i nekoliko privatnih brodica. U pripravnosti je bila i hitna medicinska pomoć. Tijelo ronioca pronađeno je oko 10.30 sati i bit će prevezeno u Vrsar.

Potraga za nestalim Križanom Pezerom, koji je u nedjelju po orkanskoj buri nestao na gumenjaku isplovivši iz Selca, i danas traje. Za nestalim mladićem tragaju dva plovila kapetanije te Gorska služba spašavanja na dvije gumene brodice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije