Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje

Kerum: Nitko neće staviti križ ako ga ja ne stavim!

'22.01.2012., Split - Zeljko Kerum obratio se novinarima nakon glasovanja na referendumu o ulasku Hrvatske u Europsku uniju i objasnio zasto je za ulazak drzave u EU.   Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
03.04.2013.
u 20:41

Splitski gradonačelnik rekao je da križ Grad neće koštati "ni kunu" jer ga financiraju "nepoznati donatori"

– Ako ja ne pobijedim na izborima ili neka desna opcija, građani Splita nikad na Marjanu neće vidjeti križ. Moramo to napraviti prije nego što na vlast dođu komunisti – izjavio je to u HTV-ovoj emisiji Tema dana splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Kazao je kako križ Grad neće koštati "ni kunu" jer ga financiraju "nepoznati donatori", njih više od deset tisuća, prenosi HRT.  Otkrio je da je u izradi katalog iz kojeg će se vidjeti što je sve dobro napravio za Split u posljednje četiri godine.

Naglasio je da ne zna gdje mu je sve zaposlena rodbina, ali da "sigurno" nije zaposlena u gradskim tvrtkama i službama.

>>Kerum o nepotizmu: Je, cilo selo ću stavit, nema toliko ljudi u selu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije