Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Kip Ivane Brlić-Mažuranić osvanuo odjeven u dres hrvatske reprezentacije

kip Ivane Brlić-Mažuranić odjeven u dres hrvatske reprezentacije
Foto: Vedran Balen
1/5
18.12.2022.
u 12:12

Tako je i najveća hrvatska spisateljica za djecu, koja je napisala neke od najljepših bajki na svijetu, proslavila hrvatsku nogometnu bajku u Kataru

Jutro nakon velike pobjede Vatrenih nad Marokom, kip Ivane Brlić-Mažuranić na središnjem slavonskobrodskom trgu koji nosi njezino ime osvanuo je odjeven u dres hrvatske reprezentacije.

Tako je i najveća hrvatska spisateljica za djecu, koja je napisala neke od najljepših bajki na svijetu, proslavila hrvatsku nogometnu bajku u Kataru.

Hrvatska nogometna reprezentacija proslavila je sinoć pobjedu nad Marokom (2-1) i osvojila treću medalju u šest nastupa na svjetskim prvenstvima. Joško Gvardiol u 7. minuti doveo je Hrvatsku u vodstvo pogotkom glavom, Marokanci su izjednačili u 9. minuti golom Achrafa Darija, dok je konačnih 2-1 postavio Mislav Oršić u 42. minuti.

Nogometna reprezentacija vraća se s brončanom medaljom oko 17 sati, a središnje slavlje i doček bit će na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. U zračnu luku Franjo Tuđman trebali bi sletjeti u 17.10 sati, a predviđa se da će na Trgu biti oko 19 sati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije