Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marasović vs. gradonačelnik:
Povratak na članak

Kerum je lažac, novo je rodilište završeno, neka podnese ostavku

Kerumov TV istup u kojemu je rekao da Srbi moraju znati gdje im je mjesto izazvao je oštre reakcije. Pučki pravobranitelj Jurica Malčić bio je nedostupan, ali reagirao je saborski zastupnik Damir Kajin.

Komentari 30

BT
bili-tartuf
22:46 21.09.2009.

eko, vidis´..daboljube po temu tvojemu \"kjlikanju\"..vidin da ne volis´Istinu !!..-:))

VL
BT
bili-tartuf
22:43 21.09.2009.

daboljube,..pa ni cóvik nis´..slabega reka, ..jedino da su 70% slavih novinara yugosloljubci,...a cá ni reka istinu ??...cému tvoj gnjev ??

VL
OB
-obrisani-
09:08 22.09.2009.

Kada osmi sekretar SKOJA Damir Kajin nekog napadne u medijima onda će na napadnutog sigurno biti podignuta hajka koju u kojoj će se pojaviti “crveno plemstvo“ koje se još nada povratku na vlast i uspostavljanju svog starog, bolesnog, represivnog sistema vlasti.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
09:52 22.09.2009.

Kerum je najbolji izbor za testiranje demokracije u Hrvata. Zapanjujuće je kako aparatčiki vrište na činjenicu da je Kerum izbor građana, a ne partijske oligarhije.Prvi put Hrvatska na značajnoj funkciji ima čovjeka koji se ne boji misliti i to mišljenje javno iznijeti, bez straha od \"pravopisnih\" pogrešaka. Tri puta hura za Keruma!!!

VL
DO
doktorica
11:42 22.09.2009.

Rekao je ono što misli,dok naši političari kažu a ne misle tako,ali ništa zato naučit će on već.

VL
BG
bgcd
11:55 22.09.2009.

Bez obzira sta je izjavio to ne znaci da mu neki Srbin ne cini cerku srecnom i uzima tri boda u gostima !!!

VL
PI
pistaljka
20:07 21.09.2009.

Samo naprijed, Kerume! Narod je uz Tebe. Da bi se Keruma smijenilo, treba smjeniti naprije hrvatski narod u hrvatskoj zemlji, a to neće ići lagano. Ovakvim novinarima, koji nisu sposobni dati naslov članku koji mu odgovara, trebalo bi dati odmah otkaz i kleveta je kazneno djelo, pa bi ih trebalo kazneno goniti. Vrijeme je uvesti reda u ovoj državi. Keruma za budućeg predsjednika države, ako nije prekasno za slijedeći krug.

VL
OB
-obrisani-
09:27 22.09.2009.

Nije Kerum rekao ništa što ne misli većina, na kraju, na slično misli većina Srba koji ne bi voleli u kući Šiptara, Hrvata, muslimana...To nije normalno, ali tako je. Nešto je drugo strašno, a to je da pametak čovek, političar mora znati šta kada da kaže ili ne kaže. Strašno je to što je Grad Split izabrao za prvog čoveka potpunog mediokriteta i realno granično pametnog čoveka. Bez mozga, stila i takta. Ne bi čudilo da je Kerum predsednik mesne zajednice Dugopolje, ali gradonačelnik Splita, to je previše. Šta pomisliti onda o Splićanima kakvi su kada je najbolji od njih koga su birali- Kerum

VL
Avatar Glina74
Glina74
10:21 22.09.2009.

majmune kain ako si ti srbi tako važni i voljeni onda idi k njma što radiš u hrvatskoj nego samo kradeš.mi bi trebali više ovakovih kao KERUM da kažu što misle a ne samo lupetati što im njhova partija metne u gubicu kao tebi.ja sam siguran da KERUM govori istinu za 90% HRVATA i da se je konačno našao jedan koji govori iz SRCA za HRVATE on se ne boji kaoti KAINE.

VL
JF
jfk
15:35 22.09.2009.

beograd vjerojatno nisi upućen u stanje u Splitu pa da ti malo objasnim. Dvije najveće stranke su dale takva dva kandidata za gradonačelnika da je to još 100 puta veća sramota od Keruma. Jedan je bio bivši gradonačelnik 2 godine u kojima niti jednu izjavu nije uspio dati, da ne spominjemo da je nešto radio. Drugi je bivši udbaš, policajac po zanimanju, koji je ujedno pod kontrolom imao i najvažniji tiskani medij u gradu (Slobodnu Dalmaciju) gdje se sa svojim protukandidatima obračunavao na jedan način koji ne priliči civilizaciji uopće. Kerum je odgovor građana na opću politiku svim strankama u gradu, ali i šire. Bez obzira na njegovu neodgojenost, neobrazovanost gori od takvih ne može biti. Da zaključim, građani Splita su imali hrabrosti izabrati jednog takvog čovjeka i poprilično uzdrmali politički život u gradu i državi koji predstavlja sve ono što političari kod nas nisu.

VL
OB
-obrisani-
11:20 22.09.2009.

Ja sam želeo reći da izbor gradonačelnika podrazumeva pored izbora dobrog domaćina, tehnokrate, biznismena(što je moguće da Kerum i jeste) već i izbor čoveka koji oslikava gradski duh, tradiciju, urbanu kulturu, pa i potkulturu toga grada. To treba da bude i prvi šmeker u gradu, obrazovan i kulturan čovek u toku sa svetskim dešavanjima i gradskim fazonom. Gradonačelnik je grad ! Ovo bih rekao i mislio i da je juče rekao da želi Srbina za zeta. To je stanje svesti i duha a ne stvar dnevne ili nacionalne politike.

VL
VI
vinemaca
20:25 21.09.2009.

talijasni juda kajin ne onaj iz biblije vec onaj istarski, koji je poklonio zemlju sams ebi a sve u ime austrijske banke.

VL
BT
bili-tartuf
18:57 21.09.2009.

eko, classic...nepozeljni Giornalisti se \"osvecúju\"...pa cóvik (Kerum), vas ne sljivi 1%...-:))

VL
DA
Dayton
20:12 21.09.2009.

Da mi je vidjeti njegovu djacku knjizicu iz osnovne skole. Ja vjerujem da izgleda kao sportska prognoza.

VL
OB
-obrisani-
20:51 21.09.2009.

Valjda netko treba slinavoga, radikalnog ljevičara, Kajina pitati tko će što reči.On ima najmanje prava nekoga prozivati radi šovinizma.Samo se treba sjetiti njegova otrova i siktanja prema Thomsonu i drugima koji njemu nisu po mjeri.Največi šovinista i rasista je Kajin i to prema vlastitu narodu.Smrad.

VL
BT
bili-tartuf
22:58 21.09.2009.

daboljube,..vidin da nevolis´Istinu,..pa malo informacija da ti bude jasnije,...- JNA Penzijoneri su mogli birati Stan-besplatni , di zele stanovati pa su imali gradove : Pula, Rijeka, Zadar, Split...na \"nasému moru\"...i puno mjih (tvrdjih) je izabralo Serbiju -Novi Beograd,...pa o temuu pricá Kerum, a njihova dica su \"Novinari\".. !!..si skapija ??..-:))

VL
BT
bili-tartuf
23:03 21.09.2009.

eko, ..daboljube,.. dati cu ti par \"klik\"-punti, da bis´moga mirnije zaspati tamo u \"Inostranstvu\"..., gledaj sada !!...-:))

VL
BG
bgcd
10:35 22.09.2009.

Covek je javno rekao sto 95% Hr misli,ja to postujem i znam da je tako,a oni koji misle da nije zive u zabludi jos od kamenog doba.

VL
AT
Atna
13:18 22.09.2009.

A jeste našli \"Hrvata\" Kajina za komentar. Taj praz stručnjak komentira sve i svašta. Da ni je Talijana u Istri on bi gradio malu Jugoslaviju.

VL
DE
delamarina
16:12 22.09.2009.

,Sa onom devojkom i podignutom rukom,sa ovakvim izjavama ucicete u Eu zajedno sa Albanijom/pod uslovom da vam Slo do tada ukine sve blokade/.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.